Професионални серии за коса - Тема 162

• 114 527
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 1 050
  • Стара Загора
Момичета честит празник! Здрави, щастливи, красиви  и обичани да сте.
Да похваля термозащитата на Керастаз Нутри термик. Страхотна е, малко отнема от обема, но тя моята  коса си е тънка. Иначе изглажда перфектно, жива и бляскава стои косата.
Взех си серията на Редкен , ще я пробвам в домашни условия дали ефекта ще е блузък до салонския.

# 1 051
Честит празник!:hibiscus:
Лигава коса от маската на Kerastase extentioniste.

# 1 052
Търся си хидратираща маска, която да ми направи косата лигава и без фриз.
Разгледах и тези, но примема и други предложения от вас.
Скрит текст:

Искрица мисля, че маската беше харесвана от момичета с фин косъм
Моята е третирана и много суха - имам REDKEN All Soft Haevy cream https://www.arlen.bg/product/2488/intenzivno-hidratishta-maska-z … -cream-250ml.html
Харесвам я, не ми е така хидратираща и лигава както старият кафяв марокан.
Този Редкен от твоята снимка мисля е по лек вариант ( по числата съдя )

# 1 053
  • София

Някой с отзиви за тази серия?

# 1 054
Та, нея ще поръчам сега от намаленията, заедно с няколко други неща. Вие на какво се спряхте? Relaxed
Комплект Lakme K.Therapy Active и три продукта на BioSilk. Много съм доволна, защото освен намаленията ми отрази и код -5% 2Ry8hF5t .

Първоначално щеше да е Лалга, но нещо се отказах, защото косата ми е като на Джеси горе долу. Благодаря на всички, които се включиха към нейния постинг, помогнаха и на мен Hug

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 18:05 от Анонимен

# 1 055
Скрит текст:

Искрица мисля, че маската беше харесвана от момичета с фин косъм
^^^ Не зная за коя маска коментирате (и двата продукта ги водят "маска"), но да напомня, че Макадамията я има в 2 варианта - за фина коса и за плътна коса (показаната е за плътен, дебел косъм)

# 1 056
След като прочетох последните страници, обмислям да си поръчам Лалга за възстановятане на тънка коса Simple Smile.
Свърши ми Джойкото и имам нужда от хидратираща маска.

Честит празник!Може  ли да ми споделиш коя маска на джойко използва ?

# 1 057
Скрит текст:

От опит - сериите на Редкен, които аз се купих и използвах не вършеха добра работа.
(Redken All Soft, Redken Acid Bonding and Wella Fusion)
Само шампоана от серията Redken All Soft, след това Macadamia mask, и  Macadamia Conditioner дадоха по-добър резултат. Пробвах и комбинацията със шампоан но Джойко  Hydra Splash - пак се получи добър резултат.

Последна редакция: сб, 09 мар 2024, 03:39 от Melany99

# 1 058
Здравейте отново!Закупих си тези два продукта за растеж на косата на L,alga,шампоана е страхотен,серума още не съм го ползвала,и никъде не е описано всеки ден ли се нанася?Накой ,ако го е ползвал ще съм благодарна да сподели !

# 1 059
  • София
Аз го нанасях всеки ден.

# 1 060
В XpertBeauty има приятни намаления на Керастаз, особено на някои 500 мл шампоани. До момента нищо на Керастаз не е звучало като за мен, а и и по мнение на консултанти марката не била за коси като моята, но намалението от -40% ме изкуши и ще видим как ще се разберем с Genesis 500 мл и дали ще търся на кого да го давам Grinning

В Арлен пък бяха пуснали Редкен 25 ползи на приятна цена - да се разбира, близка до реалната, нямам идея защо в България се продава с безумна надценка този продукт, но най-накрая ще стигна до него и се надявам да е толкова добър, колкото TheBlowoutProfessor обещава.

От Златна рибка се сдобих с пълноразмерната маска с ленено семе на Олиосета след впечатляващия резултат от тестера. Грабнах и две от ампулите им и мисля да си спретна един интересен протокол. Устоях на Филъра понеже осъзнах, че имам 2-минутния реконструктор на Афоджи, та ще ми е интересно как ще се получи хем с него, хем с ампулата на Олиосета в едно миене. От мнооого време не съм правила pre-wash на дължини, докато в корена не пропускам, и се чудя дали да не грабна едно ЯЧМР, въпреки че съм от хората, които изключително не харесват чисти масла като pre-wash. Може би аз пропускам нещо. К20 също ме изкушава, но може би ще изчакам докато наближи лятото и изсветля косата. В момента няма да видя особена разлика сякаш...

Димяни, тази серия не е за темата тук, но ламиниращата течност мен лично ме блазни. От много време искам, но точно този тип продукт не виждам никакъв смисъл да е от по-висок клас, а еквивалента на Балеа все не съм намирала, когато съм го търсила. Към шампоана с моя тип коса дори не бих посегнала, а балсами и маски имам достатъчно.

# 1 061
Ще питам пак за олиото за скалп на Rene Furterer. Имате ли отзиви?

# 1 062
  • Някъде там
След като прочетох последните страници, обмислям да си поръчам Лалга за възстановятане на тънка коса Simple Smile.

Това е

Показвам и косата ми за да добиете представа.Боядисвам корени всеки месец, дължини на всеки 5-6 месеца.Използвам само сешоар.Мисля, че косата ми не е изтощена.

# 1 063

Това е

Показвам и косата ми за да добиете представа.Боядисвам корени всеки месец, дължини на всеки 5-6 месеца.Използвам само сешоар.Мисля, че косата ми не е изтощена.

Благодаря!Страхотна ти е косата😊

# 1 064
  • Ямбол
Здравейте, някой успя ли да пробва Dyson Airstrait и какви са впечатленията

Общи условия

Активация на акаунт