Професионални серии за коса - Тема 162

• 114 932
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Макадамия направо ме предизвикваш да ти открадна снимката да им покажа на девойките как се пазарува Лалга Grinning.

# 196
Може ли да препоръчате нещо изпробвано за растеж на косата?

# 197
Макадамия направо ме предизвикваш да ти открадна снимката да им покажа на девойките как се пазарува Лалга Grinning.
Твоя е Принцеске 😁

# 198

Кой от двата шампоана е по добър за растеж ?

# 199
Лелеле Ванеса, защо сега с тия красоти ,аз така се мъча с един филипс стар да стрижа ММ( моето магаре Grinning ) купих уж нов модел ,мне пак се връщам...
Не само са красиви,а са и наистина добри,няма да съжаляваш.Салоните при нас работят само с тях.

Скрит текст:

За растеж не знам дали някой помага,моята коса не се влияе от нищо.Но, Хидрокленз ми докарваше ужасно омазняване.Ако скалпа ти не е сух,по-добре се ориентирай към друг

# 200

Разликата е за какъв скалп са. Използвам този за нормална и наистина много нова коса ми израстна и се сгъсти. Ако търсиш обаче за дължина, шампоаните са други.

# 201
# 202
Може ли да ми препоръчате силен продукт (шампоан, маска) за уплътняване и обем

# 203
В Рибката са заредили system professional , познавате ли продуктите ?

# 204
Shokoladcheto, препоръчвам ти Биокленз.

# 205
Bioclenz ще е за него не видях и един негативен отзив явно е много качествен исках да попитам и за Керастаз Nutritive кой е по добър за вас Bain Satin или Bain Riche

# 206
  • Варна
Единият е за тънка другият за по-плътна и суха коса. Няма добър и лош има подходящ за косата и такъв който не е подходящ.
 Аз например много харесвам Хидрокленс и съм употребила N на брой от него. Биокленз също ми е Ок.

Desy_Stz много приятна хидратация са Изуми. Оризивата вода дава лека плътност и косата е напомпана и жилава.

Последна редакция: вт, 28 ное 2023, 12:36 от prinzesata

# 207
Единият е за тънка другият за по-плътна и суха коса. Няма добър и лош има подходящ за косата и такъв който не е подходящ.
 Аз например много харесвам Хидрокленс и съм употребила N на брой от него. Биокленз също ми е Ок.

Desy_Stz много приятна хидратация са Изуми. Оризивата вода дава лека плътност и косата е напомпана и жилава.
  Има хора с гъсти дето използват този за тънка както и обратно затова питам а имате ли нови растежи от Хидрокленс?

Последна редакция: вт, 28 ное 2023, 13:40 от Анонимен

# 208
Аз съм с гъста коса, но ползвам Bain Satin 1, за да не ми отежнява в корена - за мен това е логиката.

# 209
Аз съм с гъста коса, но ползвам Bain Satin 1, за да не ми отежнява в корена - за мен това е логиката.
Хидратира ли ви добре ?

Общи условия

Активация на акаунт