Професионални серии за коса - Тема 162

• 111 535
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 885
Някой има ли идея серията Metal Detox на Лореал колко често може да се ползва? Това е единствения шампоан, който не прави косата ми като кълчища, а маската е просто идеална (за моята коса говоря). Но мисля че не е хубаво да се ползват при всяко миене...или?

Само шампоана съм ползвала, според мен не е за редовна употреба, защото косата ми  стана суха и твърда след няколко поредни измивания. За балсама обаче нищо не мога да кажа, може би той да балансира.

# 886
Аз пък искам да попитам за Макадамия балсама за коса прави ли обемна косата или на Филипс Кингсли балсама за обем  е по - добър?

# 887
Някой има ли идея серията Metal Detox на Лореал колко често може да се ползва? Това е единствения шампоан, който не прави косата ми като кълчища, а маската е просто идеална (за моята коса говоря). Но мисля че не е хубаво да се ползват при всяко миене...или?

Указанията като цяло са, че серията не е за честа употреба, но и аз като теб съм изключително доволна от шампоана и маската. При мен по-честото им ползване води до по-бързо отмиване на боята и гледам да ограничавам до 1 път на седмица/2 седмици.

# 888
  • Варна
Момичета как проверявате срока на даден продукт след около година!Погледнах шкафа и имам доста маски и шампоани които не са променили нито консистенция нито аромат,но се притеснявам ,че съм ги ползвала по един два пъти,и не съм писала кога съм ги отворила…
Доста преди време изхвърлих и сега малко съжалявам,че бяха скъпи.

Ако не е променена консистенция и аромат си ги ползвам и си свиркам Grinning. За толкова години съм се убедила,че високите марки в повечето случаи са безсмъртни. Нямам развалена маска на Керастаз или Шу. Само една Марокан накрая взе да мирише на гранясало и я метнах ама си беше половин кило и беше поне на 3-4 години Grinning.

# 889
Момичета как проверявате срока на даден продукт след около година!Погледнах шкафа и имам доста маски и шампоани които не са променили нито консистенция нито аромат,но се притеснявам ,че съм ги ползвала по един два пъти,и не съм писала кога съм ги отворила…
Доста преди време изхвърлих и сега малко съжалявам,че бяха скъпи.

Ако не е променена консистенция и аромат си ги ползвам и си свиркам Grinning. За толкова години съм се убедила,че високите марки в повечето случаи са безсмъртни. Нямам развалена маска на Керастаз или Шу. Само една Марокан накрая взе да мирише на гранясало и я метнах ама си беше половин кило и беше поне на 3-4 години Grinning.
Благодаря🤗

# 890
Vanessa, пробва ли вече новите Керастаз? С нетърпение чакам да кажеш 🤓

Casual, хидратира перфектно краищата серумът Олаплекс 9.

# 891
Преди някалко дни разчиствах в банята шампоани и маски. Изхвърлих маска на Керастаз, защото беше с променена консистенция и миризма, миришеше си лошо.  Отворена преди някъде година и половина.

# 892
  • Варна
marigold_ моя склад Grinning е в гардеробната където е хладно и зиме и лете,та вероятно и това влияе на трайността на безсмъртните Grinning. Другия фактор е ,че  в маски не бъркам с ръце,а с шпатула защото бъркането вътре с мокра ръка съществено променя играта.......

# 893
Купих и ползвам Mediceuticals дълбокопочистваш много ми харесва! Ухае много приятно, косата ми е много дълга до кръста, руса и гъста, често ползвам всякакви финиши, масла, млека и балсами и се налага да ползвам и такъв шампоан.

При фризьора ми ме измиха с Кевин Мърфи пак дълбокопочистваш и той ми хареса.

Последна редакция: сб, 24 фев 2024, 16:09 от Bria

# 894
Купих и ползвам Mediceuticals дълбокопочистваш много ми харесва! Ухае много приятно, косата ми е много дълга до кръста, руса и гъста, често ползвам всякакви финиши, масла, млека и балсами и се налага да ползвам и такъв шампоан.

А дали е подходящ за мазна коса? Моята също е дълга до кръста, с руси кичури, но много ми се омазнява в корените.

# 895
marigold_ моя склад Grinning е в гардеробната където е хладно и зиме и лете,та вероятно и това влияе на трайността на безсмъртните Grinning. Другия фактор е ,че  в маски не бъркам с ръце,а с шпатула защото бъркането вътре с мокра ръка съществено променя играта.......
И аз не държа козметиката си за коса в банята!В шкафа под парфюмите си ги държа на сухо и тъмно😊

# 896
Да, в банята е парфюм ми се е развалял.

# 897
Някой може ли от личен опит да сподели дали на Neuma е ползвал серия, която му се е отразила добре на тънката косица Simple Smile

# 898

А дали е подходящ за мазна коса? Моята също е дълга до кръста, с руси кичури, но много ми се омазнява в корените.

Да подходящ е, ще ви хареса поне 1 месечно я мийте с такъв.

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 09:47 от Bria

# 899
Помоооощ появи ми се пърхут…. Някой да знае ефективен продукт ?

Общи условия

Активация на акаунт