Бачорски и златната ябълка - Тема 4

• 39 759
  • 778
  •   1
Отговори
# 180
Емилия каза, че е имала проблеми с апартамента , може акт 16 или нещо подобно .
Ако си с богат мъж не може да имаш чувства към него ли ?

# 181

Между другото Happy стана Ресторант на годината в Лондон за 2022 и ресторант с най-добро обслужване в Англия в конкуренция със световно признати институции в бранша като Новиков, Гаучо, Айви ,Гаврош  и много други.

Това изобщо не е вярно и явно сте от продукцията, за да пишете такива неща и правите реклама на спонсорите си. Хепи в Лондон е на супер туристическа локация, пак е заведение с полуфабрикати, главно го посещават туристи и хора от работническия клас. Посетителите са обикновено облечени хора.

Цените на Хепи в Лондон нямат нищо общо с Новиков и другите изброени ресторанти. Обслужването също, качеството на храната. А за контингента дори няма база за сравнение - борба за резервации е, малко хора могат да си  позволят изброените ресторанти; има стриктен дрескод и е доста екскузивно.

А за наградите - те нали се оказаха купени Simple Smile) Може би е добра идея все пак да посетите тези заведения преди да пишете маркетинг опорките на Хепи.

Хепи в ЛОндон си е много усешно заведение, с много клиенти и огромни приходи, но нека не се заблужадаваме - нямат нищо общо изброените от вас пош заведения.

# 182
Ако не забелязахте, апартаментът на Емилия, закупен от Даниел за Емели, не е просторен, лукс и в нова сграда. Като видях входа, в стара сграда е, може би в центъра. На големина е достатъчен за нея и Емели. Дори в това не се е полакомила. Стаите не са огромни.

# 183
Те някои стари апартаменти са в пъти по-добри от тези в нова сграда. Не знам конкретния случай какъв е, а просто уточнявам.

# 184
Защо се дъвче какво получава/ е получавала Емилия? Как това променя действията на Атанаска и Даниел?

# 185
По принцип е така. Аз живях под наем дълги години в такъв, 111кв. се усещаха като 211кв. Блокът от 1985-а, но комфорта там беше забележителен. Исках да тегля ипотека да го купя, не се продаваше. Накрая, когато решиха да го продадат, аз не можех да изтегля такава. Все пак, този на Емилия не е лукс, след ремонта сигурно ще стане.
Те някои стари апартаменти са в пъти по-добри от тези в нова сграда. Не знам конкретния случай какъв е, а просто уточнявам.

# 186
От прозореца се виждаха стари сгради, таванът беше висок, и ако е избрала апартамент в стара сграда на хубаво място в центъра е направила изключително интелигентен избор, златна сделка. Вече не се продават такива или ако случайно има, започват от 4к евро на квадрат.

# 187
А. нямала очаквания от отсрещния човек, научила се да няма .. това го беше написала, като отговор онзи ден на един коментар в инстаграм и сега го повтаря, като развален грамофон.
Иронията с която говори за отношенията на Даниел и Емилия просто няма нужда от коментар .. ама там е нямало любов, ама къщичката ..
Били обявили връзката си още, като се случило .. тя чува ли се?!

# 188
@Мануна - със сигурност. Добре, че са го взели преди повече от две години. Сега, много трудна работа. Атанаска в тази ситуация, щеше да има претенции за същото, но далеч по-голямо като квадратура. Ако може и съседка на Лили Иванова на "Оборище" да бъде, идеално.

# 189
На мен пък нещата с апартамента на Емилия ми понамирисват. Преди време тя беше качила стори, в което разказваше че е много горда и много щастлива, че вече има свой собствен апартамент, разказа също и как няколко пъти си е събирала "живота в чанти" местейки се по квартири и се радва че вече ще имат нещо тяхно с Емели.
Ако апартамента е от Даниел е леко странно така да го изкарва все едно си го е купила сама.
Да не би Даниел тази седмица да го плати за да чисти имидж 😂
А червеният джип преди да и го подали го е карал той, така че малко "давам старите си играчки на по-бедните деца" , нооо за сметка на това наша Наска получи гранде изненада на лилавото бмв опаковано в лилава кутия с лилави балони и ключа в кутийка.

Не ме хапете, не хейтя. Кой както може се оправя в този живот. Един с достойнство, друг с пеперудка.
За съжаление в живия живот и около мен забелязвам че втората формула е по-печеливша.
Няма никакво значение, че Даниел го е платил. Нали този апартамент е за нея и детето. Разбира се, че ще го чувства свой! Аз тези сторита не съм ги разбрала, че все едно се хвали че сама си го е купила, защото ми е пределно ясно, че няма как да стане това. Струва ми се тъпо да каже, бившия ми мъж ми купи апартамент.
И на мен колата, телефона и повечето ми вещи са подарък от мъжа ми, да ви кажа чувствам си ги като свои. 😅

# 190
Цитат
Krakrja:...

Това, че брандове са се съгласили да ги подкрепят към момента на започване заснемането на продукцията, не гарантира бъдеща лавинообразна подкрепа, щото фемилито е много атрактивно и генериращо подкрепа. За мен допреди еп. 3 и 4 (1 и 2 не съм ги гледала) Бачорски беше симпатичен, трудолюбив, говорещ "искрено" човек, това от няколкото интервюта, които съм му гледала, след "продукцията", която не смятам да гледам повече, ми е един послъгващ Буратино, който като си облещи сините очи, разчита, че всички ще му повярват. За мен вече си говори доста през ушите. Не ги следвам в социалните медии. Няма и да ги последвам.

# 191
За да разноoбразим любовният триъгълник, който е и пентаграм ако сложим и децата, оставям настрана и моят любимец Атанас. И ще отсъдя справедливо и безпристрастно.
Най-нормалният в това семейство се очертава да е Антон!

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 12:57 от vanya.pavlova

# 192
Наска и ДанЮ са ми ясни, обаче и Емилия не ми допада нещо- лоша домакиня, кифла, обича кича и е скандалджийка. Това като есенция от този епизод, на 2-3 пъти се изпуска и се пропука маската.
Случилото се с Атанаска и Даниел е наистина нещо, което се е случвало и ще се случва. Хората се срещат и разделят, просто много кофти момент са избарли за афиширане.
Иначе това че Даниел се грижи на 100% да осигури на Емели равностоен живот и при майка и при него му прави чест.

# 193
Антон е голям образ! Много хубаво семейство има. Андреа е много сладка госпожица.

# 194
Сега ще ти скочат 10 човека да ти обясняват,че Емилия може да си го позволи, щото е сама с дете 😀
Това е двойния аршин за Атанаска се казва,че готвила от Хепи подиграваха и се на супите. Емилия като гледам не е по различна,но дума не се обелва 😀
Наска и ДанЮ са ми ясни, обаче и Емилия не ми допада нещо- лоша домакиня, кифла, обича кича и е скандалджийка. Това като есенция от този епизод, на 2-3 пъти се изпуска и се пропука маската.
Случилото се с Атанаска и Даниел е наистина нещо, което се е случвало и ще се случва. Хората се срещат и разделят, просто много кофти момент са избарли за афиширане.
Иначе това че Даниел се грижи на 100% да осигури на Емели равностоен живот и при майка и при него му прави чест.
[video][/video]

Общи условия

Активация на акаунт