Любители на кучета - 138

• 32 834
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
Има 8м. за над 30 кг. По-скоро 10 метрови вече няма.

Този е до 50кг.
https://www.zooplus.bg/shop/kucheta/povodi_kaishki/flexi_povodi/8m/1359451

И този:
https://www.zooplus.bg/shop/kucheta/povodi_kaishki/flexi_povodi/8m/350548

Нашият е като вторият, но 10 метров. За съжаление са решили да го скъсят.

# 481
  • Пловдив
Знам ,че има Simple Smile
Но са огромни,тежки ,неудобни... Айде грозноватия фасон може да се преглътне ,ако имаш куче 35-40 и повече килограма.
Имах предвид тези(Vario):

Този е до 30кг ,8м,купен няколко месеца преди да спрат да ги произвеждат и продават.

От тях вече не прaвят с "лента" и са макс до 5м и за по-малко килограми - 25 ,ако не и до 20кг ,с кръгло въже . От поне 3 години не произвеждат и продават с "лента".Тези за Големи и Гоганнски породи винаги са били с "въже".

Eй такива са "Vario"-то които сега произвеждат и продават ,има 5м и за повече килограми(не съм сигурен дали има 25 или макс е 20кг)
https://e-dogshop.eu/collections/flexi/products/flexi-vario-s-%D … nt=40931638476979

Последна редакция: чт, 14 дек 2023, 23:47 от whitefang

# 482
Мунчовата муцунка побеляла...
Здрав да е, Зъбчо!

# 483
  • Пловдив
Отдавна е побеляла
За сега другаде няма,веждите и под очите още не са Wink

# 484
  • София
Оф, много е готин този Блек Heart Eyes Особено като е така във форма - екстра е младежът!
Буба също е с бяла муцунка от години (започна да побелява на 5-6 години), като на едно-единствено друго място от тази година има едно бяло кичурче. Много е сладко всъщност, ама няма как в момента да го снимам Simple Smile

# 485
  • София
Много хубави са всички. Блеки е супер сладкиш. Аз  ай ще пропусна разтегаемия. Почти 50 кила стана прасето.
Не е разхождан от една седмица като хората, защото баща му се сецна, а аз съм по принцип така и в къщи е някакъв ад. Като котка на валериан е 🤣.

# 486
  • Sofia
Каква хубава фото история на Мунчо!
И на Чоки му побелява муцунката, но при определени обстоятелства - когато е студено например. Почна така на две години, даже са ме питали дали е възрастно куче.

Тук е на около 4

Последна редакция: пт, 15 дек 2023, 07:41 от Tari Tasartir

# 487
Вълчан няма още 3г. и вече му побелява муцуната. Отделни косъмчета са, но тенденцията е да стават повече, като гледам. Сигурно е хванал някой ген на ранно побеляващи мъже. Joy

# 488
  • София
Аре сега, побеляли били. То и аз, ама животинчето ме харесва 🤣. Даже и другото животинче, което искам да бия много 🤣.

# 489
  • Бургас
Много е хубав Мунчо! Не бях виждала толкова много негови снимки накуп.

# 490
Ей, че прекрасни снимки на Блек,Whitefang!!!/нали така му е името на наш Мунчо?                                                                         Лори е 9 кг  и разходки с Флекси са  ми за места, където не мога да я пусна свободно, но все пак да си тича, на някакво разстояние.Не ми е удобно да пиша, колко ме боли рамото , ръката от дърпане, че вие говорите за кг над 25...       Побеляла муцунка и от нас...

Последна редакция: пт, 15 дек 2023, 11:19 от Roo Roo

# 491
  • Бургас
Последни работни дни...

# 492
  • София
По-интелигентна от почти целия ни политически "елит" Simple Smile

# 493
  • Бургас
Не я мисли от много работните. Пет минути по-рано:

# 494
  • Пловдив
Да, Блек му е името ,ама си знае и партизанските:
Мунчо,Лигомиреее,Тъпомиреее, Кънчо-лигав ...
Муцуната му започна да побелява на 4.5 -5 години.Но и на чисто черно
много личи ,не е още изцяло от бели косми,и надругаде няма побеляло, и си е във форма и енергичен.Бял кахър е побелялата муцуна.
За снимките,исках и още няколко да сложа - от първия сняг , първото море ,пак с яка след кастрацията,но не ми са под ръка.

Последна редакция: пт, 15 дек 2023, 14:07 от whitefang

Общи условия

Активация на акаунт