Магията на изтока - тема 74

• 20 095
  • 734
  •   1
Отговори
# 15
Шо, след десет дни японския ми бойкот пада. Завръщам се на фронта заради сейшинкай (психиатър) Накамура в трите епизода на Shrink: Seishinkai Yowai.

Трейлър
За нас е, усещам/ надушвам.

Отделно и Кентаро Сакагучи, Ким Дже Йонг, Хонг Джонг Хьон, Ким Джонг Хьон, И Джин Ук, Ким Донг Ук - очертава ми се много натоварен септември-октомври. Спят, спят, че като се разснимат по едно и също време... Ум да ти се вземе.

Гледа я лошо. Сигурно го е ядосала...

Скрит текст:

# 16
  • вятърничава
Шо, след десет дни японския ми бойкот пада. Завръщам се на фронта заради сейшинкай (психиатър) Накамура в трите епизода на Shrink: Seishinkai Yowai.
Как три епизода? Защо само три? Трябва да са 3х3 или 4х3, най-добре китайски вариант от преди промяната, направо 40. Той лекува само с благ поглед и тази усмивка.

# 17
bb6, нищо не каза за паразитът от банката на глупавия банкер и неговата касиерка, който е колега (лекар) на Шизъс в DNA Lover-а? Не го ли засече на радара си?
И докъде я докара с епизодите на 9 Border. Още ли се мъчиш?

Ще го гледам от 23 септември в To My Haeri, но партньорката му е един най-ужасните корейски варианти за него. Статуя, мумия, никакви емоции, една студенина и пози. Ледената кралица. Жалко.
И да вземе малко да остарее, че вече стана на 43 години, а си стои все така, както го помня от преди повече от десетилетие.

# 18
  • MJF
Tora ni Tsubasa 91-95
Ой , каква напрегната петорка този път. Само дето на няколко пъти ми куцаше превода, странен речник за справка е ползвал преводача този път.
Скрит текст:
Тази психотична тинейджърка сангвиник с червените гривнички и мен може да ме докара до реакцията на Тора. Особено след разговора "защо да е грешно като убиваш човек" и останалото преди това. Сега пък и с тоз престижен университет, очаквам голяма драма да сътвори. И разбира се няма въобше П, имаме съдии за това Smirk
Тора и Коичи как успяха финално да са искренни един към друг и да се разберат. По начина по който го направиха има надежда но да видим околните им. Те и двамата обществен дан не плащат но и двамата имат деца а те са ....

Хехе, Рос, съдия Кацураба / Matsuyama Kenichi от ден първи гледа така нашата Тора, все едно му е изяла десерта. Пък той точно има кулинарни слабости та .....Mr. Green .
С преместването на Тора в Ниигата , токийската тайфа не се е вясвала на екрана но от превюто видях че ще се включи и то точно покрай военната тема. Стигнахме до 1953 а се задават съдебни искове за военни престъпления и още повече това с атомните бомби. Продължаваме да "ровим".

# 19
Арата и компания представят Last Mile:
Скрит текст:

Обичам ги тези хора. Дори и филмът сам по себе си да не струва много, бих го гледала с радост заради всички тях.

# 20
  • вятърничава
bb6, нищо не каза за паразитът от банката на глупавия банкер и неговата касиерка, който е колега (лекар) на Шизъс в DNA Lover-а? Не го ли засече на радара си?
И докъде я докара с епизодите на 9 Border. Още ли се мъчиш?
Първия паразит го видях в DNA Lover, втория гледах в The Tyrant, и двамата са все така красиви и гъвкави. Добре са момчетата, работят и съм спокойна за тях, защото ми бяха залипсвали.

С 9 Border не се мъча, преводът е заседнал на еп. 5,явно са си взели дълга почивка. Аз не бързам, не е като да няма друг мат'риал за гледане и друго за правене през лятото.
Ще разкажа следващия път за едно бижу.

bell, аз гласувам за четиримата от първи ред ляво Wink

# 21
Японските радости за мен не спират. Знаех си, че няма да ме мъчат прекалено дълго време.

От FujiTV обявиха днес, че от 8 октомври тръгва криминалната комедия Okura, а главните роли са поверени на всеобщите любимци Такаши Соримачи и Йоске Сугино.
Това ще е сериал в стила на предишни две култови заглавия на FujiTV - Bitter Blood с тандема Такеру Сато и Ацуро Уатабе от 2014 г. и Keiji Yugami с Рюноске Камики и Таданобу Асано от 2017 г.
История за сблъсъка между две поколения детективи и методите им на работа - единия от периода Шова (Такаши Соримачи), а другия от периода Рейва (Йоске Сугино).
Предусещам японското удоволствие и комичните ситуации между Соримачи и Сугино. Какви страхотни детективи има тази токийска полиция. Знаем ние, знаем.
Шошулчо, bb6, записвайте с големи букви в тефтерите датата 8 октомври и Соримачи със Сугино.
Тези двамата са първа японска класа в шинкансен. Така се радвам, че ще снимат заедно. Сенпай Соримачи ще научи на много кохай Сугино.

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 18:03 от rossonera

# 22
  • вятърничава
Токийската полиция сигурно с конкурс за модели ги набира тези детективи, знам аз, манекени на костюми.
Записвам Date

# 23
Токийската полиция е мъдра.

Значи наглеждаш и Пак Хьонг Су, освен И Ши Хун. Това е добре. Грижовна си, проявяваш емпатия и не ги забравяш.
Мислех да гледам The Tyrant, заради шекши Ча и защото е само четири епизода, но другият в главната роля ме спря. Навремето, когато беше господин Никой, го харесвах. Играе страхотно, но го завъртя голямата корейска месомелачка на огромните пари, слава и скандали, та, ми опротивя рязко. Не издържа.

# 24
  • вятърничава
Шекши Ча се появява в еп. 2
Не пропускаш нищо, което не е за изпускане. Шекши Ча изглежда като в One Ordinary Day, май вече не е шекши. Соримачи е друга работа Stuck Out Tongue Winking Eye

# 25
Имаш вкус.
Бързо намери и правилния път в Далечният Изток, още като новобранец.

Скрит текст:

# 26
  • MJF
Е кой не е играл в този филм?! Мистерия/съспенс.

Охххх, като видях наш Огава сан hahaha , нещо пребоядисан.

Списъците нямат край, да му мислят преводачите.

# 27
Той Огава-сан има нова реклама. Онзи ден я видях по TBS, че се сетих за теб, но забравих да ти я покажа.

И за биби-то да спи леко тази нощ.

# 28

Охххх, като видях наш Огава сан hahaha , нещо пребоядисан.

И така му подхожда според мен. Надявам се след време да има възможност да гледаме Last Mile. Сега се чудя с какво да продължа. Докато съм още на вълна Масахару Фукуяма, дали да не погледна и Manhunt?

# 29
  • вятърничава
Аригато, спах като бебе, сънувайкй Юки и Соримачи.
 Радвам се, че Сугино расте така бързо и му предлагат сериозни роли с добри партньорства.
Другата ми радост беше Hoshi Furu Yoru ni (2023)/On a Starry Night японски сериал, пореден с главен герой загубил слуха си. Даже не си спомням защо съм го сложила в списъка на чакащите сериали, но е имало защо.
Резюме: 35-годишната акушеро-гинеколожка Юкимия Сузу работи в болница в спокоен морски град. Въпреки че помага за идването на нов живот в света, тя е емоционално изтощена. Един ден тя отива на къмпинг сама. Пие алкохол и гледа към блестящите звезди в небето. Пред нея се появява млад  мъж ( Такуми Китамура ). Не казва кой е, но мълчаливо я снима. След това се целуват. На следващата сутрин, когато Сузу Юкимия се събужда, той използва жестомимичен език,за да и "каже" нещо и след това си тръгва. Няколко дни по-късно те се срещат отново.
Имат имат 10г разлика главните,но изобщо не прави впечатление, много сладка двойка са. На Такуми Китамура много му отива тази роля,вижда ми се един висок и пораснал. Не знам защо при отмъстителите сякъш беше по-нисък. Също е много сладък когато я ревнува, а тя пък е спокойна и с усмивка приема всичко. Тази двойка наистина изглежда влюбена двойка. А освен двамата главни, цялата менажерия около тях от роднини и колеги е прекрасна. Бабата на Исей, колегите му, общуването, комуникацията с колегата му. Колегите на докторката са малък екип, няма ни един нор мален Joy И Дийн Фуджиока, като бонус. Интересни второстепенни истории, единият работи там където идва животът, а другия където си тръгва и се старае да достойно и с уважение.
Bell, ако не си го гледала, препоръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт