Бачорски и златната ябълка - Тема 4

• 39 748
  • 778
  •   1
Отговори
# 210
Нито Емилия,нито Атанаска ми харесват.По-скоро симпатизирам на първата,заради това което е преживяла.Ясно беше,че тя не работи и разчита на издръжката от Даниел.Явно така и е удобно,защото аргумента,че е с малко дете и затова не работи не е достатъчен.При положение,че детето ходи на градина,майката има възможност да се върне на работа,стига да го иска.Според мен тя е финансово зависима от Даниел и никога няма да каже нещо лошо за него или за Атанаска.
Епизод 4 със сигурност е бил променен в движение и доснимван през последните дни.На Кралицата не и е понесъл хейта и са и дали думата да замазва положението.Този път обаче сама,без Даниел да софлира,да я засича и вмъква неудобни въпроси.И така да представи историята,че да изглеждат чисти и невинни,влюбени и неразбрани от публиката.Добре се постара-при Даниел и Емилия нямало любов,нямало къщичка,а той дори не се сещал по цял ден да се обади на Емилия.Много е нагла тази жена и колкото и да се опитва няма да стане по-симпатична.Дори само затова,че си е пускала сторита за да загатне на съпругата,че има и друга жена много ми олеква.

# 211
Много сте ми интересни половината..
Не се снимала Емилия достатъчно за инста, скучна била, не знам каква била?!
Явно има личен живот, очевидно си гледа детето (Емели изглежда да боледува често, което е нормално за дете на нейната възраст). Кой да ѝ гледа детето и как да работи редовна работа?!
Значи Атанаска дето извика майка си да прислугва и гледа дете е много дейна, а Емилия, която е без бащата на детето си и без баба на разположение я изкарахте мързел.
Я се осъзнайте малко.
Категорично Емилия ТРЯБВА да се възползва от това, което ѝ дава Даниел, макар че се съмнявам да е много, защото Емилия не я виждам да е разточителна. В крайна сметка тя можеше да живее в Абдовица, да има дом и семейство, което ѝ е било отнето.
Не съм я чула да парадира с кошове за боклук. Майкъл Корс-ове и т.н.
Изкарахте я, че Бачора я гледа като принцеса, хайде стига.

То така я изкараха Атанаска и Даниел, че едва ли не като и е дал апартамент и кола и не и липсва нищо. А това, че всяка вечер Емели заспива с единия родител, а Дани с двамата няма значение за Наска щом е финансово осигурена Емилия. Това момиче е толкова комерсиално, че направо изкопава дъното. Тя Емилия няма да седи монахиня, очевидно има връзки, но детето е на празниците само с единия си родител.
Танаска много го гледа нейното дете- даже Даниел го води до детската тя да си поспива.

# 212

То така я изкараха Атанаска и Даниел, че едва ли не като и е дал апартамент и кола и не и липсва нищо. А това, че всяка вечер Емели заспива с единия родител, а Дани с двамата няма значение за Наска щом е финансово осигурена Емилия.

Тук вече преиначавате нещата. Детето заспивало само с майка си. Като, че ли това е единственото дете, което живее с един родител. Колко има, които бащите им не ги потърсват с години и не дават една стотинка. Аз имам две такива приятелки, които не са виждали пари от бащите с години.  Поне Емили има обичта и да двамата си родители и бащата ги е осигурил финансово.

Аз съм за двама души да не живеят в агония и да се разделят. Самата Емилия каза, че различията им са излезли на яве.

# 213
На Атанаска пък въобще не и е работа да коментира Даниел как е осигурил Емилия и каква издръжка и дава.Това са си взаимоотношения между тях и общото им дете.Не стига,че тя е основната причина да се стигне до това положение,а и парите все пак Даниел ги изкарва.Но снощи на два пъти повтори-"не мислете,че има зарязани"т.е.щом финансово  подкрепя бившата всичко е точно.

# 214

То така я изкараха Атанаска и Даниел, че едва ли не като и е дал апартамент и кола и не и липсва нищо. А това, че всяка вечер Емели заспива с единия родител, а Дани с двамата няма значение за Наска щом е финансово осигурена Емилия.

Тук вече преиначавате нещата. Детето заспивало само с майка си. Като, че ли това е единственото дете, което живее с един родител. Колко има, които бащите им не ги потърсват с години и не дават една стотинка. Аз имам две такива приятелки, които не са виждали пари от бащите с години.  Поне Емили има обичта и да двамата си родители и бащата ги е осигурил финансово.

Аз съм за двама души да не живеят в агония и да се разделят. Самата Емилия каза, че различията им са излезли на яве.

Не преиначавам, просто казвам, че Емилия не е единствената ощетена от цялата ситуация. Естествено, че е по-добре да не живееш с някой без да го обичаш, но това изречено от любовницата някак не звучи сериозно.  Много деца растат така, което не означава, че не изпитват липсата на другият родител.  Това не означава, че всичко е топ щом и дават пари. Комерсиална си е Монаковица от Родопа планина.

# 215
По-добре разделени , отколкото заедно със скандали , Емели не е свикнала да живее с двамата , така че няма нужда от такава драма .
Атанаска явно иска да се защити и за това се чуди какво да каже .

# 216
И значи според вас като имате дете с мъжа си, без значения какво излезе между вас, дали единия или другия срещне някого и не сте щастливи вече заедно, ще се натискате за да не заспива детето с един родител. Айде сега глупости пак. Мисля,че и двете деца са щастливи, за разлика от много други на които родителите се натискат заедно  защото цигари се купуват по лесно и вечер ракийката и салатката.. А в такива ситуации децата са супер та дрънкат. Според мен са щастливи и двете им деца и правят всичко най-добро за тях всички покрай тях.

# 217
И значи според вас като имате дете с мъжа си, без значения какво излезе между вас, дали единия или другия срещне някого и не сте щастливи вече заедно, ще се натискате за да не заспива детето с един родител. Айде сега глупости пак. Мисля,че и двете деца са щастливи, за разлика от много други на които родителите се натискат заедно  защото цигари се купуват по лесно и вечер ракийката и салатката.. А в такива ситуации децата са супер та дрънкат. Според мен са щастливи и двете им деца и правят всичко най-добро за тях всички покрай тях.

Вие май четете между редовете...Къде видяхте, че съм написала обезателно родителите да са заедно?

# 218
Написали сте,че детето заспива с единия родител, да заспива с двамата си родители е трудно, ако са разделени.. Хем да не са заедно, хем да заспива с двамата 🤓Някак си не го виждам.
И значи според вас като имате дете с мъжа си, без значения какво излезе между вас, дали единия или другия срещне някого и не сте щастливи вече заедно, ще се натискате за да не заспива детето с един родител. Айде сега глупости пак. Мисля,че и двете деца са щастливи, за разлика от много други на които родителите се натискат заедно  защото цигари се купуват по лесно и вечер ракийката и салатката.. А в такива ситуации децата са супер та дрънкат. Според мен са щастливи и двете им деца и правят всичко най-добро за тях всички покрай тях.

Вие май четете между редовете...Къде видяхте, че съм написала обезателно родителите да са заедно?

# 219
Най-вероятно рано или късно Даниел и Емилия са щяли да се разделят и без Атанаска.Тя просто е ускорила тази раздяла.Бил е много неподходящ за Емилия момент.Дори и да не са се разбирали,те не са имали шанс да заживеят като нормално семейство с дете,тъй като Кралицата вече е била в играта.Емели няма спомени от времето когато е живяла с двамата си родители и сегашното положение за нея е нормално.Всички виждаме,че е добре гледано и щастливо дете - а това е най-важното.Грозното в тяхната история е ,че са накарали една бременна жена да страда и да е сама с новороденото си бебе,грозен е начина по който го описват с гордост и нахилени физиономии,усещането че не са направили нищо нередно.А това,че Атанаска е разкрила в социалните мрежи,че е с Даниел и последвалото и нанасяне в дома му само два дни след изнасянето на Емилия е черешката на тортата.

# 220
Съгласна,но въпреки всичко някой я е поканил да се нанесе 2 дни след Емилия. Атанаска е трябвало да му откаже с нека минат 2 месеца ли? Не мисля,че по късното нанасяне би притъпило болката.  При все,че всичко се е знаело вече и са разкрити не виждам смисъл да продължават да залъгват който и да било.
Най-вероятно рано или късно Даниел и Емилия са щяли да се разделят и без Атанаска.Тя просто е ускорила тази раздяла.Бил е много неподходящ за Емилия момент.Дори и да не са се разбирали,те не са имали шанс да заживеят като нормално семейство с дете,тъй като Кралицата вече е била в играта.Емели няма спомени от времето когато е живяла с двамата си родители и сегашното положение за нея е нормално.Всички виждаме,че е добре гледано и щастливо дете - а това е най-важното.Грозното в тяхната история е ,че са накарали една бременна жена да страда и да е сама с новороденото си бебе,грозен е начина по който го описват с гордост и нахилени физиономии,усещането че не са направили нищо нередно.А това,че Атанаска е разкрила в социалните мрежи,че е с Даниел и последвалото и нанасяне в дома му само два дни след изнасянето на Емилия е черешката на тортата.

# 221
  • На зелено
Емилия няма да каже нищо лошо за Даниел и Атанаска поради 2 причини: единият е баща на детето й, а Атанаска гледа и се грижи за Емели, когато са вкъщи. Даниел може да е от малките изключения в България за мъже, които издържат бившите си жени, но това не е похвално в световен мащаб. Това е практика мъжът да осигурява издръжка за цялото семейството, което напуска, ако жената няма доходи като неговите. Не знам защо в България се счита, че мъжа трябва да преведе колкото е там минималната издръжка за едно дете и хайде, това е. Срам и за съда, и за мъжете.
Иначе има много истории като тяхната. Познавам и по-фрапантен пример, но там няма намеци, социални мрежи и т.н. Но говорим за хора, които са интелектуално няколко нива над Даниел (Атанаска дори не я и споменавам, тя е .....).

# 222
Но пък има и много мъже с възможности, които плащат 200лв издръжка щото видиш ли "няма да издържам новото семейство на бившата ми" , така че това на Даниел мисля, че трябва да му се признае.

# 223
Оо има всякакви смешници , Иван помня , че обясняваше , че давал издръжка на Ава , но не и за Вихра или нещо такова .. колко време мина още го помня 😅
Даниел поне в това отношение  е нормален , то оставеше и да не се грижи за майката на детето си .

# 224
Понеже са качени отговори на въпроси от Емилия, ще припомня как веднъж тя беше качила въпрос кой обичам най-много или нещо такова и Наска писала "Мене налиии?" или нещо от сорта. Е, колко нагла трябва да си да го напишеш това?! Тогава Емилия отговори с видео, че с времето хората се променят и гледа по-философски на нещата. Въобще не й се върза на тъпото включване.
Много глупаво от тяхна страна се опитаха да я изкарат, че не е работила, работеше макар и във фирма на Даниел.
Той пък качил сторита от снощи как го нападали хората, а един не се разкрил как е при него и в следващото споделя как много хора му писали с личните си изповеди .. такова противоречие ..
Наска уж няма проблеми с Емилия, уж никой с никой не е в лоши отношения, а не пропуска да я захапе .. не знам тя как ги разбира добрите, безпроблемни отношения или си мисли, че някой й вярва.
 А относно фирмата на Атанаска, тя нали вече не участва там и името й било махнато от опаковките на козметиката?! Защо някой спомена, че още го има, като професия един вид?
Сторито й за коша е супер тъпо оправдание .. ама да инвестирала, защото да не смърдяло, дала си парите за нещо, което се ползвало всекидневно и не било, като цигари и алкохол .. та той самият ти мъж те попита нямаше ли по-евтини кошове /макар че при купуването беше там, бяха качили стори/ и тя не се усеща как я пуска по пързалката.

Общи условия

Активация на акаунт