Как да си възстановя лактобацилите

• 8 274
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Аз лично съм доволна от Гинатрен! Само с това успях да завъдя лактобацили. Благодарна съм на лекарката, която ми я препоръча, не съм имала проблем след това.

Днес можете да закупите ваксина само чрез онлайн аптеки, които доставят лекарства от Европа. Приблизителната цена на опаковка Ginatren, съдържаща 3 ампули от 0,5 ml суспензия, е 8850–9950 рубли

Припадаш от смях.

# 16
  • София
Оправих се, имам изследване.
С 1 опаковка от скъпите
Мулти Пробиотик за жени капсули х 60 Natural Factors 65лв, докато издиря Гинофилус.
По 1 опаковка Гинофилус  за пиене и локално (2 по около 20лв)
И междувременно хомеопатично лечение на кандида.
Не го вярвах, но се надявах Simple Smile

# 17
Аз лично съм доволна от Гинатрен! Само с това успях да завъдя лактобацили. Благодарна съм на лекарката, която ми я препоръча, не съм имала проблем след това.

Днес можете да закупите ваксина само чрез онлайн аптеки, които доставят лекарства от Европа. Приблизителната цена на опаковка Ginatren, съдържаща 3 ампули от 0,5 ml суспензия, е 8850–9950 рубли

Припадаш от смях.

Не знам да се предлага онлайн, аз я намерих на място в Германия. Смях? Не разбирам коментарът Ви.

# 18
ЗаСлон,

И аз към момента вече 4-ти месец се боря със същия проблем - липса на лактобацили. Мисля и аз да започна самолечение с Гинофилус. Вие колко време го приемахте? И какво хомеопатично лечение провеждахте точно за гъбички?

# 19
Оправих се, имам изследване.
С 1 опаковка от скъпите
Мулти Пробиотик за жени капсули х 60 Natural Factors 65лв, докато издиря Гинофилус.
По 1 опаковка Гинофилус  за пиене и локално (2 по около 20лв)
И междувременно хомеопатично лечение на кандида.
Не го вярвах, но се надявах Simple Smile

ЗаСлон,

И аз към момента вече 4-ти месец се боря със същия проблем - липса на лактобацили. Мисля и аз да започна самолечение с Гинофилус. Вие колко време го приемахте? И какво хомеопатично лечение провеждахте точно за гъбички?

# 20
  • София
Продължителност - колкото е продължителността на 1 опаковка. После доизпих и скъпите пробиотици.
Хомеопатичното беше с хомеопат.

# 21
От няколко години се боря с липсата на лактобацили. Последно ми изписаха схема с кремче с естрогени, което се редува с лактобацили. Обяснението беше, че ако естрогените са малко, лигавицата се одебелява и лактобацилите не могат да се хранят и погиват. Когато пия антибиотик, задължително ми изписват и фунгокап в началото и края на лечението, а ако е повече дни и в средата.
успяхте ли да набавяне лактобацили?

# 22
  • над кукувичето гнездо
Не твърде

# 23
  • София
По лекарско предписание при липсващи лактобацили и съпътстваща инфекция (с някакви коки) съм ползвала Гинофлор след антибиотичното лечение и след това всичко беше наред. Това е може би единственият лекарствен продукт в тази категория, а не медицинско изделие или нещо подобно, с каквито е залята аптечната мрежа. В тази връзка е добре ако решите да го ползвате да се консултирате с лекар. Съхранява се задължително в хладилник.

# 24
Здравейте от мен! Преди 2 седмици бях на гинеколог заради силен сърбеж, причинен няколко дни след почивка. Каза ми, че било инфекция и ми предписа polygynax 12 капсули, като по време на цикъл трябваше да прекъсна лечението по заръка на гинеколожката и го поднових отново в събота. След като мина менструацията сякаш нещата се влошиха - вагината ми се поду, появиха се ситни пъпчици на различни места, ранички също… дали според вас е липса на лактобацили и дали да си завърша лечението  и след това да отида отново на преглед? Благодаря Ви предварително😊

# 25
  • над кукувичето гнездо
Може да е чувствителност към препарата, или насложена инфекция. Свържете се с лекаря.

# 26
Може да е чувствителност към препарата, или насложена инфекция. Свържете се с лекаря.
Благодаря Ви! Не се бях замисляла, ще се опитам да се свържа с нея!😊

Общи условия

Активация на акаунт