Професионални серии за коса - Тема 162

• 114 647
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 1 155
Направо от както Ви чета се разорих😂😂😂Сега откачих и за олиото К 18,имам чисто нова маската,още не и е дошъл реда😀
Добре дошла Джеси Wink мисля още на 1ва страница има предупреждение Smile SmileSmile

Casual,ползвала съм само продукти от първата серия на Лалга....Влачих ги месеци и накрая ги подарих на снаха ми.
Същата работа бях с 1вата серия. Толкова хвалби за маската , а едвам я изхабих.

К18 и шампоани пуснали, това съм го пропуснала

# 1 156
  • София
И аз не харесвам първата маска на Лалга - косата ми клепваше от нея и беше твърде мека и никаква, но все пак с блясък. Сега си взех шампоана за растеж на марката, но си чака реда да изразходя стария.

# 1 157
  • Велико Търново
Предвид цените на шампоани и маски Лалга, и неудовлетворението ми от първата серия, съм много предпазлива в купуването им. Купих си една ампула за възстановяване и съм доволна, ще повторя, и макар да съм много любопитна за продуктите, които уплътняват косата, по - скоро бих потърсила отливки.

# 1 158
  • Варна
Има ли някой недоволен и с желание да се раздели с маска на L'alga, като конкретно molecular repair ме интересува, но може и други продукти на марката. Доста ми я похвалиха, а цената си е сериозна да я купя ей така за проба.

# 1 159
Има ли някой недоволен и с желание да се раздели с маска на L'alga, като конкретно molecular repair ме интересува, но може и други продукти на марката. Доста ми я похвалиха, а цената си е сериозна да я купя ей така за проба.
И аз искам от нея за проба(тази която е с измиване)понеже съм с фин косъм и се притеснявам да не ми утежни!Иначе имам обикновената и CPR без изплакване!За жалост не ни дават дори да си закупим тестери😔😔😔

# 1 160
  • София
Реших да съчетая К18 с Олаплекс 3 и 6, обаче се чудя, от къде да си взема Олаплекс.
В момента най- изгодно е в https://makeup.bg/, но има коментари, че не са оригинални и това ме притеснява.
Някой да е поръчвал да може да даде отзиви?

# 1 161
Олиото на К18 дали става за небоядисана коса? Третирам често с преса, но е само това.
Питам, защото си взех олиото на Лалга и ми е мега тежко, ако не се измия с ДПШ няма махане. Затова и си седи и не го ползвам. Не искам да си взема още едно за 100 лева и то да ти отлежава също.

# 1 162
  • виртуално
Олиото на К18 дали става за небоядисана коса? Третирам често с преса, но е само това.
Питам, защото си взех олиото на Лалга и ми е мега тежко, ако не се измия с ДПШ няма махане. Затова и си седи и не го ползвам. Не искам да си взема още едно за 100 лева и то да ти отлежава също.
Защо не пробваш лекото Мароканско, има малки шишета и сега са и с намаление
https://www.zlatnaribka.com/moroccanoil/traval-komplekti-morocca … tment-light-25-ml
Моята коса не е тънка, но въпреки това съм по-доволна от леката версия

# 1 163
Пробвала съм класическото Марокан. Ще взема и от леката версия щом го препоръчваш, само ще изчакам намаление, че олиата са ми слабост. Имам в момента около 7-8 и пак гледам нови за купуване 😅

# 1 164
  • виртуално
Положението е страшно, но от наличните най-често използвам лекото мароканско и блондинското на Керастаз

# 1 165
Същата работа! Бях си определила да не купувам нищо ново, докато не намаля количествата. Точно свърших Марокан и започна да ме човърка дяволчето.

# 1 166
Лекото олио на Марокан не утежнява и дава блясък. Аз само него мога да ползвам, всичко друго ми мяатира и утежнява косата.

# 1 167
  • София
Олиото на Марокан защитава ли косата от термична обработка?

# 1 168
  • София
Аз мисля да редувам олиото К18 и олиото Олаплекс 7.

И двата продукта са подходяща за вскакъв тип коса, включително и небоядисана и имат термозащита до 232°C.

# 1 169
Здравейте, аз продавам шампоан, маска ,олиото и парфюм на L"alga.Ползвани по два пъти, не самите продукти..

quote author=ivka_smile link=topic=1604269.msg47753649#msg47753649 date=1710519883]
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт