С бързи темпове

• 7 122
  • 108
  •   1
Отговори
# 30
И да заживеем заедно няма да има ипотеки и финансови въпроси. И двамата си имаме жилища, работа и нормални доходи. Нямаме деца, но с това изобщо не бързам. За да създам семейство и деца ми трябва много повече време. Аз съм от недоверчивите и мнителните, точно за това пиша тук. Добре ми е с него, но някак да заживеем заедно от първия месец ме плаши.

# 31
Е то ти не си напускаш дома завинаги
Стане ли тегаво - прибираш се

# 32
Личното ми мнение е, че след приключване на дълги и тегави връзки, човек трябва малко да остане насаме със себе  си, да се поотърси, да си понамести мислите и чувствата, и тогава да пристъпва към нови. Бързото събиране с друг човек винаги изглежда малко отчаяно - все едно се запълва някаква дупка, все едно да натриеш носа на бившия/бившата, че си търсен и желан, все едно не си самостоятелна личност и не можеш да съществуваш без "половинка" Rolling Eyes Разбира се, съществува и вероятността точно в този момент да срещнеш своята сродна душа, но даденото по-горе определение "руска рулетка" ми допада повече.
Съжалявам, че съм скептична, но в повечето случаи, които са се разигравали пред очите ми, мъжът "прибира" набързо първата склонила, за да не си нарушава битовия комфорт - изпрани дрехи, топла храна и достъпен секс. Някои от тези връзки устояха във времето, други се разпаднаха, шарено е, и е добре човек да има едно наум.

# 33
Чуждите връзки не ви интересува как са се стекли!
Ако вашата не ви харесва как се е развила,естествено,че ще питате за чужди мнения.
Хората на вашата възраст не трябва да си играят на гаджета по срещички,колкото по-бързо заживеете заедно,толкова по-бързо ще опознаете човека.
Наскоро приключили връзки,те това ви е големия минус,което може да ви изиграе шега в съжителството.

# 34
Винаги съм била предпазлива и съм подхождала с внимание към връзките си. Да живея с някого не съм си и помисляла. И така станах на 35. Срещнах мъжа ми и на втората ни среща ми предложи да се преместя да живея при него. Приех. Не знам с какъв акъл Simple Smile. И сега се чудя на себе си къде отиде предпазливостта ми в оня момент. Почти 10 години вече и две деца Simple Smile.

# 35
Хората на вашата възраст не трябва да си играят на гаджета по срещички,колкото по-бързо заживеете заедно,толкова по-бързо ще опознаете човека.
Споделям това мислене.
Да, една седмица наистина звучи бързо, но за месец вече трябва да е ясно ще заживявате ли.
Не мога да разбера това дърпане назад при хора над 30 - наборите са с по 1-2 деца, някои вече са получили инфаркти, а други се чудят в какви отношения са с някого, все едно не са на 30, а на 13.

# 36
Направете го така, както го чувствате. Според всеобщото мнение, моята връзка се развиваше супер бързо. Заживяхме заедно на втория месец. Но и двамата ни устройваше тази скорост и ни е много добре заедно към днешна дата.

# 37
Не питай за чуждо мнение, но едно голямо НО - слушай вътрешния си глас! Не го анализирай много, но ако тялото и съзнанието ти подсказва, че не трябва да се бърза, не бързай. Защо ти е да бързаш , той няма да избяга, ако е твоят човек. И 10г. Ще те чака, ако трябва. Една позната заживя със сегашния си човек (вече са около година заедно) от втората седмица. Бяха излязли точно 2 пъти и спаха на първата седмица.Същевременно аз имах подобна бурна връзка, страшен романс, спях всеки ден у тях от третата седмица, но приключи скоропостижно. Пък аз бях захапала въдицата яко, фантазирах си неща, мислех, че съм срещнала любовта на живота. Така че виж какви противоположности, не можеш да изведеш правила.

# 38
  • София
Тц. Не минат ли 40 дни, въобще не го броя за връзка. В началото всичко е ау, любов и еднорози. Поне малко да отлежи. Пък камо ли съжителство.

# 39
Ма под живеем заедно имаш предвид, че всяка вечер сте у единия или другия, или че официално е имало пренасяне?
Иначе правила наистина няма.

# 40
Аз пък имам много познати заживели на втората седмица, сватба с бременна булка на 3 месец и 2 години по-късно, мъжът ходи да хвърля боклука по 6 часа навън, защото не се понасят със жена си 😁
Иначе желая успех на новото ви начинание!

# 41
  • Paris, France
Аз пък имам много познати заживели на втората седмица, сватба с бременна булка на 3 месец и 2 години по-късно, мъжът ходи да хвърля боклука по 6 часа навън, защото не се понасят със жена си 😁

Този може да не е такъв и изобщо да не пипва боклука или друг битовизъм. Гледай по-ведро! Може пък да се окаже домошар и да си цъка по цяла вечер на телефона или да си гледа телевизия с бирата, човекът. 💃

Да, предвид историята и с мъже трябва да е внимателна, но мисля, че съжителство ще и даде по-добра представа за човека от 2 години влачене по срещи.

Ма под живеем заедно имаш предвид, че всяка вечер сте у единия или другия, или че официално е имало пренасяне?
Иначе правила наистина няма.

Ако има пренасяне, ще се пренася той. Тя има котки, доколкото помня и не може лесно да се пренася (с тях).

# 42
  • София
Ние с екса се събрахме за около месец, а на петия месец бях бременна. Към днешна дата го отчитам като грешка.
Секс на трета среща е ок. Но това съвсем не води до съжителство.

# 43
Само че сте откарали години заедно.
Нямаш гаранции, че нещо днес няма да се окаже грешка след 25 години. Важно е днес да е окей и да изглежда в перспектива окей. То иначе ако ще живеем с мисълта как ще се изпокараме като кучета през '38ма, ако днес заживеем с един кой си, егати живота.

2 години по-късно, мъжът ходи да хвърля боклука по 6 часа навън, защото не се понасят със жена си 😁
Такива мъже, дето имат нахалството да оставят жената по 6 часа сама вкъщи с бебето, докато си веят четирибуквието, не струват много.

# 44
Премествай се. Ако не ти хареса, изнеси се. Така ще е по-оптимално откъм време.
Ако се получи - супер.
Ако прегори бързо - няма да боли толкоз.

Общи условия

Активация на акаунт