Дрехи за фитнес

• 6 890
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
Купувам си екипировката основно от GymBeam - различни марки съм взимала, всички ми харесват. Понеже оттам поръчвам и доста добавки, удобно ми е да получавам всичко наведнъж. Там е много добър баланса качество/цена, непрекъснато има и разпродажби, та някои неща излизат на смешни пари.
За начинаещ препоръчвам да не се хвърляте директно на скъпи покупки. Добри марки втора употреба са разумни за начало. Пробвайте различни неща, докато установите в какво се чувствате най-добре, и тогава купувайте нови.
Щом се харесвате клинове, пробвайте с шорти. Но не съвсем къси, а до коляното. От чисто хигиенична гледна точка, има уреди, при които не е особено приятно всички да си долепват изпотените бедра до тях.

# 16
Здравей.Аз тренирам всеки ден.Не в зала,а навън.Тренирам целогодишно,дори в сняг тичам.Имам два екипа и ги сменям редовно.Два спортни сутиена и две тениски,два клина.Навън все още тренирам по къс ръкав,за зала е ясно,че е топло и няма да ти трябва дълъг.Поне моето виждане е такова.Но хората са различни,някои обичат да им е по-топло,аз не съм от тях.Тренирам леко облечена,а после след тренировка се преобличам в сухи дрехи.Спортни дрехи за тичане,за фитнес или йога-от Декатлон.Евтини и удобни.Даже ей сега се върнах от там,взех си поларено горнище за зимата.За трениращите се продават в декатлон леки и широки тениски за лятото и блузи,които извеждат изпотяването от тялото-супер удобно,когато тренираш зимата навън.С обикновения памук,блузата се напива с пот и няма изсъхване,и всичко това върху гърба ти.Лесно се настива така.Сега с тези новите,само докато приключа с тренировката и блузата е изсъхнала.Което пък е идеално и при пране,също толкова бързо изсъхва и няколко часа по-късно можеш да я ползваш.Моето мнение е да не се хвърляш веднага да купиш пълни брой екипи.Вземи си къс ръкав и клин,а ако ти е студено така,лесно се купува дълъг.Първо си вземи един спортен сутиен и ако това е твоят,отиди за втори.Доста често съм попадала на такива,които не ми прилягат добре и са ми неудобни при тичане,дори и мерени преди покупката.Надявам се да съм била полезна.
Привет! С колко км.започнахте?

# 17
  • Плевен
Здравей.Аз тренирам всеки ден.Не в зала,а навън.Тренирам целогодишно,дори в сняг тичам.Имам два екипа и ги сменям редовно.Два спортни сутиена и две тениски,два клина.Навън все още тренирам по къс ръкав,за зала е ясно,че е топло и няма да ти трябва дълъг.Поне моето виждане е такова.Но хората са различни,някои обичат да им е по-топло,аз не съм от тях.Тренирам леко облечена,а после след тренировка се преобличам в сухи дрехи.Спортни дрехи за тичане,за фитнес или йога-от Декатлон.Евтини и удобни.Даже ей сега се върнах от там,взех си поларено горнище за зимата.За трениращите се продават в декатлон леки и широки тениски за лятото и блузи,които извеждат изпотяването от тялото-супер удобно,когато тренираш зимата навън.С обикновения памук,блузата се напива с пот и няма изсъхване,и всичко това върху гърба ти.Лесно се настива така.Сега с тези новите,само докато приключа с тренировката и блузата е изсъхнала.Което пък е идеално и при пране,също толкова бързо изсъхва и няколко часа по-късно можеш да я ползваш.Моето мнение е да не се хвърляш веднага да купиш пълни брой екипи.Вземи си къс ръкав и клин,а ако ти е студено така,лесно се купува дълъг.Първо си вземи един спортен сутиен и ако това е твоят,отиди за втори.Доста често съм попадала на такива,които не ми прилягат добре и са ми неудобни при тичане,дори и мерени преди покупката.Надявам се да съм била полезна.
Привет! С колко км.започнахте?
Започнах с тичане когато бях на 18,само 3-4 км правех.Когато както дойдеше .Сега тичам всяка сутрин по 5 км,понякога и повече,пак когато както дойде.Вчера например тичах 9 км-5 сама,после с приятелка още 4 за да и правя компания.Обичам да тичам сама,защото тогава се съобразявам само със себе си и моята ангажираност и умора.Ако имам много ходене през деня,се съобразявам и тичам4-5 км,ако нямам много ходене или времето е дъждовно и няма да мога да изляза по-късно с детето на разходка,може и повече да потичам.Стигала съм и до 10 км тичане.

# 18
Нямям специална екипировка за фитнес. Тренирам с къси панталони и тениска с къс ръкав. Материите са изкуствени и бързо съхнещи, немиришещи. С тези дрехи също обличам и при тичане.
2 чифта къси панталони (шорти) и две тениски с къс ръкав. Когато е студено слагам клин и отгоре шортите, но това само когато отивам да тичам. В студено време обличам и горнище, което след първата обиколка (400 м.) свалям и оставам по тениска. Зимата тениската, която обличам е от мерино вълна.
Ползвам спортен сутиен на shock absorber bra, тениска на адидас и някаква неизвестна, шортите са на адидас и от лидл, клина също е от лидл. Маратонките според за тичане са много по-важни, но не разполагам с 200-300 лв за такива и бягам с едни старички на Salomon.
Екипировката ми за колоездене обаче е друга "бира". Евтиното тук не работи добре, поне това, което съм ползвала. Тази зима реших да инвестирам повече в по-скъпа и качествена такава и съм изключително доволна. Дори при -6 -4 градуса не изпитвах студ, не се изпотявах. Но това ми е страст и за това отделих повече средства. За фитнеса и тичането каквото имам.

# 19
Здравейте, включвам се и аз с питане. Бихте ли ми препоръчали спортно бюстие. Сменям няколко, но все не мога да попадна на подходящо. Последното, което си купих - много ми е удобно, обаче след пране подплънките се сгъват на две и много трудно ги оправям. Притеснявам се, че ако са без подплънки, ще си личи всичко. За това реших да потърся съвет

# 20
  • София
https://www.decathlon.bg/p/323708-515691-byustie-za-fitnes-s-tsi … azhka-cherno.html
От това съм много доволна. С предно закопчаване е, няма мърдане.

# 21
Перете ли го в пералня или само на ръка? Не съм пробвала до сега с предно закопчаване, обикновено взимам такива, които се обличат през главата.

# 22
  • София
И аз първо бях взела такива, които се обличат отгоре, но се оказаха страшно неудобни и после взех такива, като този от линка (взех няколко). След всяка тренировка дрехите от фитнеса ги пускам в пералнята – бюстието няма мърдане, а го ползвам повече от три години. Няма шев, който да се е разплел, няма цип, който да се е счупил, няма ластик, който да се е отпуснал. Нищо не се размества. Бетон е. Много здрава и качествена изработка.

П.П. В Декатлон може да се пробва.

# 23
Миленака, благодаря. И последно питане - нямаш проблем с подпълнките, да ти се огъват, разместват или нещо друго? Четох, че пише, че препоръчват да се вадят преди пране, да не ги вадиш? За какъв спорт го ползваш, на мен ми трябва да народни танци и фитнес. В техническата информация, по-скоро ме води към средна поддръжка.
Поддръжката, която бюстието осигурява, трябва да е съобразена с практикувания спорт. Нашата гама предлага 3 нива:

- Степен 1: ниска поддръжка за активности, които предизвикват леки движения на гърдите (пилатес, стречинг, йога и др.).

- Степен 3: средна поддръжка за активности, които предизвикват умерено движение на бюста (танци, фитнес, кардио тренировки).

- Степен 5 : Висока поддръжка (степ аеробика, пътека за бягане, батут) за спортни занимания с интензивни движения.

В такъв случай, дали това е същото
https://www.decathlon.bg/p/341114-515833-byustie-za-fitnes-s-tsi … azhka-cherno.html

# 24
  • София
Ползвам го за канго и за силови. Нищо не вадя, няма проблем.
За другия нищо не мога да кажа.

# 25
Здравейте,

Някоя от вас да си е поръчвала къс клин от Gymbeam? Търся си къс клин за фитнес, пробвала съм различни марки, но много от клиновете са направени така че има един шев в края, който е малко по-стегнат и не изглеждат много добре на бедрото Sweat Smile Не знам правилно ли го обяснявам.. надявам се някой да ме разбере Satisfied

Та се чудя на gymbeam така ли са. Ако имате препоръки за добри къси клинчета на други марки, моля споделяйте Purple Heart

# 26
  • София
Малко късничко се включвам, но може да се посъживи темата.
Откакто тренирам съм се вманиачила да купувам спортно облекло. Предимно са ми от Gorilla wear, които в момента имат хубава промоция до 70% и се чудя на няколко неща. Много ми е удобен този сак
Имам доста от smfit и ето този комплект е най-удобното нещо на света.

Peach Pump клиновете са феноменални.

Нещата от Temu също са доста прилични попадения - най-вече клиновете като този

Сега съм си харесала едно якенце на Bekoda, че много рязко застудя и нямам точно есенно. Приятно се изненадах, като го намерих, тъй като са специализирани в по-елегантни връхни дрехи и такива мачнати с домашни любимци, но в това яке ми останаха очите и май ще си го купя  Laughing

Вие откъде си намирате хубави и качествени горнища?
Искам да е с къс ръкав, много изчистено, най-много с малко лого някъде, но да не е ужасно стегнато, че да се чувствам като в менгеме, а да е еластично, меко и удобно. Ще се радвам на съвети и да обменяме идейки. Относно горния въпрос: не съм взимала на GymBeam нищо, но съм ги заглеждала и ще ми е интересно да чуя мнения.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 20:39 от Линдичка

Общи условия

Активация на акаунт