Професионални серии за коса - Тема 162

• 114 700
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 360
Вчера използвах мостра на шампоан и балсам на  nashi argan.
Направо съм възхитена как се преобрази косата ми.
Обаче не мога  да намеря от къде мога да се сдобия с продуктите.

# 361
  • Стара Загора
Вчера използвах мостра на шампоан и балсам на  nashi argan.
Направо съм възхитена как се преобрази косата ми.
Обаче не мога  да намеря от къде мога да се сдобия с продуктите.

Само в салони, питала съм ги във фейсбук страницата им дали не могат да ми изпратят. Отказаха ми. Да намеря фризьорски салон, който работи с Nashi и от там да купувам. Много харесвам олиото, маската без отмиване.

# 362
Едно време Наши имаха кератинова серия и беше разкошна. Сега има ли я, може ли да се намери някъде?

# 363
  • Бургас
Ами не знам дали е само в салони Nashi. След кратко търсене в Google се оказа ме го има в Нове фарм аптека, например.

# 364
  • Стара Загора
Изчерпано количество....

# 365
  • Бургас
Сори, обикновено е в червено надписа и без цена, та съм се объркала...

# 366
lidijag ако се разровиш във форума,ще намериш стотици мнения за Целаген

Olia 107 ми е мнооого любима марка.Пробвай козметиката за лице...

tara за сешоар и преса ти препоръчвам това
https://www.notino.bg/schwarzkopf-professional/osis-flatliner-sp … ata-ot-toplinata/
Ползвам го вече 12-13 години и съм много доволна.
Старата версия имаше по-силна фиксация,новата е по-лека.Може да се ползва като спрей за обем или просто като термозащита.Става и за оформяне и лека фиксация на къдрава коса.
Гледам че в Нотино не е наличен,ако го намериш,пробвай го

Дааа… страхотни са и за лице😍.

# 367
Момичета, Честита Коледа! Вижте моята коса как е след измиване. Пробвала съм различни марки и продукти и е все така. Сега ползвам продукти на Керастас и Лакме, като ги въртя, веднъж против косопад, веднъж за хидратация, като ползвам всички продукти от една серия. шампоана против косопад на Керастас + маската, на следващото миене шампоана на Лакме + маската от серията. После слагам олио или крем пак от серията. Косата ми е мека, като я мина с преса става гладка и лъскава и не прилича въобще на суха, ама до преди това....какъв тип се води тази коса и как да я третирам? С тънък косъм съм.

# 368
Нищо и няма на косата ти.Чуплива е и има нужда от подходящо сушене.
Или приемаш че е чуплива и поддържаш като такава,или изправяш със сешоар.
На снимката косата изобщо не е суха,просто е чуплива и изсушена малко едно към гьотере.
Сложи на най-горния пласт малко термо,оформи си с четка и сешоар и ще стане идеална,няма нужда от преса,според мен.

# 369
Да, вярно е, че така я суша, как дойде. Не съм се научила с четка и не става. 😅 мерси!

Последна редакция: пн, 25 дек 2023, 07:50 от Море

# 370
Косата ми е мека, като я мина с преса става гладка и лъскава и не прилича въобще на суха, ама до преди това....какъв тип се води тази коса и как да я третирам? С тънък косъм съм.
^^^ и се басирам, че при най-малка влажност се къдри, нали  Simple Smile

# 371
Да, абсолютно, и около лицето постоянно са ми къдрави бебешките коси, направо не я понасям. Именно те са ми най-неприятни.

# 372
Весела Коледа на всички в темата тук 🎅🤶искам да попитам има ли продукт който да прави косата мека и лъскава,нещо като кератин!

# 373
  • USA
Весела Коледа на всички в темата тук 🎅🤶искам да попитам има ли продукт който да прави косата мека и лъскава,нещо като кератин!

..кератинова терапия..изправяш се и косата мека, без цъфтеж, мека , лъскава и след 4 седмици като се измие всичко...."фриззз...заплетена"

мека и лъскава става с "лив ин кандъшънър някакъв си в средата, масла да запечата краищата всяка сутрин" друго не знам..

# 374

..кератинова терапия..изправяш се и косата мека, без цъфтеж, мека , лъскава и след 4 седмици като се измие всичко...."фриззз...заплетена"

мека и лъскава става с "лив ин кандъшънър някакъв си в средата, масла да запечата краищата всяка сутрин" друго не знам..

Благодаря 😀

Общи условия

Активация на акаунт