С бързи темпове

• 7 119
  • 108
  •   1
Отговори
Здравейте! Запознах се с мъж в приложение за запознанства. Аз съм на 33,а той е на 36. И двамата скоро сме приключили дългогодишни връзки. Писахме си 1 ден, на следващия се видяхме и от тогава всъщност сме постоянно заедно. За 1 седмица срещи вече обсъждаме дали да живеем у нас, или у тях. Никога не ми се е случвало толкова бързо развиващи се отношения. И двамата се чувстваме много добре заедно, имаме много общи неща. Интересно ми е на вас или някой ваш познат дали е преминал през такова нещо в такъв ранен етап и как се е развило? Simple Smile

# 1
  • Melmak
Не звучи добре. Големи хора сте, не тийнейджъри. На тези години не бих си реорганизирала толкова лесно жилище и място, за да заживея с непознат. Ако е истинската любов няма да избяга, при положение, че го давате по-кротко. Успокойте се и се опознайте първо.

# 2
Ами, честито! Grinning
При нас нещата се развиха много бързо също, но поради работни ангажименти една година, че и повече все още не живеехме заедно, а го раздавахме гаджета.
Аз и не бързах, де.
Наслаждавате се, на 33 и 36 всеки вече знае какво иска и какво очаква. Опознайте се и успех! Grinning

# 3
  • На изток от Ада
1 седмица и се чувствате ммм добре. И вече къде да живеете. Внимавай! Опознайте се

# 4
Не се притеснявай, понякога хубавите работи се случват наистина бързо. Моята още от първите дни знаех, че ще е тя, обаче защото беше студентка и техните искаха да завърши, отложихме живеенето заедно. Така че наслаждавай се на връзката си, за бебе и ипотека обаче изчакай поне 6 месеца или по добре година.

# 5
При нас нещата бяха много бързи, заживяхме заедно от първия ден. Единствената разлика е, че се запознахме на живо и бяхме я началото на 20-те.
Преди няколко дни започнахме 27-мата си година заедно.

Присъединявам се към съветите да се наслаждавате на момента, но да не предприемате сериозни стъпки като бебе, брак и ипотеки в близката 1 г.

# 6
При нас отношенията също се развиха доста бързо - реално за няколко месеца заживяхме заедно и до момента смятам, че това е било най-правилното решение, което съм взимала. За дете и ипотека наистина поизчакайте малко, но не виждам драма да сте в общ дом.

# 7
Щом се чувстваш добре гледай си живота и не викай дявола ! Иначе аз се преместих да живея с мъжа си на 2 месец някъде и на 7 месец бях бременна,сега имаме дете на 1,2 г ☺️

# 8
  • София
Ми, не, не, не.
Малко разум вкарай, ако ти не се пазиш - няма кой.

# 9
При нас нещата бяха много бързи, заживяхме заедно от първия ден. Единствената разлика е, че се запознахме на живо и бяхме я началото на 20-те.
Тъкмо същото щях да пиша. Годините са 22 вече.
Никога не съм си представяла, че така ще се развият отношенията, буквално с взлом, а съм изключително мнителен човек, но ето че не било за лошо. После съм се замисляла, че най-вероятно бих изгубила интерес пък, ако твърде протяжно се беше проточило във времето.
Подкрепям останалите, че за сериозни стъпки - брак и бебе е добре да се изчака, колкото е нужно.

# 10
Аз не виждам проблем единият да дойде да поживее с другия, нали хората се опознават като изядат торба сол заедно. Бързо или бавно няма значение, щом сте стигнали даден етап минете на следващия, но внимателно. Оставете си старите жилища и просто поживейте за да видите как си пасвате на битово ниво. И вече след време, ако не изникнат пречки, се обвързвайте с трайни решения. За сега не е ясно точно какво ви събира и има ли какво да ви разделя.

# 11
Отиди при него. По-лесно се излиза, от колкото да изкарваш някого, ако не се получи.

# 12
Нямам такива познати, а и при нас не се развиха толкова скорострелно нещата.
Но пък не сте деца, щом ви влече, опитайте! Чуждите истории са си чужди. А после може вие да отговаряте в такива теми, че "да, ние се събрахме на втората седмица". Simple Smile

# 13
Опознай го малко де. Може да е сериен убиец изнасилвач, или да се дрогира. Или още по-лошо да е женен в две други държави.

Това обмисляне да живеете заедно, надавам се да не е да дойде да живее при тебе. Като искаш, оставай у тях, но си остави жилището и в никакъв случай не го прибирай у вас.

# 14
След скоро приключили дълги връзки не звучи обещаващо. Обикновено първите връзки след това бързо приключват.
И двамата сте свикнали с удобствата на дългата връзка, затова обсъждате такива неща, но истината е, че сте двама непознати и е добре да не се впускате веднага в живеене заедно.

Общи условия

Активация на акаунт