С бързи темпове

• 7 132
  • 108
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте! Продължаваме да си се виждаме навън или е нас. Още не съм ходила у тях макар, че той всеки ден ме кани. Разбрахме се да я караме така пък ще видим какво ще стане. Почти всяка вечер спим в моя апартамент. Хвана се да купува разни неща, който са за смяна. Вчера ми сменя смесителите 🤣 За сега не мога да се оплача Simple Smile

# 106
  • Paris, France
Браво! Дано все така се разбирате! Пожелавам ти това да е твоя човек, дълги години заедно и много любов, деца колкото искате и пари за всичко останало и храната на котките 🐈.

А котките харесаха ли го?

# 107
Това е страхотно, браво! Нека все така да се разбирате и да си имате вашето темпо. Много е хубаво мъжът вкъщи да може да прави нещо с ръцете си! Simple Smile

# 108
  • София
Дали на първата среща ( мен долу-горе тогава ме прибраха) или на първата година ще заживеете заедно ( на нашата възраст е малко и губене на време понеже докато не заживеете заедно, абсолютно не го познаваш човека) най-най-важното е ти да се чувстваш спокойна и добре. Аз съм имала моменти дето не съм го чувствала, но съм го правила и не е било ок. Няма формула за тези неща, но бих посъветвала внимателно да го слушаш какво и как говори особено по важните въпроси, дали пред теб и пред хората е същия и как се изменят навиците му покрай теб. Че много мъже могат и да готвят и да перът и да чистят, но като си намерят жена рязко забравят тези свои способности. Внимавай с финансовите въпроси както са те предупредили и се надявам след години все още така да ви е хубаво заедно.

Общи условия

Активация на акаунт