Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 75

• 27 634
  • 733
  •   1
Отговори
# 165
Елора И при хипера има проблем с кг- те или просто аз съм поредното изключение и от това 😃
Аз от предозиране съм стигала до TSH 12
После трябваше да го смъквам пък 😃
Да зехтин на гладно действа така  моя колежка го пие тя обаче  с цел разкрасяване 😂

# 166
Пуша вейп от 10 години,не е точно айкос.Може ли линк за това,което казахте!

Нямах време да пиша сутринта.
Вейп може да е по-малко вреден, но не е безопасен.
Това че производители го представят за такъв е друг въпрос.
Дори и за айкоса изнагляваха да го представят за безвреден, но има много хора имат проблеми.
Има хора с проблем с дробовете и дишането, потърси инфо. Много статии има.
И тук има теми, може да има хора с проблеми.
Иначе тук Невърморслийп е с такава джаджа, но няма драма, но това не трябва да те успокоява.

Дара, това щж е сложно нещо.
Имам познати, не много, но с хипер.
Имаше тук потребителка, която от хипо получи и хипер. Шантава работа.
Но те са ми казвали, че хипер е било по-гадно. Ако не се лъжа се води Базедова болест.

Е как се разкрасява човек със зехтин не ми е ясно Grinning

# 167
Дара, не си изключение май, една дама в работата ми разказваше как се е лашкала отначало от хипер в хипо и обратно, което си се случва при автоимунен проблем с жлезата. Към момента вече ги няма тия колебания де, установила се е в трайно хипо и е на хормон. Но ми и разказвала как и в периодите на хиперфукнция е качвала тегло, хем не е била през цялото време на медикамент за това, че и от него се наддава. И то ми разказваше страхотии някакви, как си купувала нови дрехи и след седмица вече не ѝ ставали... Това преди да установят че има проблем и какъв е.

# 168
Момичета домашна майонеза ли си приготвяте ? Купешка спрях да взимам, но ако трябва ще се науча как се приготвя домашната щом може да се яде за сос.

# 169
natka да и от самия хормон за хипер функция се покачват кг-те. Аз съм пила с години. Сега пак ми е ниско но не пия пустия хормон. Инатя се. Смятам с храна и движение да го оправя .
Елора тя чела някъде си. Че като пиеш по лъжица даже 2 зехтин екстра върджин ще и се опънат бръчките 🤣
И всичкото това станало като спи.
Та очаквай и ти подобни "екстри" 🤣
Аз я посъветвах за бръчките да се мацоти със зехнин и посре лек масаж с гуашата. Но тя е убедена че зехтина така и действа и без моите съвети 🤣
Странна птица е тя

# 170
Въх, че то много лесно било! Ще знам като завъдя по-съществени бръчки какво да правя значи... Само със слабителния ефект не знам какво правим, че от него нямам нужда Joy

# 171
Въх, че то много лесно било! Ще знам като завъдя по-съществени бръчки какво да правя значи... Само със слабителния ефект не знам какво правим, че от него нямам нужда Joy

nati
Той ще ти е като бонус 🤣🤣🤣

# 172
Дара, то ползи има от зехтина, ама едва ли баш за бръчки.

Нати, то не е точно разхлабващо. Не е редичко. Но е изключително леко и освобождаващо. Сякаш не само, че смазва, ама и може би предвижва съдържанието напред. Така си го обяснявам.

# 173
Идеи от авторката на "Глюкозна революция"- яйца, авокадо, пълнозърнест хляб, гледам че и оризовка има тук там ?! Листни салати, авторката предпочита яйца и хумус за закуска.
Скрит текст:

# 174
Предложение от книгата “Моята кухня” на Силвена Роу за дип:
Когато има кой да яде с мен майонеза, правя домашна с яйца, зехтин, лимон. Редовно правя сос за салата Цезар с пилешко- яйце, пармезан, зехтин, аншоа, лимон, чесън, черен пипер, сол. Но някой път трябва да пробвам и с авокадо вътре.

# 175
Много благодаря nani - net , ще си я запазя рецептата за този дип. Харесвам Силвена Роу изглежда прекрасно!

# 176
Рядко ям майонеза, а и за един човек не си струва защото и само с едно яйце пак ще изям само малка част... Мразя да изхвърлям храна. За буквално няколко пъти в годината по малко, просто си купувам някаква най-малка опаковка от магазина и не го мисля. От такава по-малко ми е жал ако не я доям и хвърля малко Grinning
Домашна става хубава, но трябва да се яде бързо. А аз пък нямам успешен опит със зехтин, освен това. Не знам другите какво и как правят, аз повече зехтин не мисля да жертвам за това.

# 177
В Билла от известно време гледам на Краси майонеза със зехтин, но още не съм вземала.
Взех някаква био мио последния път, отворих я, но нещо не ме влече.
С тоя зехтин ми давате идея за нощните ми огладняваници.
Изпихте ли си мст маслото, хора? Като записах за зехтин, се сетих за него. Моето го подарих на майка. И ако го пиете, някой някакви ползи вижда ли, или си останахме само с  мощните препоръки за безсмъртие 😀

# 178
Оф, пия чат пат.
Днес кокосово масло лапнах преди вечеря.
Утре викам мст да видя как ще подейства на сутринта.
Имам още от него, няма да изфиряса.

# 179
Покрай глюкофажа много ми се промениха добавките, нали Б 12 трябва. Само слугинаж и флиртове на Мистър Гадост, аман. Днес пак обядвах около 16, 30, ами реших и него да набримча, щото при стабилно ядене вечерята ми се губи. Та айде капките вигантол, та айде да смуча и Б- то, то пък отвратително това , особено след свинските ребърца. 😫

Общи условия

Активация на акаунт