С бързи темпове

• 7 120
  • 108
  •   1
Отговори
# 15
  • Тра-ла-ла
Малко съмнейшън работа. Умната. Да не се окаже, че е нямал дълга връзка, а гони последния влак и бърза да натропа дете на някоя. Или ти си мислиш, че той е последния ти шанс??

# 16
Ако няма замесени деца в картинката и не се изискват сериозни компромиси само от едната страна защо не.

# 17
Не бързайте толкова! Вие сте на практика непознати.Няма проблем да отидеш при него,но си запази жилището,нищо не се знае.
Защо не си изживеете хубавите моменти като гаджета?

# 18
  • Варна
Полетете за малко поне!  Наистина ли държите да се гмурнете в битовизми?

# 19
  • Бургас
Ако искаш да опиташ, опитай. Няма формула, която да казва точния брой месеци прекарани в опознаване, нужни за перфектната връзка (такава не съществува). Ако накрая ще се реве, то поне да има за какво.

Само не бързай с деца, ако излезе като идея след месец, два, година.

# 20
Доста сериозна наивност като за хора на 33г. и 36г. Не, не е добре, руска рулетка е. Това, че има изключения не ви топли, защото вашето може да се окаже всичко, в крайна сметка, дори опасност. Не е като да се познавате от общо работно място, например. Вие не познавате въобще този човек, дори дете разсъждава по-трезво. Вчера сте се запознали и ще живеете заедно, абсурдно е. Не се хвърляйте в подобни рискове, излизайте си първо по срещи, малко от малко да се видите какво представлявате, няма да ви избяга съвместното съжителство.

# 21
Онлайн запознанство, видяхме се от вторник за събота, понеже беше командировка, следващата събота вече имах ключ за квартирата му, на първия месец живеех на практика там и пренасях това онова, че 'утре може да потрябва'.
Не виждам нищо лошо като цяло, но
- първо , и аз съветвам ти да идеш у тях.
- второ, ако си тази Портокал, която си мисля, внимавай да не се нахендриш пак, че като се сетя какво си разказвала, още ми вдига нервите

# 22
Ние се запознахме в понеделник вечерта в 20 часа.  През уикенда заживяхме заедно. И така вече много години.

# 23
Както вече казаха, руска рулетка. Явно има хора, на които им се е получило, но като цяло съм скептична и мисля, че е до голяма степен плод на късмет. Особено ако си тип, склонен към особени, бурни и драматични  връзки, внимавай с преценката. Не си затваряй напълно вратите към досегашния живот.

# 24
  • Melmak
Аз признавам, че и на нас ни се случи скоростно, но бяхме млади. И сме щастливи вече дълги години. Но сега на 30 не бих бързала толкова, най-вече с живеенето. Тогава не съм го мислила много, но сега бих се чудила да не е някой психопат примерно. Бих била по-предпазлива, иначе изживей си любовта, няма лошо.

# 25
Голяма работа, че ще си пренесеш четката за зъби при него. Нарадвайте се на страстите, само не му давай да ти види паролите за телефон, фейсбука и т.н. , нито да ти знае пинове разни и най-вече не се обвързвай финансово по никакъв начин. Купи му някакво малко подаръче за нова година, не се увличай и така,  малко пробен период.

# 26
  • Столичанин ама не в повече :D
Здравейте! Запознах се с мъж в приложение за запознанства. Аз съм на 33,а той е на 36. И двамата скоро сме приключили дългогодишни връзки. Писахме си 1 ден, на следващия се видяхме и от тогава всъщност сме постоянно заедно. За 1 седмица срещи вече обсъждаме дали да живеем у нас, или у тях. Никога не ми се е случвало толкова бързо развиващи се отношения. И двамата се чувстваме много добре заедно, имаме много общи неща. Интересно ми е на вас или някой ваш познат дали е преминал през такова нещо в такъв ранен етап и как се е развило? Simple Smile
Имам позната на втората седмица са заживели заедно, женени с две деца. Simple Smile
Всъщност при жените в по-зряла възраст именно от това идва трудността за създаването на връзка - недоверието и премислянето, и заради това жените в по-млада възраст по-лесно се свързват с някой.

# 27
  • Paris, France
Ние се влюбихме от пръв поглед. Живеехме в различни държави и първоначално ме беше страх, а и приятелките ми ми казваха да внимавам, защото нямахме общи познати. На втората среща ми предложи живот заедно, брак и деца. На третата се срещна с майка ми и и каза, че иска още малко да попътува преди да се обвърже. Майка ми го хареса и одобри. Ако живеехме и работехме в един град щяхме да заживеем заедно още след първата среща. Оттогава мина над четвърт век. Още сме заедно, женени и имаме две пълнолетни, отгледани, общи деца.

Няма правило в тези неща. Познавам хора, които се ожениха след 3 срещи и са още заедно и в хармонични връзки и такива, които се влачиха десетилетия или живяха заедно поне 3 години, но се изпокараха и разделиха.

"Да няма да се жениш за него?" - ми казваше майка когато се колебая за да купя нещо, да отида някъде или да се срещна с някого. Пробвайте да поживеете заедно и ще се опознаете, а ако не се получи - всеки на къщата си. Съветвам те да запазите собствените си жилища засега и да не ги давате под наем ако са ваши, нито да ги освобождавате ако сте под наем. Ако след 6 месеца все още се разбирате, може да се установите заедно.

Успех ви желая и да се окажете наистина един за друг. И много любов.

# 28
Аз признавам, че и на нас ни се случи скоростно, но бяхме млади. И сме щастливи вече дълги години. Но сега на 30 не бих бързала толкова, най-вече с живеенето. Тогава не съм го мислила много, но сега бих се чудила да не е някой психопат примерно. Бих била по-предпазлива, иначе изживей си любовта, няма лошо.

Искрено ме разсмя - бяхме млади, много години и после изведнъж -  "сега на 30" Simple Smile

# 29
  • Melmak

Искрено ме разсмя - бяхме млади, много години и после изведнъж -  "сега на 30" Simple Smile

Сигурно така звучи, ЧС, но сега ако бях нямаше да бързам. Не защото тогава съм избързала и съжалявам. Напротив, беше прекрасно. Просто сега имам страх от разни психари и ненормалници. Човек не знае на какъв ще случи. Иначе пак съм млада, ама айде да кажем по-предпазлива. Тогава просто беше любов и айде скачаш в дълбокото. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт