Професионални серии за коса - Тема 162

• 114 602
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 480
ДПШ харесвам на Медисютикълс, на Лакме - но е малко по-агресивен сякаш, чела съм много добри отзиви за Shu Uemura.
Препоръчвам Олаплекс 3 терапията преди измиване, на мен много ми помогна за сухата (изрусявана) коса.

Благодаря много! Олаплекс 3 го намерих в нотино, а този на шу емура как се казва?

# 481
Developer, ето този:

# 482
  • виртуално
Както и ако може да ми препоръчате шампоан за дълбоко почистване, за да измия натрупалите се продукти, мисля че се казва ДПШ.
На Балеа дълбоко почистващия също е добър и е доста по-евтин.

# 483
Ами аз също много се нервя на експлозии ,но им намерих цаката с хидратиращ преуош пак ,или еластисайзер или хидр .маска на влажна коса и последващи 2 3 измивания с изцяло хидратация ,някой път я прецаквам ,но поне експлозиите намаляват .

# 484
ДПШ на Wella също е много добър и бюджетен.

# 485
И аз харесвам този на Вела, както и стария на Лейбъл М.

# 486
Ами аз също много се нервя на експлозии ,но им намерих цаката с хидратиращ преуош пак ,или еластисайзер или хидр .маска на влажна коса и последващи 2 3 измивания с изцяло хидратация ,някой път я прецаквам ,но поне експлозиите намаляват .

Страхотни предложения много ви благодаря!!! Какво имаш предвид хидратиращ преуош? Аз мисля че прекалявам с хидратацията, защото в последните няколко миения на косата тя е много отпусната и не запазва форма. Сложих протеинова маска последния път и си върна формата веднага. Удачно ли е да продължавам с хидратацията, за да ги минимализирам? Удачно ли е и да ги режа сама имам ножица за подстригване.

Какви маски използваш и как нанасяш на влажна коса? Измиваш с шампоан и след това маската ли? Аз в последно време измивам 2 пъти с шампоан и след това с 2 различни маски стоя малко и измивам много ми харесва в последно време

# 487
Мокря краищата ,попивам с хавлия ,нанасям в корените ампула или шампоан напура с3, на краищата еластисайзер екстрийм или маската с кафява марокан или имам една половин кило на bc schwarzkopf, после измивам или с джойко moisture recovery или с генезис ,про лонгър ,витамино колор ,после маска или пак кафява капачка или витамино колор или балсама на филип кингсли ,накрая термо нектар . Но това е много и става зле ако правя често .
А  сега съм стриктна, всяка неделя слагам редкен 14 бонд концентрата ,да видим ,професора казваше 8 седмици по веднъж, аз съм на 4та ,дано да има баланс, да не пресоля ...
Още чакам мнения и препоръки за термо спрей за къдрици ,без лепнене ,да се фиксират ,може и лак за коса ,благодаря!

# 488
След преуоша на Redken каква серия е удачно да сложа ? Мисля след него да измия с керастаз extensioniste и после маска терапист?

# 489
Какви са тези експлозии на кортекса?

# 490
Какви са тези експлозии на кортекса?

Бели точици в края на косъма.. дори след подстригване се появяват, разбрах че термина е експлозии на кортекса

# 491
  • Пловдив
Момичета, К18 заслужава ли си?
Не ми излиза от главата от едно известно време.

# 492
  • Варна
И тук ще ти го кажа HeartGrinning. Биомиметикът в Лалга и в К18 е един и същ. Лалга обаче определено е по-комфортна и терапията и ампулите.

# 493
  • Пловдив
И тук ще ти го кажа HeartGrinning. Биомиметикът в Лалга и в К18 е един и същ. Лалга обаче определено е по-комфортна и терапията и ампулите.

Това си е болест, все нещо да искам.
Вече имам 3 маски Лалга.
Питам с надежда, някой да ми каже какъв Уау продукт е Simple Smile

Относно ДПШ, в момента имам Неума и Лакме. Неумата ми докарва лющене на скалпа, както и Енерджи на Напура.

# 494
Поръчах и водата за ламиниране на Редкен , дали е удачно да ползвам преуоша и после водата,

Общи условия

Активация на акаунт