Професионални серии за коса - Тема 162

• 114 638
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 1 185
  • Някъде там
Комплекта e този, който е споделила Сладкодъвка.
Шампоана е с лук и мисля, че е като този, който се продава отделно и не е в комплект.За шампоана да напиша, че на мен леко ми изсушава дължините, но после с маска положението се оправя.От шампоана не расте нова коса, но пък косата с него расте по-бързо и определено има ефект.
Маската я усещам много изглаждаща и хидратираща.Моята коса не е изтощена, боядисвам рядко цяла коса. Съветвам да си вземете малка опаковка за проба, за да не ви подведа.От коса до коса и нуждите на косата има голяма разлика.
 И да напомя, че с код ALL5 имате още 5% намаление, така комплекта и маската излизат наистина изгодно. Понеже са  под 100 лв., доставката може отново да е безплатна с box now или easy box.

# 1 186
  • Бургас/Пз
Шампоана е с лук и мисля, че е като този, който се продава отделно и не е в комплект.За шампоана да напиша, че на мен леко ми изсушава дължините, но после с маска положението се оправя.От шампоана не расте нова коса, но пък косата с него расте по-бързо и определено има ефект.
Маската я усещам много изглаждаща и хидратираща.Моята коса не е изтощена, боядисвам рядко цяла коса. Съветвам да си вземете малка опаковка за проба, за да не ви подведа.От коса до коса и нуждите на косата има голяма разлика.
 И да напомя, че с код ALL5 имате още 5% намаление, така комплекта и маската излизат наистина изгодно. Понеже са  под 100 лв., доставката може отново да е безплатна с box now или easy box.
От това, което си писала и съм виждала косата ти, смея да си мисля, че имаме сходна такава. Поръчах и комплекта, и балсама, и маската. Мисля, че ще ми се отразят добре, аз харесвам хидратиращите продукти повече от протеиновите.
Може ли да споделиш кои са твоите любими протеинови или балансиращи продукти??

# 1 187
  • Варна
Здравейте!

Коя маска за коса или олио ( кристали,)бихте казали че Ви помага за чуплива, гъста коса с доста фриз ефект?
Използвала съм на Lakme маските и не съм особено впечатлена, на Macadamia
стават горе долу,но косата е приятно мека едва часове, използвам и на Kerastase класическото жълто/ оранжево олио за допълнителен ефект,но и то не ми е фаворит, имам чувството че нищо не омекотява косата за три дни поне, пък се мажа всеки ден с нещо различно..
Редувам го с Biosilk..
L'Oréal professional, също ги изключвам от уравнението..
Мисля си за L'alga в момента, Kerastase, Philip Kingsley, някоя от тези маски...
Кое ви се струва най надеждно?

# 1 188
К18 и шампоани пуснали, това съм го пропуснала
Още миналата година бях писала за тях Grinning
Имаше период от 2-3 месеца когато ползвах само шампоана за честа употреба.Много ми харесва,уплътнява леко косъма и го заглажда,косата се чувства по-гъста,с лек обем.Не съм забелязала да утежнява или омазнява.
Детокс шампоанът го ползвам като ДПШ.Малко ми е странен,но ми харесва.След него не усещам косата остъргана като след ЛейбълМ например,не е типичния ДПШ.

Редактирам се,сега виждам,че са пуснали и балсам...но,само 930мл Confused малката опаковка не я намирам никъде.Интересно,че и в сайта им не я виждам...Трябва да се пробва

Lorinda,ползвах ги след ДПШ,като разделях ампулата на две.
Измивам косата,затоплям ампулата и нанасям по целите дължини,почти до скалпа.Седяла съм и 10мин. и 2 часа Grinning като се отплесна.Измивам и нанасям финиш,обикновено Нектар термика и крем за къдрава коса на Керастаз(който вече не се продава).

Последна редакция: вт, 19 мар 2024, 08:29 от VanessaDE

# 1 189
  • Някъде там
От това, което си писала и съм виждала косата ти, смея да си мисля, че имаме сходна такава. Поръчах и комплекта, и балсама, и маската. Мисля, че ще ми се отразят добре, аз харесвам хидратиращите продукти повече от протеиновите.
Може ли да споделиш кои са твоите любими протеинови или балансиращи продукти??
Любимите ми протеинови и балансирани продукти са на марката Олиосета.
Маската с камелия ми е любим балансиран продукт, но за съжаление не я откривам в ЗР.
Любим протеинов продукт ми е Бонд маската на Олиосета.

# 1 190
  • София
Ванеса, аз днес чакам К18, поръчах ги от Арлен, имат и 15% код.
Наличен е балсама в малка опаковка- 250 мл.

https://www.arlen.bg/product/28008/molekulyaren-podhranvasht-bal … tioner-250ml.html

# 1 191
Кой код ти хвана 15% ?

Ванеса в Бг/Арлен не виждам шампоан за честа употреба, само ДПШ и .Молекулярен шампоан за защита от увреждане и ефективно почиства … ive Shampoo 250ml

# 1 192
  • София
Шампоан К18 Детокс е ДПШ- https://www.arlen.bg/product/28010/molekulyaren-shampoan-za-dalb … hampoo-250ml.html

Шампоан К18 за ежедневна употреба- https://www.arlen.bg/product/28009/molekulyaren-shampoan-za-zash … hampoo-250ml.html

Кода май е изтекъл, до преди малко ми го даваше наличен.

# 1 193
  • София
Това има на сайта на Арлен относно кода за 15%

# 1 194
  • София
Кода MYARLEN си важи и за К18, поръчах с него и сега пак ми намали.

# 1 195
Искрица, в Златна рибка са махнали и маската за блясък на Olioseta. На мен тя ми е любима за момента от професионалните продукти за коса.Дали ще ги заменят с нови?

# 1 196
  • Някъде там
Искрица, в Златна рибка са махнали и маската за блясък на Olioseta. На мен тя ми е любима за момента от професионалните продукти за коса.Дали ще ги заменят с нови?
Възможно е да ги заменят и с нови продукти.Това е официалната страница на марката: https://www.barex.it/collections/olioseta-oro-di-luce  за съжаление не налична.На мен също ми е много любима.

# 1 197
Не е прецедент да махнат хубави и работещи продукти и да ги заменят с преформулирани. Дано предложат продукти със сходен ефект.

# 1 198
Момичета, според вас може ли да се смесват нормална и безамонячна боя?
Смесвала съм при боядисване на вежди и не съм видяла някакъв лош ефект, но за косата не искам да рискувам.

# 1 199
Момичета, някой да е смесвал боя с оксидант 6% в съотношение 1:1, при записани указания за съотношение 1: 1,5 ....по- наситен цвят ли се получава ?

Общи условия

Активация на акаунт