Професионални серии за коса - Тема 162

• 114 890
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 255
Забелязвам , че след прословутата ампула на Лалга за тънка коса , при отмиване ще ми изпада цялата коса , толкова много коса изпада , някой има ли същия случай или по скоро на какво може да се дължи , ползвам я два пъти месечно преди боя, с филъра същия случай и него преди боя редувам ги с ампулата . През другото време толкова коса не пада.
И при мен е така. Ужас!

# 256
Ако от Лалга ви пада коса, пробвайте да нанасяне само по дължите на косата не в корените. За мен ампулата прави чудеса, защото прави косата  лигава и напоена, а аз имам сухи хвърчащи крайща.

Последна редакция: пн, 11 дек 2023, 09:39 от bonbonka6

# 257
  • Някъде там
От ампулата на лалга не ми пода косата, но аз пръскам от средата на косата до краищата, не нанасям в корена. Обожавам я тази ампула, напоява, разплита, преобразява косата ми.Използвам я веднъж месечно, защото косата ми е сравнително здрава.

# 258
За боядисани коси реших да пробвам Philip Kingsley. Много ми харесва засега шампоана. Усещам косата си много хидратирана. Мисля да си взема и маската.

# 259
Винаги нанасям ампулата Лалга само по дължините , незнам какво се случва , но точно след изплакването много коса изпада .
Когато завършвам измиването на косата преди ампулата не пада толкова коса .Нямам обяснение , но се страхувам вече от нея.

# 260
  • Варна
Ампулата на лалга се нанася на 5см. от скалпа и няма как да влияе на падналите косми. Евентуално при ревитализирането просто се отделят вече паднали и заплетени в косата такива. Това се случва с всички силно кондициониращи маски и балсами.

# 261
Пробвайте първо да си срешете косата преди да я измиете и нанесете ампулата както са описали ....ако и тогава много падат може би по добре да не я ползвате.....аз я ползвам след боядисване само и забелязвам, че падат, но не чак много....както при измиване на маска е при мен....и ми пада и малко боята за коса...

Последна редакция: пн, 11 дек 2023, 19:43 от tifani_81

# 262
https://www.arlen.bg/product/24841/komplekt-ot-3-produkta-za-ker … E#product-reviews
Момичета, някоя използвала ли е кератиново изправяне на косата Alfaparf Lisse Design Smoothing?

# 263
  • USA
Dessi*  аз много пъти, ако косата е боядисана пада 2-3 тона цвят става по -светла, но боятата пада равномерно.

# 264
Имам нужда от спешен съвет тъй като за пръв път ще си правя прическа с преса , кой термозащитен продукт да си купя ? Пресата загрява до 232°

# 265
В момента ползвам първия показан продукт на Olioseta. Нямам забележки, доволна съм. Косата ми е здрава, не цъфти. Предполагам, че действа, нямам увреждане от пресата, но аз я ползвам веднъж или два пъти седмично, а понякога и по-рядко.

Последна редакция: вт, 12 дек 2023, 10:18 от *Сладкодъвка*

# 266
  • София
Здравейте!
Извинявам се,че нахлувам така в темата,но ме интересува дали някоя от вас притежава ето тази маша за къдрици?

Опитах се да намеря отзиви за нея,но не са много.Моля,ако имате впечатления /независимо от марката/ да споделите,понеже искам да я купя като коледен подарък,а времето ме притиска.
Предварително благодаря!

# 267
Имам нужда от спешен съвет тъй като за пръв път ще си правя прическа с преса , кой термозащитен продукт да си купя ? Пресата загрява до 232°
Според мен трябва да решите кой продукт ще е по- добре да вашата коса ....първото е спрей, а другите са кремове с различна допълнителна насоченост към вид коса...иначе всичките са термозащитни и ще защитават косъма при тази температура ...в момента имам първото спейче, леко и не утежнява косата, но съм с тънък косъм имам и термик на Керестаз също ми е добре Simple Smile

# 268
  • Бургас
Здравейте!
До сега не съм писала в темата.
Искам да попитам някой дали е използвал,този продукт и за какво точно се употребява?

# 269
Здравейте!
Извинявам се,че нахлувам така в темата,но ме интересува дали някоя от вас притежава ето тази маша за къдрици?

Опитах се да намеря отзиви за нея,но не са много.Моля,ако имате впечатления /независимо от марката/ да споделите,понеже искам да я купя като коледен подарък,а времето ме притиска.
Предварително благодаря!
Взимай смело. Имам тази:

Бързо навива, косата не мирише на опърлено.

Общи условия

Активация на акаунт