Професионални серии за коса - Тема 162

• 114 542
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 1 080
Джеси, аз се навих, ти като си ги взе, но закъснях с поръчката.
Нищо, имам две серии на Лалга, докато ги свърша трябва пак да пуснат промоция.

Искрица, много хубава коса! Heartpulse
кои две серии имаш?Аз от всичките съм най доволна от шампоана за разтеж (за мойта коса)не ми утежнява и е свежа,но ментоловият аромат ми е в повече😀
Купих си и CPR маска за молекулиарно възстановяване(лятото съм в морето по10-12 часа),може  би тогава ще я използвам ,че при мен лятото косата се пресушава много!

# 1 081
  • София
Рапунцел, много благодаря за препоръките! Flowers Hibiscus

Джеси, имам L`alga Seamore - хидратиращата за възстановяване с алгае и Làlga SEARESTORE CPR INSTANT INTENSIVE - незабавно интензивно молекулярно възстановяване на средно плътна коса.

# 1 082
Аз да споделя купих си от намаленията серията на биосилк silk therapy шампоан, балсам и коприна. След първото миене съм много доволна, до сега използвах макадамия. След биосилк косата ми е по-мека и лъскава. 
Купих и непрофесионалната серия на лореал, за която се питаше преди няколко страници, но не съм я пробвала.

# 1 083
След като прочетох последните страници, обмислям да си поръчам Лалга за възстановятане на тънка коса Simple Smile.
Свърши ми Джойкото и имам нужда от хидратираща маска.

Честит празник!Може  ли да ми споделиш коя маска на джойко използва ?
Това е

Показвам и косата ми за да добиете представа.Боядисвам корени всеки месец, дължини на всеки 5-6 месеца.Използвам само сешоар.Мисля, че косата ми не е изтощена.

Поръчах си шампоана и балсама на joiko ,ще споделя мнение като ги използвам 🤗

# 1 084
Моля всички да не споделяте такива "чаршафи" както ги наричаме - цитат на цитат на цитат.
Има бутон за скриване на текст, или ненужното може да го изтриете.

Освен това много от дамите предпочитат да не се цитират снимките им.

# 1 085
  • София
Поръчах 3 бр. Оливия Гардън четки, скоро ще тествам, как ще се справят с моята коса.
Ще ги пробвам и на децата, а те са с огромни, дълги, гъсти коси и много трудно ги разресвам.

Сетих се, че от няколко месеца съм се заредила с К18 и все отварям друга серия преди него.
Скоро ще му дойде реда.

Не е ли време за нова темичка?

# 1 086
Момичета, бихте ли ми препоръчали нещо за обем в корените при стилизиране? С къса коса на черта до раменете съм.

# 1 087
Момичета, непосредствено след боядисване с какъв шампоана миете косата? Кисел, хидратиращ …. или няма значение?

# 1 088
OliaMirchovska, аз също вече година се мъча да се боядисвам сама, не бих казала че имам особен успех. Но относно белите косми, от скоро се появи в тик ток една дама home hair university и тя има няколко видеа за боядисването и в едното казва, че колкото повече бели косми имаме, толкова повече трябва да намалим оксиданта-например ако редовната пропорция боя:оксидант е 1:1,5, то да стане 1:1 или дори 1,5:1 в полза на боята. Не знам колко истина има в това, но последния път нямах достатъчно оксидант и направих съотношение 1:1 и ми се получи за първи път хубав и равномерен цвят, покриха се белите коси, но след едно-две миенета пак лъснаха.

# 1 089
Момичета, бихте ли ми препоръчали нещо за обем в корените при стилизиране? С къса коса на черта до раменете съм.

https://www.zlatnaribka.com/losion-za-oformyane-i-obem-300-ml-lakme-kstyling-shape

БРИЛЯНТЕН! Само ще кажа, че го купувам от 6-7 години, без него не съм оставала за това време, тествала съм броен брой пъти (примерно 5) да видя дали аджеба не си внушавам, че има ефект. Не си Grinning

Задължително е обаче да се сушиш със сешоар, без него просто няма да става, не пробвай, ужас е. Ако го усещаш след изсушаване - бъркаш някъде.

Как се нанася - много лесно, по-трудно е да се обясни отколкото да се направи, но все пак: Разделям горните 2/3 от косата на сектори от ухо до ухо и пръскам доста небрежно в корена, после разделям в другата посока - по пътя, пръскам и там, пръскам и над ушите, след което масажирам за кратко. Нанасям нещо по дължините също и суша косата супер небрежно, с главата надолу, последното обдухване да е студено. Ниииищо специално. Около 8-10 впръсквания правя общо, но моята коса е по-дълга, съответно и тежи повечко, при теб може и 5-6 да свършат работа.

Колкото съм писала за този продукт през годините и тук, и в блог, и по ФБ групи... ако получавах комисиона от Златна Рибка, щяха да са ме позлатили досега Grinning

# 1 090
След боядисване задължително с хидратиращ шампоан.

За белите коси съм писала, пак ще напиша:
Боя без единици в номера за пепеляво, пада по-бързо.
Боядисване в максимално близък до естествения цвят. За мен, от един процент бели коси нататък,  никакви руси бои, то просто няма как да се задържи и да стои добре.
Боядисване на 4 седмици, не на 5 или 6. Боята има нужда да се наслои хубаво и редовно върху косъма.

Аз лично при боядисване не мия с шампоан, на следващото миене след 3 дни ползвам хидратиращ.

# 1 091
Момичета, непосредствено след боядисване с какъв шампоана миете косата? Кисел, хидратиращ …. или няма значение?

В идеалния вариант измиването буквално след свалянето на боята е с кисел шампоан. Има и бюджетни версии, няма нужда да се изхвърля човек.  След ден-два-три следващото измиване е с хидратиращ задължително, вече натам - ти си знаеш какво обича косата. Simple Smile

# 1 092

# 1 093
OliaMirchovska, аз също вече година се мъча да се боядисвам сама, не бих казала че имам особен успех. Но относно белите косми, от скоро се появи в тик ток една дама home hair university и тя има няколко видеа за боядисването и в едното казва, че колкото повече бели косми имаме, толкова повече трябва да намалим оксиданта-например ако редовната пропорция боя:оксидант е 1:1,5, то да стане 1:1 или дори 1,5:1 в полза на боята. Не знам колко истина има в това, но последния път нямах достатъчно оксидант и направих съотношение 1:1 и ми се получи за първи път хубав и равномерен цвят, покриха се белите коси, но след едно-две миенета пак лъснаха.
Преди 2седмици се боядисах. Имах само 1 оксидант на Мажирел и няколко бои. Понеже със съфорумка си бяхме писали по темата бяла коса и съотношение, реших да пробвам с по-малкото количество оксидант и съитношението беше около 1:1,2 или по-малко. Ами за първи път не ми прозираше бялата коса.Бялата коса ми е над 80%.
Интересното е,че като бях с черна коса винаги ми покриваха боите.
[
Скрит текст:
img width=600 height=469]//cdn.bg-mamma.com/w6Rl/6Bn6z.jpg[/img
]

# 1 094
Много ви благодаря, момичета!
 За отношението на количеството оксидант в боята не бях чела. Определено ще пробвам това следващия път. Иначе за единиците в цвета знам и се съобразявам с това.

Общи условия

Активация на акаунт