Професионални серии за коса - Тема 162

• 114 675
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас/Пз
Някой ползвал ли е тази терапия?? Утежнява ли , тъй като е без измиване https://www.zlatnaribka.com/ino/18-polzi-za-kosata-ino-instant-h … mc_eid=e3c34e4430

# 556
Ползвала съм тази и не видях видим ефект, подарих я на приятелка и я обожава. Благодаря за съветите! Всеки ден използвам маслото на жизу и крема екла натурел. Катп е на привършване кремът, ще взема някой от препоръчваните, запазих прозорците да следя цените Sweat Smile Този на морокан ще взема първо, благодаря Heartpulse

Много мога да кажа на тема всяка моделирана коса винаги е топ, но ок. Заповядайте: https://www.tumblr.com/bewareofmuggles-blog/739399999565316096    Коса мокрена 4Х за ден в екстремно солено море без да има продукти по нея. Косата ми е здрава, бляскава, не стърчи и не се къса видно, но е буйна и винаги я суша. Няма шанс да изляза с тази корона на дърво. Споменах какви са ми проблемите и желанията, да я пусна дълга (сега е към 50 см дълга, искам да е до кръста) и дали е възможно с този цвят, не съм искала оценка на косата си, че да ми се казва как ако е моделирана, всяка е топ. Сигурно Joy Wink

Последна редакция: сб, 13 яну 2024, 14:03 от sourispourmoi

# 557
Хихихи явно всички сме в едно настроение за бретони.
Сега е и модерно,бретонът се върна.
Аз го изпъвах с преса всеки ден,че тая къдруша...Grinning
Само че,като пуснах бретона продадох пресата,пак беля,сега и преса трябва да купувам...

VanesaDe, ползвах К18 на всяко миене ( х2 пъти седмично). Значи за три седмици общо.
Ако косата не е била много изтощена тези,грубо 6 пъти са и дошли прекалено много.Нищо чудно че е била като тел.
Моята коса е изрусена,къдрава,50 годишна...повече от 3 поредни пъти не си позволявам да ползвам маската

# 558
  • Варна

sourispourmoi
не се засягай така де GrinningHeart. Факт е,че косата ти е хубава и гледана.  Аз обаче не бих залагала на Марокан при финишите точно за блондирана коса. Измивната им грижа е доста хард,а финишите им са откровено слаби за блондирани коси - това е моето мнение. На Марокан харесвах единствено маската с кафявата капачка преди да я реформулират и съсипят окончателно.
Ето това е хубаво да си набавиш за защита на връхчетата и да ползваш по няколко капки емулсирани в дланите всеки ден https://www.arlen.bg/product/9471/serum-za-suhi-i-tsaftyashti-kr … rLbUaAn0tEALw_wcB
Тия капки са форумен любимец и хубавото им е,че на са само кит,а са храна за връхчетата.

# 559
Аз се включвам с питане за боите за коса-все по-често срещам мнения, че всъщност безамонячната боя не е по-щадяща от амонячната / трайната. Някой с мнение?
И също възможно ли е боя (в моя случай безамонячна) да предизвика косопад? От месеци косата ми пада с шепи, а нищо друго ново няма освен конкретната боя. Не спирам да ползвам ампули/масла/лосиони против косопад, както и всякакви хранителни добавки. Но е факт, че този косопад не спира и през живота си не съм имала толкова силен и продължителен косопад Cry

# 560
  • София
Отзиви за I.N.O.
INSTANT HAIR REPAIR LEAVE IN MASK

# 561
Лимана, аз не разбирам особено като момичетата тук, но и моята фризьорка ми каза същото. Препоръча ми да използвам амонячна боя. Аз съм руса и предимно ми трябва матиране.
Ще се радвам и аз на мнения по този въпрос Simple Smile

# 562
  • София
Лимана,аз също за първи път имам доста обилен и продължителен косопад. Мои познати също се оплакват от това и фризьорката при която ходя каза, че много жени се оплакват. Аз тази седмица си намалих дължините значително,близо с 20 см. ,но проблема и със заплитането продължава.

# 563
Аз се включвам с питане за боите за коса-все по-често срещам мнения, че всъщност безамонячната боя не е по-щадяща от амонячната / трайната. Някой с мнение?
И също възможно ли е боя (в моя случай безамонячна) да предизвика косопад? От месеци косата ми пада с шепи, а нищо друго ново няма освен конкретната боя. Не спирам да ползвам ампули/масла/лосиони против косопад, както и всякакви хранителни добавки. Но е факт, че този косопад не спира и през живота си не съм имала толкова силен и продължителен косопад Cry

И при мен така се случи преди година, което ме отказа изобщо от боядисването. Факт е, че косопад преди това съм имала само веднъж след ковид, но в сравнение с него този от безамонячната боя беше отвратителен и много ме притесни. С други бои не ми се е случвало, вкл.обезцветяване и изрусяване на кичури.

# 564
  • Бургас/Пз
Отзиви за I.N.O.
INSTANT HAIR REPAIR LEAVE IN MASK

И аз бих се радвала на мнение за този продукт.

# 565
За I.N.O. - INSTANT HAIR REPAIR LEAVE IN MASK - на мен ми бяха подарили продукта от една поръчка над определена сума през лятото в Златна рибка. Моята коса е доста чуплива и суха по принцип, но не успях да получа хубав ефект с маската. Много ми я втвърди и утежни. Първоначално помислих, че съм прекалила с количеството, което съм нанесла и при следващи тестове го редуцирах, но пак не ми се получиха нещата. Сигурно не е бил подходящ продукт за мен.

# 566
Според мен безамонячните бои и специално Лореал Кастиг, която дълги години ползвах, са дооста по-щадящи, спрямо амонячните.
Скоро ходих на фризьор за първи път от доста години и ми каза, че косата ми е много здрава за изрусена и дълга до кръста коса, а и цъфти много малко. Аз, освен посочената боя, друго не съм ползвала, майка ми също и косата ѝ е лъскава и изобщо не цъфти.

# 567
За маската без отмиване - на мен ми хареса от няколко ползвания , не очаквах нищо , а се оказа добра.

# 568
има промоция на шампоан и маска на Permesse  , някой ползвал ли ги е

# 569
  • София
И на мен ми я подариха тая маска INO, но още не съм я ползвала. Сега обаче ме подсетихте, ще я пробвам и ще пиша. С чуплива коса съм, тъничка и мека, леко суха в краищата, изрусена.

prinzesata, ех, кога са реформулирали любимата ми маска на Марокан с кафявата капачка? Аз добре се бях запасила с нея, но погледнах, че в момента ползвам последна половин килограмова и трябва ново зареждане, но сега с това инфо, ще трябва да взема една малка опаковка за проба явно...

Последна редакция: нд, 14 яну 2024, 19:32 от .♥.Петя.♥.

Общи условия

Активация на акаунт