Професионални серии за коса - Тема 162

• 114 584
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 1 125
  • София
Ванеса, и аз днес като се поразрових из клипчета и отзиви стигнат до същото заключение, много препоръчват и варианта Олаплекс 3 + К18. Ще го помисля, имам време докато приключа с К18, нали работи с натрупване, ще ползвам само него. Много благодаря за съвета!

tobsic, от много отдавна не съм ползвала ДПШ, страшно много изсушава и остъргва, за това и винаги съм правила само едно измиване с него, а второто с хидратиращ шампоан.

Бриа, в момента са много изгодни в Нотино, имат 20%, а на някои и допълнително 15%.

# 1 126
Много интересен пост за серията Метал Детокс и (д)ефектите от твърдата вода от сайта на Лореал САЩ
https://us.lorealprofessionnel.com/hair-blog/hard-water-shampoo-routine

От личен опит потвърждавам, че това е факт. Преди три години сложихме омекотителна станция вкъщи. Живея в район с много твърда вода и исках да приключа с безкрайното чистене на варовик.
Повярвайте ми, това е най-доброто нещо, което направих за себе си! Косата ми се промени, тя е тънка, суха и чуплива, с времето тези сухи и стърчащи краища изчезнаха. Голям плюс е и за кожата също /макар че, не е по темата/.

# 1 127
Да дам само бърз отзив за ДПШ на Noah. Непосредствено след измиване, косата ми беше разхвърчана и бях много скептична, но на сутринта точно обратното - пригладена, мека, хидратирана. Доволна съм. След Лакме не постигнах този ефект.

# 1 128
Имам ампулата на Лалга (за незабавно възстановяване) от няколко месеца и все не стигах до нея, на ето че вчера я пробвах и - уау! И аз съм много впечатлена - обем, плътност, жива и здрава коса, без излишна лигавост и китосване 😍
И сега не мога да спра да се питам - има ли серия, която дава същия ефект от Лалга или само с ампулата ще го постигам?
И шампоанът за растеж (от който момичетата тук са доволни) - изсушава ли?

# 1 129
Имам ампулата на Лалга (за незабавно възстановяване) от няколко месеца и все не стигах до нея, на ето че вчера я пробвах и - уау! И аз съм много впечатлена - обем, плътност, жива и здрава коса, без излишна лигавост и китосване 😍
И сега не мога да спра да се питам - има ли серия, която дава същия ефект от Лалга или само с ампулата ще го постигам?
Аз използвам шампоана за разтеж ,не ми изсушава  дължините ,много свеж даже си усещам скалпа,ползвам и серума,и съм много доволна.

# 1 130
  • Някъде там
Аз използвам шампоана за разтеж ,не ми изсушава  дължините ,много свеж даже си усещам скалпа,ползвам и серума,и съм много доволна.
Шампоана на Лалга е страхотен.Освежава скалпа и косата остава по-чиста за дълго време.
Искам да попитам.На 8-ми март свекито ми подари тази маска за коса.
Все още не съм стигнала до нея да я пробвам, но ме интересува как я усещате, силно подхранваща или балансирана е.Много възстановяващи и бонд маски събрах, а косата ми няма голяма нужда от възстановяване. По принцип харесвам балансирани маски и не обичам да сменям много маските.

# 1 131
  • София
L'Alga SEAHYDRATE + K18 тарпия + К18 олио- на това му викам  пълно преобразяване и то при първо използване на трите продукта.
Шампоана е страхотен- наситен, много концентриран и пенещ, приятен аромат, скалпа се усеща супер чист, косата лека, но плътна.
К18- много приятна консистенция -средно гъста млечна, 4 изпомпвания ми бяха достатъчни за гъста, дълга коса.
След 4 мин. нанесох олиото К18 и с него постоях също толкова.
Сешоар ( пълен неуспех с кръглата четка на Оливия Гардън, не мисля, че някога ще се науча), след това преса.

Косата ми е коренно различна, наистина огромна трансформация.
Имам страховит обем, направо тройно по- голяма е.
Много плътна, не лигава и супер мека, с блясък.
Последното нещо, което можеш да кажеш е, че е страшно изтощена, а точно в това състояние мислех, че е.
Нямам думи, мисля, че трайно ще включа и трите продукта в рутината си.

Последна редакция: чт, 14 мар 2024, 17:05 от Иля

# 1 132
L'Alga SEARESTORE+ K18 тарпия + К18 олио- на това му викам  пълно преобразяване и то при първо използване на трите продукта.
Шампоана е страхотен- наситен, много концентриран и пенещ, приятен аромат, скалпа се усеща супер чист, косата лека, но плътна.
К18- много приятна консистенция -средно гъста млечна, 4 изпомпвания ми бяха достатъчни за гъста, дълга коса.
След 4 мин. нанесох олиото К18 и с него постоях също толкова.
Сешоар ( пълен неуспех с кръглата четка на Оливия Гардън, не мисля, че някога ще се науча), след това преса.

Косата ми е коренно различна, наистина огромна трансформация.
Има огромен обем, направо тройно по- голяма е.
Много плътна, не лигава и супер мека, с блясък.
Последното нещо, което можеш да кажеш е, че е страшно изтощена, а точно в това състояние мислех, че е.
Нямам думи, мисля, че трайно ще включа и трите продукта в рутината си.
Аз си закупих CPR маската без изплакване!Тези дни ще я пробвам и ще споделя !Имам и чисто нова К 18 ,но без олиото!Но първо ще пробвам L’alga.

# 1 133
Искрица, не познавам маската, но една идея да ти дам - след възстановяващите може да слагаш хидратиращ балсам, при мен така се балансират добре.

# 1 134
Здравейте,
косата ми е руса(боядисана) , тънка - с мазен скалп и сухи краища - класика!
Последните две години ползвах серията на Керастаз за сгъстяване и бях много доволна.После реших да пробвам на Алтерна лилавата серия - не е лоша, но нищо особено.След като моята фризьорка ми изгори косата с едни къдрици започнах да се ровя за нещо много добро и в крайна сметка се спрях на Лалга.
Взех си ревитализиращото олио, парфюмът за коса, шампоан SEAWET, Маска seacure.
Ами абсолютно разочарование - косата ми стои адски мазна, на допир дори е кофти.Шампоана сякаш дори не ми се разпенва хубаво ...
Олиото пише,че също е и термозащита - дали наистина е достатъчно само по себе си да предпази.
Парфюмът си го взех заради милионите възхвали за аромата, НО категорично не е моят.
Ползвах ги два пъти и съм решила да ги продам, явно не са моите.Има ли някой с подобни наблюдения?
Благодаря!

# 1 135
Имам ампулата на Лалга (за незабавно възстановяване) от няколко месеца и все не стигах до нея,
Леле бях забравила , че и аз я имам. Имам много важна среща следвашата седмица ще я извадя от шкафа Smile

L'Alga SEARESTORE+ K18 тарпия + К18 олио- на това му викам  пълно преобразяване и то при първо използване на трите продукта...
Иля дай линк към този шампоан, въобще не ми излиза колекция SEARESTORE ?!?
редакция - имаш предвид маската ли ? Преди молекулярната К18 нали не трябва да се ползва нищо след шампоан ?!?! Или ти екпериментираш Stuck Out Tongue Closed Eyes

А ето за олиото К18 откога чакам отзив - може ли да го сравниш с някое друго?!. За мен Мароканското класическо, Олаплекс 7 и Лалга са ми топ изборите.

С четките трябва време за да свикнеш, няма значение марката. Отначало когато започнах 1вите опити сама да оформям в домашни условия - имах мускулна треска на ръцете. И очите ме боляха от гледане на клипчета в тубата Smile

Не съм пробвала никакъв шампоан на Лалга досега, ще трябва да ги проуча
Мелисанде, Ванеса насочвам към вас въпроса, че нашите харесват подобни неща

Последна редакция: чт, 14 мар 2024, 16:55 от Casual

# 1 136
  • София
Casual, добре, че ми обърна внимание, моя грешка, поправих си поста, шампоана e Lalga SEAHYDRATE.

https://www.zlatnaribka.com/lalga/cpr-instant-intensive-care-med … ir-shampoo-200-ml

Шампоаните от различните серии на Лалга за коренно различни.
Хидратиращия SEAWET е много рядък, изключително непенещ, с кофти наситен аромат.
Възстановяващия SEAHYDRATE е много плътен, гъст, изключително пенещ се, икономичен и с много приятен ненатрапчив, лек аромат.
Като действие и двата са страхотни, косата е лека, въздушна, но плътна, скалпа уникално свеж.

Олиото на К18 не прилича на нито едно, което съм тествала, а те са много.
Като вода е, не мазнее изобщо, няма цвят, изключително течно, няма аромат, буквално си мислех, че абсолютно никакъв ефект няма да има.
Препоръчват 3-4 капки, аз сложих двойно, защото не го усещах на косата си, толкова воднист и немазнеещ.
Но като ефект е уау, от моите сухи, изрусени краища няма и следа.

# 1 137
И за мен олиото на К18 е точно това, страхотно!

# 1 138
Имам въпрос, дайте насоки моля относно L'Alga Bolster Lotion 8x 12ml, дали повлияват суха, тънка и къдрава коса.
Чудя се дали да ги поръчвам.
Отчаяно се нуждая от дълбока хидратация. Косата е в приличен вид след измиване с къдрици,но на другата сутрин е като купа сено на главата ми. Натрупала съм купища продукти редувам хидратация с протеин,слагам и маски,преуош какви ли не протоколи сменях не успявам да постигна траен ефект.

# 1 139
Направо от както Ви чета се разорих😂😂😂
Сега откачих и за олиото К 18,имам чисто нова маската,още не и е дошъл реда😀

Общи условия

Активация на акаунт