Магията на изтока - тема 74

• 13 567
  • 580
  •   3
Отговори
Добре дошли на всички запленени от магията на азиатските филми и сериали

Те може и да не са вече на първите корици на списанията и да не събират тълпи от фенки по улици и летища, но на тях това не им е нужно. Защото отдавна са завладели сърцата на зрителите и появата им във филм или сериал е гаранция, че ще се насладите на превъзходна игра. Накратко, това са част от любимите ни 아저씨/аджошита/.

Lee Kyung Young                Chun Ho Jin                      Jeong Bo Seok

Han Seok Kyu             Lee Sung Min             Choi Min Soo

Choi Moo Sung          Lee Moon Sik         Park Chul Min

Lee Won Jong          Lee Byung Joon         Son Hyun Joo

Kwon Hae Hyo         Ahn Nae Sang         Ahn Suk Hwan

Sung Dong Il           Kim Eung Soo           Kim Kwang Kyu

Cho Seong Ha           Kim Won Hae           Jung Eun Pyo

Предишните теми

Информация за сайтове свързани с азиатското кино и телевизия
Скрит текст:
Сайтове за азиатски филми и сериали:
Easternspirit
The stupid dreams
AvistaZ - торент-тракер
Rutracker - руски торент-тракер
Doramaland - руски торент-тракер
Doramax264
Masters-tb , Zamunda , Arenabg

Субтитри:
Subsource - английски
subsunacs, subs sab bz - български

Онлайн
viki - английски
iQiyi - английски
Gooddrama - английски
Dramacool - английски
Newasiantv - английски
Blitz Fansub - английски
Irozukusubs - английски
DoramaKun - руски
Doramatv - руски
Doramy club - руски
Vsedoramy - руски
Sugoideas - английски (тайвански драми)

Новини, информация, клюки:
Soompi
Dramabeans
AsianWiki
DramaWiki
HanCinema
My Drama List

Sign Exclamation За развитието на сюжета на даден филм или сериал се пише в спойлер!!!
Sign Exclamation Информация за допустимите размери на изображение, публикувано в мнение може да намерите тук!
Sign Exclamation Препоръчително е, ако слагате повече от две снимки в едно мнение да го правите в спойлер.

За подготовката на тази страница е използвана информация и снимки от Eastern Spirit, Stupid dreams, Soompi, AsianWiki, Allkpop, Koreaboo, YouTube, HanCinema и др.

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 17:39 от 2в1

# 1
  • вятърничава
Много интересно начало, браво Hands Clap

# 2
Your Honor - епизод 3

Много слаб и претупан сериал. Без да съм гледала израелската и американската версии, по които е направен, личи, че тук нещата са свити до минимум в някакви десет епизода, за да покажат поредната история изпълнена само с насилие. По непредпазливост, един страхлив глупак уби друг идиот с мотор и сега гледам как се убиват десетки други хора в желанието да се открие истината?! Баааа.....
Израелският оригинал е в 22, американския е с 20 епизода, но пък корейците, тези титани на съвременното кино - решили да са в десет. Точно те, разтягащите локуми до безкрайност.
Много глупав този съдия. Не успя да си прикрие следите, а Ким Мьонг Мин достигна до него за отрицателно време.
Ким Мьонг Мин е като един чипмънк преял с бадеми, орехи и лешници. Качил е килограми и голямата част е отишла в бузите, като повечето азиатци. Не прилича на себе си, дори не успява да ме убеди в жестокия образ, който трябва да представи.
Хо Нам Джун пък така преиграва в този образ на лошия син, ядосан и на баща си, че ще е добре бързо да го разкарат след всичките безумия, които върши. Не са го казали, но подозирам, че той е син от друга жена/ съпруга на Ким Мьонг Мин. Само така си обяснявам ненавистта към него от омонито.
Чонг Ън Че още не се е появила, което е много учудващо, след като е представена като една от главните героини в тази история. Надявам се довечера вече да я покажат.

Шошулчо, този сериал не е за теб. Изгледай японският филм Amalock.

С хубава прическа е, барнали са го. Доволна съм. Само заради него ще търпя най-влудяващото женско корейско създание, което откровенно презирам. От 21 септември в епизодите на The Judge from Hell.

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 11:11 от rossonera

# 3
  • MJF
Ида. С Wear Umbrella . Satisfied

2в1, раннобудния ни труженик Hug Hug
Хайде със здраве и по-нормално време отвън да си хортуваме и в тази тема.

Хм, тез пък, вместо да заснемат поредния адвокатски сериал- там поне успеваемостта им е над 50% , "мотат" по разни други жанрове думи като Your Honor, The Judge, ... Tired

Според мен Kim Jae Young е от типа на Kim Jae-Wook. Могат да играят жанрово много неща.А да не говоря как направо "плачат" за продукции в  инди стил и алаинди. Но на корфронта това няма как  да им се случи.

Скролвайки много бавно по снимките на аджошитата ни и усмихвайки се на всеки по отделно като се сещам за техни герои Smile Smile, стигнах и до последния  и там вече Joy . Направо ми се насълзиха очите от смях. И автоматично се сетих за още едно аджоши , даже двама сега докато пиша.
Sung Dong-Il
Маншики на който сега не се сещам за заглавие та да го визуализирам с име.
Satisfied

Ей Норико Егучи от кога не съм я гледала! Ок, отварям таб Рос. Satisfied Hug

# 4
Шо, и при мен току-що заваля, отдавна го чаках.

2в1, благодаря за новата тема!

Остават ми 2 епизода до края на Shudan Sasen и става все по-интересно. Надявам се "нашият човек със змиите" да има още екранно време и да изиграе съществена роля към финала.

# 5
  • MJF
Затворих преди малко без да искам няколко таба, вкл. този на бг-мамма и "за по-бързо" го отворих на набиране в гугл и отворих заглавната страница или там както се води и се стреснах един вид от гледката на нашата тема. Каква е тази снимка? Гледам някакви украси по бузите на двамата като спортни фенове пък отзад огньове ...... Тез въобще от кой фронт са Thinking

# 6
Това са Хуанг Чонг Мин и Йом Чонг А във филма Mission: Cross. Нова тъпотия за Нетфликс.
Хуанг Чонг Мин и Йом Чонг А не ги познаваш, защото са предимно филмови актьори от по-старото поколение, а ти корейски филми рядко гледаш.
Онзи ден споменах за един друг нов филм на Хуанг Чонг Мин с Чонг Хе Ин - I, the Executioner.
Йом Чонг А последно я гледах миналото лято редом до моята корейска любов в Smugglers.

На Ким Хьон Джунг като не му дават да се изявява в Корея, той е решил да разцъка малко на японска земя.
Есента ще излъчат сериал от четири епизода - Kanojo no Inai Jikan, в който той ще е в ролята на мъж изгубил съпругата си, а с това и спомените за нея.

Скрит текст:

Аджоши е толкова прав....

# 7
  • MJF
Рос, мерси за изчерпателния отговор. Значи от корейския фронт тез лица.

Видях че е готов Tonari no Nurse Aide (2024) 10 за мен та ще взема да го завърша туй заглавие днес.

Мъдри са аджошитата Wink

# 8
Шоши, то още много любими аджошита има, но ще ги оставим за следваща тема. Но, нали си ми приятелче Hug, добавих Маншики и Сонг Донг Ил плюс още няколко Wink.

Най-после заваля и при нас Nature Droplet, но много мижаво и докато пиша вече спря. Едва намокри пътя, а има огромна нужда от един хубав, кротък, напоителен дъжд, че всичко изгоря Imp.

# 9
  • MJF
JoySatisfied

О да и  Kim Won Hae   е редовно голяма скица в комедийни образи. Mr. Green

Да навсякъде имаме нужда от дъждове. И при мен изгра от 2 ч слънце ама дано идните дни пак нещо пръсне. И на няколко капки съм съгласна.
Аз зимомразеца/снегомразеца клетва дадох съвсем скоро, че гък няма да кажа /мърморя/мрънкам идната зима против студа/снега.

# 10
Your Honor - епизод 4

Смях се с глас на наивните, изсмукани от пръстите сцени, които са като в треторазряден американски филм от 80-те г. Това сигурно е най-слабата роля на Ким Мьонг Мин, в която го гледам. Сценарият на корейския римейк е писан на коляно, а режисьорът е бил на психотерапия преди снимките, която не е дала резултат, за съжаление.
Вече изгубих бройката на убитите. Истинска кланица.

И, да, оказах се права за майката на Хо Нам Джун.
Скрит текст:
Починала е млада, а абоджито се е оженил повторно за змията.
И сега малкият страхлив плъх ще бодне малката глупачка и ще стане страшна драма. Тя вече влюбена в него, а той е убил брат ѝ. Просто.... Мехурка. А таткото аха-аха да види снимката им, а то взе, че алармата на часовника се включи. Ама какви наивни сценки. Това е много ниско и за обикновено ниското криминално корейско ниво.
Чонг Ън Че най-после я показаха, но едва в превюто за другата седмица и епизод 5. Ще си откара само в шест епизода, покрай разследването на Хо Нам Джун, милата тя.

Само героят на Ха Сухо ме радва. Гад е, но има класа и стил, като дясната ръка на Ким Мьонг Мин.

Последна редакция: ср, 21 авг 2024, 12:49 от rossonera

# 11
Рос, мисля, че в случая не трябва да се винят корейците. От прочетените резюмета на епизодите на американската версия, в основата е същото.

Love Next Door
Харесаха ми първите два епизода. "Мамчетата" на двете гугутки не разочароваха Joy.

# 12
  • MJF
Tonari no Nurse Aide (2024)
10-и епизод изгледан но се чудя това наистина ли е последния. Нещо в повече ми дойдоха всичките тез фантасмагории и финално не всичко ми е ясно. Както и да е . Гледаем сериал но не повече.
Скрит текст:
Финално прекалиха с драмите и кървищата и някак си "ме изпуснаха" като доволен зрител.
Тайга така си и остана да се носи като някое отче. Пък Мио nurse aid - каквото и да значи това за сценариста и някакъв свръх хирург, ти да видиш. Въобще.......
Сценария няма да хваля. Като "проверих" Mikito Chinen гледам все някакви медицински неща в заглавията , интересно и там ли такива фантасмагории.

# 13
Нищо, тури му пепел и забрави, че си го гледала. Все пак отбеляза Махиро Такасуги, твой голям екранен приятел.

От 27 септември се приготви за новото приключение на Сенсей в епизодите на What Comes after Love.
Ще върти корейска любов по японски. Драма ще е, ама нищо - ще избутаме и нея, щом е заради него.

# 14
Финал на Shudan Sasen. Като цяло много приятен за гледане сериал, макар и да имаше някои предвидими или даже наивни по мое мнение моменти в сюжета.

Общи условия

Активация на акаунт