Любители на кучета - 138

• 32 832
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Разбира се, че е бял кахър!  HugПросто напомняне, че времето лети...

# 496
  • Варна
Не я мисли от много работните. Пет минути по-рано:

Е така де, точно като в Народното събрание - зяпаш, "работиш" 5 минути и бойкотираш. А когато има бойкот, има протест и трябва да излезеш навън - да се чуе гласът ти, а и да освободиш място за "кифтета" Satisfied
Пък ако нещо много те предизвика, може и да се отъркаляш - това за да покажеш кеф, или несъгласие...все тая....
Знае му реда Елза, готова е за "елит" и  депутат. Жалко, че не е магаре - можеше и за кмет да се кандидатира... WinkWink

# 497
Не можете да ме накарате да ползвам флекси или както казва мъжът ми "тази макара", ако ще и пари да ми давате.

Нито на 37кг куче съм ползвала, нито на 15 сега.

В стопанския двор:

Как пристигна:

Първия час у дома:

Запознанството със съпруга ми:

Като ѝ стана комфортно:

Вчера:

# 498
Като видях Елза да гледа през прозореца, да ви кажа нашата клюкарка каква е. Преместихме й вчера къщичката на мястото където си лежи, обаче входа на къщичката се пада отстрани и тя като влезне вътре не може да вижда какво става на улицата. Само влиза, излиза, обикаля, скача по къщичката и е много смешна особено като влезне ама си изкарва главата само с едното ухо да подслушва.

# 499
  • Bарна, морето, сините вълни
Извинявам се за пред дамите 😜, че си е показал атрибутчето, но сигурно е бил много развълнуван от еленските си рога. 🤣

# 500
Страхотна  коледна фотосесия!
Кучо пее ли на втората снимка?
Големи сладури са еленчетата...

# 501
# 502
  • София
Ох, като каза косми...без да искам пуснах одеалото на куч с ризите и пуловерите на МН. Цяла седмица ходи с покрити и набити къси бежови косми.

# 503
Аз съм много добре откакто не виждам много добре на близо. Никви косми не виждам, обаче сложа ли очилата .....
Там дето Берга се качва не слагам очила, демек на дивана, че съм от чистниците по принцип и лошо ми става като ги видя! Купила съм си специално заради нея вертикална прахосмукачка да я пускам когато ми скимне.

# 504
Една любима снимка, можете ли да откриете втория френски булдог на снимката Simple Smile

Преди да взема Зара доста се колебаех дали да си взема френски булдог. Тези късокраки сумтящи прасенца със смели сърца, като танкчета са Simple Smile

# 505
  • Варна
Момичета и момче, имам нужда от съвет, моля! Утре ще ходим при доктора на двете маймуни, за да вземем лекарство за проблемния стомах на Райчето, защото пробиотикът не подейства. Обаче съседът ни, стар кучкар, казал на мъжа ми да не се "занимаваме с глупости" и да й сваря една купа ориз - той така лекувал неговите кучета. Нашите, обаче, не са яли човешка храна досега и се притеснявам.
Та, въпросът ми е: някой правил ли е такъв експеримент и има ли стягащ ефект, както при хората?

# 506
  • София
Пропуснала съм какъв е проблемът на Райчето. По принцип няма проблем да и даваш ориз, но пиши моля пак какво и е.

# 507
  • Варна
Пропуснала съм какъв е проблемът на Райчето. По принцип няма проблем да и даваш ориз, но пиши моля пак какво и е.
Тя си е по-чувствителен стомах и от нищото почва някакво "размекване" на изхода, което стига и до "разреждане" впоследствие. Този път стана, след като купихме нов чувал храна от близък магазин, който беше промоционален - с 1 кг повече, но това го видяхме по-късно. ПРосто забелязах, че гранулите са по-дребни и по-светли. Купихме веднага друг чувал, вече от клиниката, но се оказа същия като вид. Докторът ни не повярва, че това е причината, но за всеки случай даде за 4 дни пробиотик, но не подейства качествено. Буря и тя не  като преди, но Рая доста отслабна и това ме притеснява, защото имам чувството, че й е студено с толкова малко мазнинка - тя вече почти няма такава. Буренцето...си е "буренце" все още.
Това е, пак много писах  Flushed

# 508
  • София
Купи качествена диетични храна. Вземи проби и кръвни изследвания.
Можеш спокойно да и свариш пилешки гърци без кожа и ориз.

# 509
  • Варна
Те и двете бяха на диетична храна с пробиотика. Изследвания правихме скоро - много са добри. Според мен е от храната, ама..... Пилешкото не им понася - това го разбрахме от гранулите, не вярвам да е различно с месо. Най-добре са с телешко и сега им слагам по няколко хапки месо от хубава консерва - уж за подсилване, но пак си е слабичка Райка-зайка.

Общи условия

Активация на акаунт