Бачорски и златната ябълка - Тема 4

• 39 688
  • 778
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Приятелката с изпитите е една Евелина Царева мисля. Като разказваха историята бяха качили снимки с нея, показва я скоро в различни сторита Атанаска.
Иначе то на изпити много може да идеш и да не те приемат, но не е Даниела Рупецова, тази вип, вип персона.

Тази Евелина е приятелката с изпитите - да ! За съжаление тези Смолянски бръмчалки са напаст страшна. На Евелина приятелката също от Смолян беше колежка на моя приятел в университета. Е, няма така лепка. Нагли, опитващи се на всяка цена да се доберат до някого и да избягат от Смолян. За съжаление ми се наложи да проучвам въпросната колежка и покрай нея научих и доста неща за приятелката на Наска. Доста "известни" по техния край и то не с добро. Опитващи се да си уредят живота. Та от казаното предполагам, че и Атанаска не е била с по-различни амбиции. Е, Наска успя

# 346
В потрес съм от това, което споделяте.

Най-любимото ми място  в България винаги е било Родопите и неговите хора. Не съм срещала по-добри, работливи, честни (и всичко хубаво, което може да се сетите за човек) от хората там.

Толкова ли са се изродили младите там, че се говори масово за бръмчалки и златотърсачки? Много, много тъжно. Отказвам да повярвам. Все се надявам Сатанаска и приятелките й да са някакво изключение.

# 347
Потвърждавам и аз за Смолянските бръмчалки, дори да са от добре справящи се семейства, пак са такива. Готови на всичко за пари, по един или друг начин. Дори и да работят са готови да смажат по пътя си всеки, само  и само да се издигнат. Нямат човешко отношение, егоисти са, мислят само за себе си и целите си,

# 348
  • Glasgow
Е то всеки по малък град си има едно ято бръмчалки, които драпат за столицата, но това не категоризира всички момичета от въпросния град.

# 349
Разбира се, че детето трябва да се чувства част от семейството на баща си, но можеха просто да не качват това така сърцераздирателно видео, на което Даниел едва не се разплака, а да си го пазят за себе си  Смятам, че не е уважително към Емилия, а и смятам, че доста време се опитваха да заблудят поне част от аудиторията, че Наска е майка на двете деца, оказа се, че и доста хора така са мислели, това е още по неприятно.

Аз също не знаех, че майката на Емели е друга. Даже съм виждала снимки с Емилия и мислех, че е някоя кръстница. Те са си семейство на детето, там е братчето и баща му.

# 350
И аз в началото мислех, че и двете деца са на Атанаска и Даниел.
Доста след това открих профила на Емилия и разбрах, че всъщност тя е майката на Еме.
Уникално дете, направо е  удоволствие да я гледа и слуша човек! Simple Smile

# 351
Смолян ми е любим град. Това с бръмчалките е абсурдно.

# 352
  • Glasgow
Същото съм чувала за Свищов (родом съм оттам), Плевен, Пазарджик 😄Предполагам за всеки по малък град го има, след като някоя девойка от провинцията е "откраднала" някой софиянец.

# 353
Винаги ще има жени ,които драпат и се бутат на мъже , няма никакво значение къде са родени.
Аз пък като ч,я ,че някой вярва на клюки ми  е доста странно ,то в България за всяка жена само гадости се говорят.Grinning

# 354
Същото съм чувала за Свищов (родом съм оттам), Плевен, Пазарджик 😄Предполагам за всеки по малък град го има, след като някоя девойка от провинцията е "откраднала" някой софиянец.

Ами най-лесният път към софииската адресна регистрация е да закачат на кукичката някой заможен софиянец. После се клъцват нослета, бюстове се ваят и така пътят им вече е утъпкан. Според мен във всеки малък град има такива амбициозни момичета, които вместо да учат и работят намират по-лесните начини. И понеже не съм първа младост и по мое време имахме такива звезди- като остаряха се върнаха в малкият град пропили се и зарязали децата да ги гледат родителите им, че не се справят. Защото като минат една възраст и станат не толкова търсени ги заменят други амбициозни и така. Едната, която визирам едно време беше Миска, сега стана алкохоличка.

Последна редакция: пн, 13 ное 2023, 10:07 от Sunflower21

# 355
  • София
Смолян ми е любим град. Това с бръмчалките е абсурдно.
Града е хубав. Хората от Родопите също. Но това, че Смолян Ви е любим град какво общо с това, че там няма бръмчалки.

# 356
Болна амбиция имат и са готови да смажат всеки изправил се на пътя им. Не са клюки, а лични впечатления. Няма сърдечност и емпатия там. Ето и Атанаска едно: ‘съжалявам, че така се случи’, не каза. Няма да споря, темата не е за това.

# 357
Според мен нищо не опира до това откъде си, а какъв човек си. Какво възпитание, ценности, разбирания имаш. Наистина ми се струва абсурдно да се категоризират хора, само защото са от Смолян.

Последна редакция: пн, 13 ное 2023, 10:34 от Sugarchen

# 358
Тя Атанаска затова ли дебело подчерта, че вече е от София и по лична карта… тц, тц..

# 359
Евелина от скоро работи в Луксимо, силно се съмнявам да беше избрала тази професия, ако не беше Луксимо, а Ера например и се налага да показва апартаменти в Люлин. От старите снимки в профила на Атанаска си личи, че са били амбициозни още на 18г.

Общи условия

Активация на акаунт