Професионални серии за коса - Тема 162

• 114 919
  • 1 288
  •   2
Отговори
# 240
  • Бургас

Може ли някой да сподели мнение за тези два лосиона?
Накратко - доста коса ми падаше напоследък и от един месец се мия с Napura anagen и пия  л-цистеин. Не знам от кое повече, но косопада доста намаля и имам нови растежи.
Та въпроса ми е с кой от тези два лосиона да продължа според вас?
Vanaiil, аз в началото стоях по-дълго с Напурата, сега по предписание, няколко минути.

# 241
Според вас добре ли да използвам ето тази маска за коса преди шампоан ?
https://www.zlatnaribka.com/lakme/teknia-organic-balance-hidrata … -treatment-250-ml
С тънка ,безобемна коса съм  . На влажна , суха или измита коса да нанеса .Досега само маслени маски съм правила и домашни . Също да питам само по дължините ли или може и в корените ?
Накрая ще използвам филъра на Олиосета или на Лалга ампулата . След още две изимивания ми предстои боя и гледам да напротеинча косата , въпреки че боите които използвам са на Андрея безамонячна.

Последна редакция: вт, 05 дек 2023, 12:12 от lidijag

# 242
Отзив:
Много се чудих така и не намерих отзиви и покрай офертите на ЧП понакупих за проби разни различни серии
Миналата седмица тествах този ш.

с този балсам

Абсолютно на сляпо.  От тази комбинация, постигнах коса мека лесна за разресване според мен е балансирана.
Моята коса(тънък косъм,изрусявана, малтретирана..) обожава кератинови - протеиновите.

Следващия път ще го пробвам пак този ш. , но с олиосета филър балсама.

# 243
Redken Acidic Bonding Concentrate - използвах с превоша, шампоана и крема без измиване, косата ми стана прекалено напротеинчена, отдавна не ми се беше случвало, та съм я оставила за след зимата.
Благодаря Над.
Явно е много протеинова серия.
Подлъгах се по отзивите на съфорумки, че става мека косата. Да, ама - не.
Остана ми една серия още да пробвам:
Redken Redken All Soft Heavy Cream
Мека, но недостатъчно ми става косата и от обикновен хидратиращ шампоан и Макадамия маската.
Опитах и Хидра Сплаш шампона на Джйко и бялсам - същата работа.
Ще се отказвам вече да пробвам...

Последна редакция: ср, 06 дек 2023, 19:26 от Melany99

# 244
  • Някъде по Дунава
Redken Acidic Bonding Concentrate - използвах с превоша, шампоана и крема без измиване, косата ми стана прекалено напротеинчена, отдавна не ми се беше случвало, та съм я оставила за след зимата.
Благодаря Над.
Излъгах се по отзивите на съфорумки, че става мека косата. Да, ама - не.
Остана ми една серия още да пробвам:
Redken Redken All Soft Heavy Cream
Мека, но недостатъчно ми става косата и от обикновен хидратиращ шампоан и Макадамия маската.
Опитах и Хидра Сплаш шампона на Джйко и бялсам - същата работа.
Ще се отказвам вече да пробвам...
От коментираната серия на Редкен имам отдавна шампоана и балсама. Не ми харесаха и ги бях зарязала.Купих на сляпо крема преди шампоан,но не на Редкен, а на аналогичната серия на Елсев. Ползвам и трите продукта сега и много ми харесва ефекта. За мен е лек протеин и наистина ми става мека косата.

# 245
Дъщеря ми (на 12 г) има дълга права почти до кръста коса, но много се заплита. Какъв продукт ще препоръчате подходящ за нейната възраст? Благодаря

# 246
Над,каква маска/балсам ползва?
Не е баш така.Вярно че е с протеинов превес,но той се усеща едва на 3то-4то поредно измиване.
По-скоро е резултат от твърда вода или финиши

# 247
  • София
Над,каква маска/балсам ползва?
Не съм сигурна, но подозирам Редкен Екстрийм, маската в туба. От нея никога не ми е ставала така напротеинчена косата.

А колко нови серии си взех от рибката... нямам търпение да се прибера и да ги пробвам.

# 248
Имам нужда от съвет. Косата ми много лесно се заплита. Та, търся шампоан / балсам и каквото и да е друго подходящо за косата ми продукт, който да я поддържа права, лесна за разресване, с обем и жизнена. Косата ми лесно се омазнява, но след къпане обикновено става суха и лесно се заплита. Ще се радвам на всякакви съвети.
Вече съм пробвал Semi Di Lino шампоан за обем и Nook маска за обем. Не ми помагат особено за съжаление.
Благодаря предварително.

# 249
  • Някъде по Дунава
Имам нужда от съвет. Косата ми много лесно се заплита. Та, търся шампоан / балсам и каквото и да е друго подходящо за косата ми продукт, който да я поддържа права, лесна за разресване, с обем и жизнена. Косата ми лесно се омазнява, но след къпане обикновено става суха и лесно се заплита. Ще се радвам на всякакви съвети.
Вече съм пробвал Semi Di Lino шампоан за обем и Nook маска за обем. Не ми помагат особено за съжаление.
Благодаря предварително.
Може да пробвате серията на Олиосета за изглаждане и блясък https://www.zlatnaribka.com/olioseta-oro-del-marocco/shampoan-za … .price&order=DESC

# 250
Благодаря предварително.
На Kerastase Genesis Homme Epaississant е добър и е уплътняващ, но не препоръчвам ако сте с чувствителен скалп Керастаз не е подходящ за вас

# 251
Благодаря за съветите. Имам чувствителен скалп, да. Реших да пробвам на Олиосета продуктите, купувам си шампоан, балсам и арганово олио. Благодаря още веднъж.

# 252
Някой ползвал ли е продукти на Brave new hair , аз съм ползвала само крема им без отмиване и съм много доволна от него , сега имат коледни кутии и се чудя дали си заслужават другите продукти Simple Smile

# 253
Забелязвам , че след прословутата ампула на Лалга за тънка коса , при отмиване ще ми изпада цялата коса , толкова много коса изпада , някой има ли същия случай или по скоро на какво може да се дължи , ползвам я два пъти месечно преди боя, с филъра същия случай и него преди боя редувам ги с ампулата . През другото време толкова коса не пада.

# 254
Здравейте!
Може ли да ми препоръчате deep moisture маска или терапия? Маската на Макадамия с кафявата капачка / за фина коса /, такава ли е?

Общи условия

Активация на акаунт