Професионални серии за коса - Тема 162

• 114 334
  • 1 288
  •   2
Отговори
# 615
# 616
  • София
Здравейте дами,моля ви да ми помогнете със сравнение на тези 2 балсама на Алтерна от гледна точка на хидратация и напояване,за третирана коса-Alterna caviar anti-aging smoothing anti-frizz conditioner и Alterna Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture conditioner.
втория, един от топ продуктите на марката
а и за подхранващ продукт като цяло

Абсолютно! Вземи втория, уникално добър е! Любим ми е и го ползвам като маска.

# 617

Някой има ли мнение за тази пяна ?

# 618
Здравейте момичета! Едно въпросче - нали не е проблем да смеся боя INOA цвят 3 тъмно кестеняво+4,8 естествено кестеняво мока. Все нещо кестеняво ще излезе нали...Blush

# 619
Аз пак с въпрос за боя-боядисвам се с безамонячната боя на OWAY, но искам да я сменя може би с амонячна. Но въпроса е, че имам два коректора на OWAY-син и зелен. Слагам по малко от тях в боята за да убия червеникавите оттенъци в кестенявото което целя да постигна (за съжаление не съм сигурна, че помагат), та мога ли да ползвам въпросните коректори с друга боя? И дали биха “работили” с амонячна такава?

# 620
Здравейте, някой може ли да сподели мнение за жълтата серия на Филип Кингсли за обем? С тънка коса съм.

# 621
Ползвам шампоана, но отскоро. Много съм доволна, вероятно ще си взема и балсама от серията, макар че в Златна рибка ми казаха, че нямало смисъл да са от една и съща. Още не съм сигурна дали е ок за редовно ползване или трябва да се редува с друг/и шампоани.

# 622
Аз пак с въпрос за боя-боядисвам се с безамонячната боя на OWAY, но искам да я сменя може би с амонячна. Но въпроса е, че имам два коректора на OWAY-син и зелен. Слагам по малко от тях в боята за да убия червеникавите оттенъци в кестенявото което целя да постигна (за съжаление не съм сигурна, че помагат), та мога ли да ползвам въпросните коректори с друга боя? И дали биха “работили” с амонячна такава?
Щом не си сигурна че помагат,значи количеството не е подходящо.Помагат,бъди сигурна.
Аз си ползвам коректорите с различни марки бои и си вършат работата.
Зависи каква ти е основата и дали повдигаш или сваляш нивото.Щом като убиваш червеникаво замисли се,дали да не увеличиш зеленото

# 623
Благодаря, Vanessa, слагам по около 2см от двата коректора, като косата ми е кестенява, нещо като 5-ца и целя  с боята да постигна същия цвят-ни по-тъмен, ни по-светъл. Уви, вече година ще стане от как се мъча да постигна равномерен цвят-е, не става и не става. Имам 4 различни номера бои, въртя ги в различни количества и комбинации-резултата никога не е такъв, какъвто искам. Да не говорим, че със всяко измиване на косата цвета се променя и все повече избива към ….топло, оранжавеещо кафяво. Точно от такъв цвят бягам.  А при боядисването в повечето случаи го докарвам почти до черно.
Просто вече не знам какъв номер боя да взема и как да запазя цвета поне 4 седмици без да се промени. Затова мисля да пробвам с амонячна боя и то на друга марка. Но не знам дали мога да ползвам безамонячни тонери с амонячна боя. А хич не искам да ги хвърлям…

# 624
Да не говорим, че със всяко измиване на косата цвета се променя и все повече избива към ….топло, оранжавеещо кафяво. Точно от такъв цвят бягам.  А при боядисването в повечето случаи го докарвам почти до черно.
Просто вече не знам какъв номер боя да взема и как да запазя цвета поне 4 седмици без да се промени. Затова мисля да пробвам с амонячна боя и то на друга марка. Но не знам дали мога да ползвам безамонячни тонери с амонячна боя. А хич не искам да ги хвърлям…
А защо не пробвате да поддържате с тониращ шампоан? На Fanola и Matrix има зелен шампоан, който би трябвало се справи с червеникавото или пък син шампоан, ако оранжевее.

# 625
  • София
Вчера се оказа, че в чантичката за плуване имам Maroccan Oil Repair маската, която не помня да съм ползвала. Косата ми е много хубава след нея за разлика от хидратиращата, която не ми понася - нито старата, нито новата. Въпросът ми е колко често ползвате Repair и дали я ползвате дълго време в серия? Косата ми е тънка, чуплива, хвърчаща и обичаща протеин. Дали има риск да ми дойде в повече в някакъв момент?

# 626
Сестра ми я ползва често, от време на време я редува с хидратиращата зелена  на Lakme. Само че нейната коса е доста третирана и наистина поема всичко.

# 627
Здравейте,
Препоръчайте ми безамонячна боя, покриваща 70% бяла коса. Пробвах Диарич, Иноа, но или не успявам да покрия добре.

# 628
Иноа имат безамонячна , която е за по-побелели коси Simple Smile
Също и Олиосета

# 629

Общи условия

Активация на акаунт