Професионални серии за коса - Тема 162

• 114 619
  • 1 288
  •   2
Отговори
# 525
Днес докато наваксвах с темата видях коментара за К18 и Лалга. Викам си, супер, тази сутрин ти дойде К18 от Арлен, пак ли се прецака с по-лошия продукт.
Спокойно не си Wink
Въпреки, че взех Лалгата на много добра цена - за моята коса К18 е много по подходящият продукт.
Не знам на какво се дължи , но след протокола с Лалга - от месеци косата ми сякаш не иска да "поеме" нищо от това което и слагам ( а съм се запасила с дузини любими шампоани и маски ) Абе нищо не и харесва. Сякаш стои китосата и нищо не може да влезе. Уикенда боядисвах корен и обливка по краищата, ползвах трявъл размера на Джойко Про системата - единствено това успя и след него усетих косата си подхранена.

# 526
Имам К18, ползвах го месец и освен, че ми беше косата като тел друго не видях. Моята коса е изрусена, права като праз, като не и сложа балсам е твърда и суха, не цъфти. Мислех си, че ще вземе да стане мека и гладка, но не. Все едно нищо.

# 527
Някой ползва ли оцветяващ шампоан за бели коси? Кой и доволни ли сте? Като казвам бели коси, имам предвид 20тина бели косъма на кестенява коса, дали с шампоан би станало, да отложат боядисването

# 528
Ето за това все говорим, че всичко е индивидуално.
Моята като описание е като твоята, а резултата различен.

Много ме е яд, че не всички марки пускат мини размери за проба.

# 529
Момичета, има ли смисъл да си купя еластисайзър, в случай че имам Hmilk, Olaplex 3 и масления пре уош на Алтерна (moisture intense oil creme)? Или се припокриват?

# 530
Русалки, дайте препоръка, че се вкарах в приключение.
Подстригах се с бретон и колкото и да ми харесва и отива, направо ме убива това капризничене. Може и да си въобразявам, но повечето термозащити ми го утежняват. Или ми се натрапва аромата им.
Сещате ли се за надеждно термо, което да не кльопва и да няма много тежък аромат? Предпочитам крем, не олио или спрей.
Имам почти всичко на Kerastase, Alterna, Moroccanoil и а не знам вече какво. Търся нещо не толкова “популярно”, а може би повече “скрита лимонка” или находка.
Мисля, че е по-добре да е за тънка/фина коса също.

# 531
Термото на Алтерна (Iron спрея) е много леко.

# 532
Имам го, но този лимонен аромат ми вади душата.

# 533
# 534
Продуктът на joico добре ли предпазва?

# 535
  • София
Здравейте! Косата ми от месец се заплита ужасно много в долната част по върховете. Реша се и буквално след час рак е заплетена. Днес реших да отрежа близо една педя и отидох на фризьор. Тя твърди,че косата ми е супер,но това заплитане не е нормално! Бихте ли ви препоръчали някакъв продукт с който да намаля това ужасно нещо?

# 536

🤍🤍🤍 При твоята прическа и цвят има ли промени? 👀

# 537
Пристигна ми сета на Shu Uemura Ultimate Reset, но много се разочаровах, че нито кутията е с целофан, нито има предпазно фолио на шампоана. Маската даже седи малко като омазана… реално може да ползван дори и няма как да се разбере. Не е ОК за толкова скъпа марка 😕
От Нотино го поръчах и се чудя дали да го върна.
Моля да споделите при вас как са дошли продукти на марката?

# 538
Пристигна ми сета на Shu Uemura Ultimate Reset, но много се разочаровах, че нито кутията е с целофан, нито има предпазно фолио на шампоана. Маската даже седи малко като омазана… реално може да ползван дори и няма как да се разбере. Не е ОК за толкова скъпа марка 😕
От Нотино го поръчах и се чудя дали да го върна.
Моля да споделите при вас как са дошли продукти на марката?
Това не е само от тази марка това е често срещано явление от Нотино затова не поръчвам от тях !

# 539
Много продукти за коса поръчвам от Нотино и за пръв път ми се случва.
Междувременно едно момиче от Германия (в друга група) ми писа, че и при нея така идвали.

Общи условия

Активация на акаунт