Семейни констелации

• 19 989
  • 271
  •   1
Отговори
# 210
Сега пък и травми нямало... защо ли си губих времето да чета въобще...

# 211
Всеки е свободен да ходи на каквото си иска. Аз не знам за какво КРР спори.
Нито някой е питал къде да ходи, нито някой се колебае на лекар или шарлатанин да иде?
Няма статистики, каквито някой желае, ,  и за лекар няма да ти кажат колко % му е успеваемостта (изключвам разказите на пациенти, защото те нали не разбират)?
Това са едни безсмислени спорове.
За някои лечения си казват какъв е процента успеваемост.
На листовките на лекарствата си пише колко чести са страничните ефекти.
Това имах предвид - колко е голям риска от нежелан ефект след констелация пише ли някъде?

# 212
КРР защо реши, че ти се информираш от достойни и професионални източници, а останалите не?
Още един faux pas, пореден, краен, с твърдоглава категоричност.
С такова рязко (и напълно обезценяващо всичките ти претенции за знание) обобщение за травмите само намаляваш доверието към себе си и циментираш представата за теб като за емоционално пренавит човек със спорадични знания и много ограничен опит.

# 213
Всеки е свободен да ходи на каквото си иска. Аз не знам за какво КРР спори.
Нито някой е питал къде да ходи, нито някой се колебае на лекар или шарлатанин да иде?
Няма статистики, каквито някой желае, ,  и за лекар няма да ти кажат колко % му е успеваемостта (изключвам разказите на пациенти, защото те нали не разбират)?
Това са едни безсмислени спорове.
За някои лечения си казват какъв е процента успеваемост.
На листовките на лекарствата си пише колко чести са страничните ефекти.
Това имах предвид - колко е голям риска от нежелан ефект след констелация пише ли някъде?
има ли статистика какъв е риска от ходене на психотерапия, което тук се дава като пример за опасност?

# 214
  • Бургас
Въпреки посочените проценти риск хората ще изпият лекарството, защото нуждата на тялото ги принуждава.Има лекарства с повече странични ефекти и пак се пият от хора.Кой гарантира, че няма да са в този процент? Затваряш очите , пиеш и се молиш да не си в процента.

Хората не ги е страх да подлагат тялото си на риск и отрови, но иначе много ги е страх случайно нещо да не им развали илюзията, в която си живеят.

# 215
КРР защо реши, че ти се информираш от достойни и професионални източници, а останалите не?
Още един faux pas, пореден, краен, с твърдоглава категоричност.
С такова рязко (и напълно обезценяващо всичките ти претенции за знание) обобщение за травмите само намаляваш доверието към себе си и циментираш представата за теб като за емоционално пренавит човек със спорадични знания и много ограничен опит.

Защото аз де информирам от официални научни източници и учебници, а вие от фейсбук страницата на Людмил Стефанов, примерно. Толкова.
Сега сигурно ще оспорите FDA и учебниците, че са написани от тези отгоре, които движат света, за да ни манипулират. Grinning

И кой е казал, че ме интересува кой какво доверие има към мен и какъв ми е образът точно пък в бг мама? За мен този форум е 30 мин клюкарене на ден, докато си пия кафето, нищо повече. Ако за някой е част от личния му живот, това си е проблем.

# 216
тццц, доста нерви хабиш с кафето
определено кафе с учебник е за предпочитане пред кафе в компанията на форума

Последна редакция: чт, 16 ное 2023, 15:29 от ☀️🌙🌬️🔥💧❤️🙏

# 217
Защото аз де информирам от официални научни източници и учебници, а вие от фейсбук страницата на Людмил Стефанов, примерно. Толкова.
Сега сигурно ще оспорите FDA и учебниците, че са написани от тези отгоре, които движат света, за да ни манипулират. Grinning

Я дай някой официален научен източник и учебник, който отрича съществуването на психическа травма, че в страницата на Людмил Стефанов не намирам нищо, а не знам къде другаде да търся.

# 218
Нерви ли?  Аз даже се забавлявам.

Spiritlight, ако не знаеш откъде да си търсиш достоверна информация, това е много твой проблем и нямам намерение аз да то поправям. Източниците се знаят от всеки интелигентен човек, който се интересува. Малко по-нагоре дадох един - FDA, ако въобще знаеш какво означава това съкращение, де Simple Smile

# 219
Както и предполагах Joy За мен обяснението е, че вероятно си безобразно млада, имаш тази младежка твърдоглавост, увереност в правотата си, демонстрация на невежество с убеденост, че цялото знание е твое и не на последно място - заяждане на ниво 10-годишни, когато не знаеш какво да кажеш.

# 220
разбира се, че FDA ще отрича всичко, което пречи под някаква форма на фармацията..

# 221
Благодаря за комплимента, значи съм още с млад дух.

Иначе, доколкото си спомням, някой обвини някой друг, че щом не вярва в констелациите и терапевтите, значи е обграден от наркомани, чалга и там още какво беше. Та, толкова за незнанието какво да кажем.

Иначе, ти няма как да си обясниш каквото и да е за мен, защото не ме познаваш. А да си губиш времето да си обясняваш някой в някакъв си форум какъв е и защо се държи еди как си - значи или имаш прекалено свободно време или нямаш с какво да го запълниш. Съжалявам, но това е истината.
Както казах, аз пиша и чета тук за забавление. Дори и в момента се забавлявам. А най-забавно ми е да обсъждам някакви неща с хора, които смятат, че ни пръскат със самолети и че FDA отрича всичко, защото има пъклен план да унищожи човечеството Smiling Imp

# 222
разбира се, че FDA ще отрича всичко, което пречи под някаква форма на фармацията..

Разбира се, че FDA не отрича съществуването на травма и въобще не е работа на FDA да дефинира "травма", то само ако знаеш какво е FDA, вече ще ти стане смешно, но момичето е толкова объркано, че даже не знам откъде да започна Joy В началото останах с впечатление, че говоря с голям човек и се поизнервях, но последните включвания вече са откровено смешни. Или просто тя се бъзика умишлено.

# 223
Виждам, че сте преминали към аргументите ad hominem, след като се разбра, че  тези констелации не се базират на нищо обективно.

Хайде сега, във фармацията не вярвате, а в разкрития за семейството ви, извлечени от непознати от вселенското поле - да.

# 224
Виждам, че сте преминали към аргументите ad hominem, след като се разбра, че  тези констелации не се базират на нищо обективно.

То се разбра отдавна и темата приключи. Всичко си е както при започването ѝ - който вижда полза и смисъл, ще си ходи на констелации, който не - няма да ходи. Кой каквото и да каже, не успява да убеди тези, които мислят по различен начин. Какво повече има да се каже?

Общи условия

Активация на акаунт