Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 75

• 27 635
  • 733
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, много сте писали днес! Минавам да отчета храната: две мазни кафета, първо хранене- консерва сардини с малко горчица, второ хранене- ето тази семпла "бульоно-супа"🙂 с фенери (няма добавена никаква мазнина в супата):

Много беше вкусна.🥰
Макроси и калории:

Беки, поздравления за свалените килограми!🙂 Ето че си намерила начинът, който работи за теб. Това е чудесно!
Бриа, супер ти стоят дънките! И маникюрът ти много ми хареса.😉 За майонезата- правя си домашна със зехтин, за моя вкус става супер. Директно с пасатора в буркан действам. За малко количество наистина не си заслужава, но аз правя майонеза много, много рядко...
Тайс, аз не помня да съм започвала mct маслото заради препоръки за безсмъртие😅, и такова нещо ли е имало написано някъде?☺️ Аз съм на последното шише, добавям си го в първото кафе.🙂 Кой е Мистър Гадост?😃

Последна редакция: пн, 13 ное 2023, 00:07 от dolce miele

# 181
  • София
Навремето, когато се интересувах от аюрведа, четох, че вътрешното омазняване на организма е много важно. И там препоръчват мазнините. Мазнината размеква и смазва, затова я препоръчват.

# 182
Беки, поздравления за резултатите!
Не разбрах само какъв хормон си спряла?

Бриа, много ти завиждам на възможностите за процедури, масажи, спа-та, басейни и тн 😃

# 183
Долче, ами като четох ползите на мст за здравето, направо си клоняха към безсмъртие 😃.
Мистър ГлюкоГад. Много го мразя и го чакам на елиминации. 😡.
Дори ми преминават еретични мисли да ходя да си пусна един гликиран след десетина дни. Ама не знам какъв ще и трябва на ендото, за да одобри стопа.
Чудя се колко ще е за отличен. Петица едва ли ще докарам.
Снощи пих кефир, бях го позарязала, и след час кз беше 6, 3.

Оооо, и аз да поздравя Беки, ама тя си беше сладуранка с дупарата, нищо наднормено не видях у нея !
А Бриа си ми е еталон. Но малко калории виждам в тези порции. Де да можех и аз да мина с толкова....

Айде, ще лоча и аз зехтин преди лягане, пък да видим

# 184
Елорка ни зариби с тоя зехтин 😃
Глътнах и аз един и са сутринта ако има взрив по ваша вина ще е Joy

# 185
Навремето, когато се интересувах от аюрведа, четох, че вътрешното омазняване на организма е много важно. И там препоръчват мазнините. Мазнината размеква и смазва, затова я препоръчват.

Оф, аме не може ли малкото сланинки на корема да се насочат навътре и да омазнят където има нужда Joy

Брия, изглеждаш чудесно и си личи, че си отслабнала. Имам спомен, че беше по-пухкава. Пак си беше хубава, ама сега вадиш още по-хубаво тяло. Браво.

Таис, не е много непоносим зехтина на гладно, ама не е като на салатка. Абе гълта се.
Кокосовото е по-приятно, мст също.

Момичета, то може с всякакви мазнини - зехтин, гроздово масло, дори мас опитах, защото пих прясно мляко с мас за кашлицата и не пих тогава зехтин. Утре ще дам отчет след кокосовото, а вдругиден след мст.
Всяка мазнина би била полезна си мисля.
И масло от бял трън може също си мисля, той е полезен. Ама нямам.
Ама на Алмонд ще имат на 27 в някои магазини 20% намаления на доста неща и на маслата и ще мина да взема трънчето и още едно масло дето му забравих фамилията.
Мисля си и за масло от черен кимион, ама е силно бре, не знам.

И запомнете дами, максимално на гладно.
Иначе като го пия сутрин след 3 минути си пия и топлата вода, че нямам време. Да се разтваря там. Пък след 10 минути ми е плода и кафето, ама пак като е минало действа.

Сладко, не знам дали чете, но и тя имаше проблем с магистралата ми беше казвала. Ще и пиша да я светна и нея.
Ама утре.

# 186
А ако е в кафето, брои ли се, че е на гладно?

# 187
Ох, не знам да ти кажа.
Ако не си яла нищо друго опитай да видиш действието.
А на другия ден без кафе и да проследиш.

# 188
Беки, поздравления за резултатите!
Не разбрах само какъв хормон си спряла?

Бриа, много ти завиждам на възможностите за процедури, масажи, спа-та, басейни и тн 😃
Години наред пих примолут нор (преди това други противозачатъчни от 25 годишна). АГ ми беше казал ако мога да го пия до 44 - 45 г. Не успях и го спрях на 41. Сега съм в менопауза - както го спрях ми спря и цикъла. Вече мина година и малко отгоре, но прегледът ми е на 20-ти този месец и ще видим какво ще каже.

# 189
Елора, ти ли беше правила някакъв режимен сладкиш с масло от черен кимион (по погрешка)?😆😅 Като каза, че е силно...
Стела, аз броя мазнината в първото кафе за на гладно.🙂

# 190
Момичета утре съм на Пилатес малко ме е страх дали и как ще се справя с тези плъзгащи легла 😂 Стискайте палци че малко съм "Страх лозе пази"  , но искам да си подобря мобилността тк цял ден седя на стол.
За малкото ядене винаги съм се хранила с малко а не с много, ако в средата на масата има плато с калкан аз взимам 2-3 парчета както виждате а останалите 20  са за мъжете.
Липсва ми чашата с вино или бира ама нали ме отказахте от алкохола 🥹

# 191
Ох, Долче не помня.
Макар че ми се върти в акъла, че май майка ми нещо беше объркала маслата и май в сладкиш беше сложила това.
Ама тя веднъж и в палачинки вместо зехтин си сложи оцет.
Ама си ги направи и изяде, не обича да хвърля храна Joy

# 192
Бриа, Пилатес Heart - завиждам ти направо. За съжаление покрай мен няма иначе съм първа писта там Grinning Така и йогата покрай мен махнаха, а за канго джъмпс не успявам да се класирам, че залата е малка и няма място.
Останах на народни танци и фитнес, но ако се появи читав треньор наблизо пак ще ходя на Пилатес или йога.

# 193
  • на острова на мечтите

Пица омлет за вечеря. Малко скалъпена рецепта , но стана вкусно. Не е много кето, защото сложих слънчогледово брашно и овесени трици, но трябва да оползотворя каквото съм накупила. Елора, и аз като майка ти ще ям палачинки с оцет😆
Уж все се заричам да не купувам нови неща докато не оползотворя всичко в долапа, ама пак купувам. Вчера си купих черна киноа. И за какво ми е, ама да опитам.
Беки, и аз така се докарах с ранна менопауза от противозачатъчни.

# 194
Danilu и Dolceto показвате само изкушения 😍
На басейна днес всички ядяха някаква торта предложиха ми хората ама едно парче 3 хил калории 🥹
Ако изям едно парче и глюкомера ще гръмне 😂💣💣💣

Последна редакция: пн, 13 ное 2023, 00:07 от Bria

Общи условия

Активация на акаунт