С бързи темпове

• 7 145
  • 108
  •   1
Отговори
# 90
Аз предлагам преди да решиш да живеете у вас или у тях да идете някъде заедно примерно за седмица. Някъде на бунгало, на хижа. Хем ще сте по 24 часа заедно, хем ще можеш да видш какви са му навиците в ежедневието на тоя човек. Само гледай да не е на някое много затънтелно място, че ако се окаже психопат ще го улесниш.

Това е добър съвет. При нас беше така. Ходихме няколко пъти на почивки заедно, после някоя и друга вечер преспиване ту у единия, ту у другия.  И накрая решихме да останем за постоянно у тях. Към момента, супер правилен ход.

# 91
  • София
Аз пак да питам, понеже някои пропускат да уточнят - колко да чака принца на 33?
Говорим за собствена безопасност, не за чакане на принца.

Все месец - два може да зачака, ако е Мъжът - няма за избяга

# 92
  • Тра-ла-ла
Аз пак да питам, понеже някои пропускат да уточнят - колко да чака принца на 33?
Е, като е на 33г да се хване от зор заман с коня на принца ли?! Joy

# 93
Е, няма да е седмица, 4 седмици ще са. Не е по врат, ами по шия.
Между другото, съмнявам се да говорят от първа среща кой при кого се мести.

Ти ли решаваш дали е кон??
И не съм казала това. Казах, че голяма част от съветващите нямат релевантен житейски опит за съветите си, но са гледали повече от нужното филми. И в добавка явно смятат авторката за идиотка.

# 94
  • София
Особено в началото на една връзка, 4 седмици са разлика. Даже 8. Боже, какво в това бързане? Не говорим за година даже.

# 95
  • София
обикновено ги убиват след по-дълги връзки, че и деца. Дали ще заживеят на 1-ия месец, или след 3 месеца, ако е психопат, няма никакво значение.
Само, че ако 2-3-4 години чака да се опознават, а в битов план се окаже катастрофа...

# 96
  • София
То, всеки си има глава на ременете, но авторката е питала за нея си и предвид това, което знам си казах мнението - след токсична и ялова връзка да не яха следващата за седмица.

Иначе, по - обширно погледнато за мен си, с човек когото познавам от седмица няма никакъв шанс да си легна, какво остава да се превърна в повелителка на черпака в дома му.

# 97
след като самата тя се притеснява от бързането, навярно има защо..
ако пък няма защо, няма да е и фатално отлагането..

аз лично съм имала подобни скорострелни предложения само от откачалници, които само на първо четене изглеждат точни и готини, но всъщност яко ги е страх, че ще избягаш, ако ги опознаеш (или родата им примерно)...
като ги накараш да почакат, ако не са читави изчезват като дим...

# 98
  • София
Вселената си знае работата. Който много дава зор, не му е читава работата.

# 99
Тази връзка сигурно вече е приключила Joy

# 100
Доста примери мога да дам от собственото си обкръжение на приключили дълга връзка, които после се женят за няколко месеца.

# 101
Има огромна разлика между добра химия и съвместно (набързо) взето решение и притискане от страна на единия, докато другият се дърпа и отказва.
Хората постоянно заживяват с непознати на квартира, на общежитие. Човек трябва да вярва на интуицията си.
Аз не бих заживяла с мъж, чиито приятели и роднини не познавам. Нито с мъж, който не знам къде работи, с кого и къде излиза. Тя може да е успяла да го опознае бързо, ако са нон-стоп заедно. На мен ми отнема повече време, защото не излизам всеки ден с ново гадже. Но ежеседмично излизане по няколко часа на среща в продължение на два месеца са няма и два дни общо. Измамното чувство за време идва от чатовете и разговорите по телефона в промеждутъка, които аз не броя за реално опознаване изобщо.

# 102
Е, няма да е седмица, 4 седмици ще са. Не е по врат, ами по шия.
Между другото, съмнявам се да говорят от първа среща кой при кого се мести.

Ти ли решаваш дали е кон??
И не съм казала това. Казах, че голяма част от съветващите нямат релевантен житейски опит за съветите си, но са гледали повече от нужното филми. И в добавка явно смятат авторката за идиотка.

А може и да имаме опит. Не е ок подобно решение. От това да не пропиляват време / в техния случай, защото са понапреднали с годините/ може да се стигне до много пропиляно време всъщност. Ще заживеят без грам да се познават, както пишат много правилно и други, с илюзиите си, после могат да започнат да се разочароват, ама вече някакъв навик има, а и предразсъдъци / всички ги знаят, че живеят заедно/, настава едно съжаление и… още малко да опитаме, за да се справим, не, не сме свикнали просто още и все такива от този род и минали едни няколко години реално в необичане, а често идват и деца и става…. Да не стане накрая пропилени десетилетия. Хората са казали: бързай бавно. Всяко нещо с времето си. Вчера се запознали и то през сайт и днес вече ще живеят заедно. Ами нелепо е.

# 103
Да заживееш, с някой на първия месец и на мен ми идва твърде авантюристично и рисковано.
За моите възприятия, това е плавен процес, заедно с опознаването. Първо 1 нощ, после 2-3 с преспиване, после някоя и друга почивка и така.
Докато човека не ти купи пантофи, четка за зъби и домашен анцуг. 😁

# 104
  • Столичанин ама не в повече :D
Говорим за собствена безопасност, не за чакане на принца.

Все месец - два може да зачака, ако е Мъжът - няма за избяга
Това изобщо не е вярно след една определена възраст, в случая постовете на нарциса са най-релевантни.

Общи условия

Активация на акаунт