Бачорски и златната ябълка - Тема 4

• 39 748
  • 778
  •   1
Отговори
# 225
Написали сте,че детето заспива с единия родител, да заспива с двамата си родители е трудно, ако са разделени.. Хем да не са заедно, хем да заспива с двамата 🤓Някак си не го виждам.
И значи според вас като имате дете с мъжа си, без значения какво излезе между вас, дали единия или другия срещне някого и не сте щастливи вече заедно, ще се натискате за да не заспива детето с един родител. Айде сега глупости пак. Мисля,че и двете деца са щастливи, за разлика от много други на които родителите се натискат заедно  защото цигари се купуват по лесно и вечер ракийката и салатката.. А в такива ситуации децата са супер та дрънкат. Според мен са щастливи и двете им деца и правят всичко най-добро за тях всички покрай тях.

Вие май четете между редовете...Къде видяхте, че съм написала обезателно родителите да са заедно?

И това беше след като написах, че не само парите са важни. Вие да не сте от компанията на Атанаска, че така частично виждате само каквото ви харесва.
Относно нанасянето два дни след Емилия ами ако имаше поне малко достойнство щеше да изчака,да! Аз не бих легнала в леглото, което още има формите на Емилия и къщата и ухае все още на нея! Сигурно и косъм се е намирало тук-там из къщата. Вие явно мислите като Атанаска/ако не сте и самата Атанаска/ щом задавате подобни малоумни въпроси.

# 226
Е с мъж чистач , сигурно е отишла на изчистено .

# 227
Е с мъж чистач , сигурно е отишла на изчистено .

Е нали видяхте огледалото дето е на тоалетката. Колко да е изчистил, че да не остане следа от нея никаква. Все тая е де, въпроса на госпожата беше защо е трябвало да чака. Ами да не е чакала и два дни поне. Да се е нанесла още на излизане на Емилия то явно е въпрос на принципи.

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 20:28 от Sunflower21

# 228
Е, тя Наска толкова зор е дала да излезе на светло, че ако Емилия се беше запънала да не се изнася, вероятно щеше да се съгласи да спи на дивана, само и само да не изпусне голяма любов 🤑🤑🤑

# 229
Емилия не я виждам да е разточителна. В крайна сметка тя можеше да живее в Абдовица, да има дом и семейство, което ѝ е било отнето.
То и "Абдовица" е един квартал.... смесен, като съседния кв."Димитър Миленков" (тоест наполовина ромски). За хора с пари... е учудващо да не си вземат жилище на нормално място

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 20:13 от diziler

# 230
И аз се чудя как Кралицата живее в този цигански квартал.

# 231
Освен квартала мен би ме ужасила и историята, която носи тази къща след като това е родния дом на Даниел. Още от детството им, в което се е наложило да избягат, след това като продължим с бременната приятелка от друг, която е живяла там, година по-късно и Емилия.
Атанаска сама каза, че багаж се събира бързо, не се знае дали ще я подмине съдбата на жените в къщата.

# 232
Атанаска обаче не спира с коша, сега качила линк, че е намален. 😂😂😂

# 233
Атанаска обаче не спира с коша, сега качила линк, че е намален. 😂😂😂

Може да са и предложили хонорар да го рекламира. То стана страшно известен този кош. Само Николета Лозанова ако роди в ефир ще е по-известна от Шошка и нейният кош.😁

# 234
Може би има някакъв сантимент към мястото, защото е родният му дом. Simple Smile

Емилия не я виждам да е разточителна. В крайна сметка тя можеше да живее в Абдовица, да има дом и семейство, което ѝ е било отнето.
То и "Абдовица" е един квартал.... смесен, като съседния кв."Димитър Миленков" (тоест наполовина ромски). За хора с пари... е учудващо да не си вземат жилище на нормално място

# 235
Вчера като пусна сълза Атанаска ме разчувства. Но ако продължава да ни навира коша си за боклук, ще изтрие всичко хубаво, което показа в епизода и ще си стане пак родопската златотърсачка. Замислих се и аз - ако Даниел беше безработен или на минимална заплата пак ли такава любов би избухнала? Цялата заплата да отиде за един кош за боклук?

# 236
  • Glasgow
Кошът 🤣дори и сам да рециклира и да се изхвърля не виждам кое му е 500лв. Девешка му работа, дай им да подреждат, ремонтират и купуват домакински принадлежности

# 237
Обаче на Георги оригиналния тюркоазен диван е жесток

# 238
хахах на мен нали ми лепнаха етикет, че съм бивша на ДБ, днес и аз се възползвах от черния петък на brabantia Joy Имат -35% на всичко, ако някой иска да се възползва Simple Smile

# 239
Кошът 🤣дори и сам да рециклира и да се изхвърля не виждам кое му е 500лв. Девешка му работа, дай им да подреждат, ремонтират и купуват домакински принадлежности

Изобщо няма да се учудя ако тоя кош е точно даден с цел реклама и изобщо не е купуван от Наска. Те тия хора толкова лъжи изричат от началото на това риалити, че вече нищо няма да ме учуди. Много не на място се обърна внимание на коша и цената му к сега хайде реклама, че е намален.

Общи условия

Активация на акаунт