Любители на кучета - 138

• 32 812
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Vanne, беше споменала, че ветеринарката ти е близка, но все пак ще кажа - помисли си дали е най-добрата грижа за Зара. Буба я взех часове след кастрацията й и да, припкаше към мен и скочи в скута ми. Омърлушени кучета, замаяни, лежащи - да, но чак такива случки като вашата не се ещам да съм чела досега в темата Sad

# 541
Vanne, беше споменала, че ветеринарката ти е близка, но все пак ще кажа - помисли си дали е най-добрата грижа за Зара. Буба я взех часове след кастрацията й и да, припкаше към мен и скочи в скута ми. Омърлушени кучета, замаяни, лежащи - да, но чак такива случки като вашата не се ещам да съм чела досега в темата Sad

ToniShu, благодаря ти за съвета, но добра ни е докторката, с много опит. Плюс това то е клиника, още лекарки има, а и Зара е VIP клиент там. Simple Smile
Преди месец някъде получи цистит и я водих в една друга клиника, гледаха й за всеки случай корема на ехограф за останала тъкан от яйчниците, всичко беше наред.
За разстройството още като си я взимах ми обясниха, че от упойката червата стават пропускливи и ще мине.
Малките кученца по-лесно понасят упойки и кастрации, така съм чувала.
Не знам, някой с кастрирано голямо женско куче да каже как е било.

# 542
  • Бургас
Елза я прибрах същия ден. В нашата клиника нямат практика да ги държат ден след кастрацията. Сутринта операцията, следобед - вкъщи.
Не е имала разстройство, може би защото не беше и яла. Но й беше лошо, гледаше да легне на хладно, не искаше да яде и да пие вода.

# 543
  • Варна
Нямахме проблеми ние - в 12.30 ги оставихме, в 15.30 си ги взехме. ПРибраха се сами до колата, ядоха, пиха, легнаха в къщата си и на сутринта като станаха....майкоууууу - проблем беше да ги възпираме да не скачат и да не се гонят. Абе, "уличници" с две думи LaughingLaughing
Обаче вече префинени, какво да е не ядат, скоро само на стриди и черен хайвер ще минат, тяхната кожица SmileSmile Иначе от улицата може и л@йно да изядат, ама щом е от нас, трябва да е класно. М А Й МУ Н И, всички са, и ни правят на маймуни, че и ни е кеф от това Animal Monkey Face
Ето ги, предновогодишните "йоги"

# 544
Vanne аз съм имала няколко кучета, но съм си паника за всичко. Особено сега треперя на Съни след като загубихме предишното ни куче за 1 ден. На 19 септември я кастрираха и ми се обадиха веднага след операцията да си я прибера понеже нямаха достатъчно клетки за всички. Когато отидох беше омърлушена, но веднага почна да маха с опашка и да тръгва да става. Докато я закарам вкъщи/10мин/ поспа в колата и след това доста спа. Вечерта също не реагираше много, дори храна не искаше/нетипично/ и звънях на приятел ветеринар. Той тогава ми каза, че е съвсем нормално, защото упойките са много силни и утре ще е друго. Така и стана на сутринта я изкарахме навън и за 5 мин живна и беше друго. Зависи си от кучето и организма.
Наскоро котките ги кастрирах и отивайки женското коте беше будно, ходеше залитайки,но все едно не са я оперирали. Мъжкото докторката му би някаква инжекция да се събуди и след 15 мин и той се събуди и нищо му нямаше. До вечерта скачаха, играеха и нищо им нямаше.

# 545
  • Варна
Ларината изразителност винаги ме впечатлява Simple Smile Това е Маслин, другари са, той беше в болница малко и сега и се радва Simple Smile

# 546
  • София
Ох, тя гледа точно като на Деспи младежа на третата снимка. Не ми е ок, но търпя 🤣.

# 547
  • Варна
Да, Маслин гледа като Буря - "Пак ли, беееееее? И това ще мине, наиграйте се!" Sweat SmileSweat Smile

# 548
  • Варна
Обича го тя Маслин, лятото като сладолед го ближе Simple Smile

# 549
Честит да е Иванчо, щур живот до дълбоки старини му пожелаваме!
Аз съм на път малко, но сутринта разходих добре говедото.
Ето едно прасе (не си личи много на снимката, но имаше тонове кал по себе си).

# 550
  • София
Личи си 🤣. И по доволната физиономия личи 🤣.

# 551
  • София
Честит ден рожден на малкия голям куч Иванчо! Още дъъъъъълги години да радваш стопаните си, а те само благинки да ти дават! Душичка малка сладка е той!
Рая и Буря с тез диадемки са един път! Ма как търпят чинно 😂😂😂. Мадамки 🥰 с луда майка 😂. Ама те я подлудяват де 🤭. Така, така. Да има да се смеем с техните истории!

# 552
Честит да е Иванчо! Голям да порасне Heart

И ние сме давали Бисептол. И Ентерол. И Диа-дог. Последния път питах, дали може Тазектан Joy Не била пробвала ветеринарката, ама нямало причина да не може. Нашият си беше виден посерко до към година и половина.

Диа-дог е много добро. Не е само пробиотик, защото пресича много бързо. Но е станало 5-6лв. за хапче. Егати.

# 553
Честит прекрасен ,Иванчо!
Много вкуснотийки ,игри и дълголетие! 🐾🐾🐾🎂

# 554
Честит да е Иванчо! Жив, здрав и много обичан!
Калта и кишата нещо хич не ни кефят и тия дни сме на предимно домашен режим- ходенето навън е набръжки, че принцесата ни е много деликатна и само дърпа да се прибираме...

Общи условия

Активация на акаунт