Професионални серии за коса - Тема 162

• 114 793
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 1 170
И аз в кюпа с олиата Simple Smile
Най-много ми харесва блондинското на Керастаз. Придава много хубав блясък и мирише много хубаво.
Другото много любимо ми е на Chi silk infusion.
На Chi deep brilliance също ми допада.
Имам и мини от кератиновата серия, но то най не ми допадна.

И нещо смешно: към една поръчка от ЗР ми дават мостра на олиото на Олиосета. Аз обаче защо оставам с впечатлението, че е шампоан не мога да ви кажа. И така под душа смело отварям тестера и пльосвам върху косата. След което усещам, че е прекалено мазно и вече видях какви съм ги сътворила 😂 едвам се измих после.
Та като изключим тази история после си го пробвах няколко пъти по предназначение и не ми допадна особено, прекалено мазно ми дойде на косата и сякаш по бързо ми се омазняваше.

# 1 171
За мен блондинското е съвсем леко, след него нареждам това на Джойко за боядисана коса, после е на Лалга и Мароканското, след тях Аргановото на Лакме, а най-тежко ми е пурпурното на Орайт - всичките поддържам и харесвам, ползвам ги според случая (с изрусена, плътна, суха в краищата коса съм, поглъща всичко).
Това на Олаплекс не е типично олио.
Не бих разчитала на олио за термозащита; по-добре да е включена в крема без отмиване - ако не ви се ползва самостоятелен продукт - а олиото да е за завършек.

# 1 172
  • София
Цял ден чета за Олаплекс и ме достраша да ги ползвам.
Чак днес попаднах на инфото, че е имало заведено дело срещу тях за причиняване на косопад от техни продукти.
Като се порових, излизат много негативни коментари за почти всяка стъпка, включително и стилизиращите продукти.
Оказва се, че ако паснат на типа коса са страхотни, но има риск, ако не са подходящи водят до траен косопад и видимо оредяване на косата.
Дори и да не е вярно определено се отказах да ги пробвам.

# 1 173
  • София
Керастаз са на промоция в Дъглас. Към крайната цена се добавят още -5%, така цената става още по-добра.
Но, който си има, нека се въздържи Sunglasses

# 1 174
  • виртуално
Керастаз са на промоция в Дъглас. Към крайната цена се добавят още -5%, така цената става още по-добра.
Но, който си има, нека се въздържи Sunglasses
Сравних само няколко продукта, но цените на нотино са по-добри в момента

# 1 175
  • София
Напоследък не съм доволна от боята Матрикс, последните пъти си усещам много пресушен скалпа.
Искам нещо ефикасно за успокояване, колебая се между терапията за скалп на Алтерна и олиото на Мароканойл.
Някой с отзиви за тях или препоръка за друг продукт.

https://www.zlatnaribka.com/terapiya-za-suh-skalp-s-konopeno-sem … 0%BB%D0%BF&page=2
https://www.zlatnaribka.com/terapiya-za-suh-skalp-moroccanoil-dr … 0%BB%D0%BF&page=5

# 1 176
  • Някъде там
От намаленията в Дъглас не си купих Керастаз, но пък NUGGELA & SULÉ са на топ цена.Купих си комплекта за растеж на косата, както и маската, която прави много лигава косата.

# 1 177
  • София
Иля, аз харесвам терапията на Алтерна. Ползвала съм и Филип Кингсли, разни други ампулки, един лосион на Uriage, но Алтерна ми е много приятна.

# 1 178
  • София
И.И, много благодаря за препоръката, точно я поръчах. Flowers Hibiscus
Обичам Алтерна, дано да си паснем и с терапията.

Заедно с терапията на Алтерна чакам и молекулярния шампоан К18 Детокс.
Нямам търпение да ги пробвам заедно с маската К18.

# 1 179
  • Някъде по Дунава
От намаленията в Дъглас не си купих Керастаз, но пък NUGGELA & SULÉ са на топ цена.Купих си комплекта за растеж на косата, както и маската, която прави много лигава косата.
Коя е тази маска?

# 1 180
  • Бургас/Пз
Благодаря , че сподели . Поръчах и аз комплекта и един балсам с него. Почудих се за маската, я кажи хидратираща ли е?? Лигава коса свързвам с хидратация
https://douglas.bg/nuggela-sule-south-beach-hair-mask-66335
Тази е нали ??

# 1 181
Искрица, ползвала ли си друг път комплекта за растеж на NUGGELA & SULÉ? Има ли ефект?

# 1 182
  • виртуално
Искрица, ползвала ли си друг път комплекта за растеж на NUGGELA & SULÉ? Има ли ефект?
Аз съм ползвала само шампоана с лук , като редувах с Лакме с Procapil  и при мен определено имаше ефект.
В комплекта за разтеж различен шампоан ли е?

# 1 183
Не знам, Рапунцел. Мисля, че комплекта е това https://douglas.bg/nuggela-sule-f11-treatment-66310. На шампоана пише Special edition premium, не става ясно дали е с лук.
Надявам се Искрица да се включи и да каже.

# 1 184
  • София
Аз също съм метнала комплекта и маската в кошницата и се чудя дали да ги поръчам. Косата ми е доста суха в момента,но поне косопад нямам.

Общи условия

Активация на акаунт