За любителите на салати - тема 6

• 80 917
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
  • Русе
anra, салатата и зелениите са овкусени с песто и зехтин.
Както и Steffi.v, аз също използвам по принцип сол, зехтин и балсамов оцет, но когато има разни зелении микс или айсберг, понякога използвам и песто.

# 511
Не съм се сетила за песто. Благодаря! Ще пробвам.

# 512
И аз имах вид витаминозна - тиква хокаидо сурова, червено цвекло сурово, морков, зеле, малко круша и ябълка настъргани всичките на робота на тънко и овкусени с ябълков оцет , зехтин и сол.

# 513
авокадо, чери домат, красавичка и зеле + зехтин става супер и насища

# 514
Здравейте, показвам няколко салатки от изминалите дни и от коледните празници

Кисело зеленце

Патладжан с майонеза

Шопска

Пълнени чушки със зеле

Домат с извара

Редена

Зелена салата с колбас и яйце

Зелена салата с панирано сирене

Зелена салата микс с царевица и риба тон

# 515
  • Русе
Японска картофена салата

# 516
Пейч, освен картофи и зелен лук, какво друго има в нея? Сподели, моля те, и овкусяването, защото мисля, че ми е слабата страна.

# 517
  • Русе
Скрит текст:
Пейч, освен картофи и зелен лук, какво друго има в нея? Сподели, моля те, и овкусяването, защото мисля, че ми е слабата страна.

https://www.justonecookbook.com/japanese-potato-salad/

# 518
Благодаря!

# 519

Маруля, айсберг, рукола, радичио, краставица, морков, репички. Подправена със сол, оцет, зехтин и олио от тиквени семки.

# 520
Pippi_  и аз такива съставки ползвам често в сезона.

# 521
По-горе има "оригинална" шопска салата,на Бубани25. Laughing За пръв път виждам такава...

# 522
Е предполагам всеки знае какво съдържа шопската салата. А всяка салата може да има добавки, или пък ако не обичаш нещо да  е без. В случая има добавен колбас. Няма яйце.
Къде съм написала оригинална? Пише шопска. Ама ако е пробем нека да се чете като шопска с добавка колбас. Няма яйце, няма гъби, та не е овчарска. Краставиците са под доматите.
В заведение съм яла шопска без сирене. Ама драма няма.
По-горе има "оригинална" шопска салата,на Бубани25. Laughing За пръв път виждам такава...

# 523
Е предполагам всеки знае какво съдържа шопската салата. А всяка салата може да има добавки, или пък ако не обичаш нещо да  е без. В случая има добавен колбас. Няма яйце.
Къде съм написала оригинална? Пише шопска. Ама ако е пробем нека да се чете като шопска с добавка колбас. Няма яйце, няма гъби, та не е овчарска. Краставиците са под доматите.
В заведение съм яла шопска без сирене. Ама драма няма.

Не и обръщай внимание, тя е бот, почти на всякъде само се заяжда.

# 524
Това не е заяждане,а просто ми е странна тази шопска салата. Най-вече шунката или там какъвто колбас е,е нетипично за тази салата. А краставиците не се виждат и това беше още по-странно...

Общи условия

Активация на акаунт