Любители на кучета - 138

• 32 809
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Честита годинка на Иванчо, здрав и послушен да расте Simple Smile Без малко да го поздравя в темата за котките,че у нас менажерията е микс Simple Smile

# 556
Честита годинка на сладур Вачи!!!И да почерпи и приятеля от автосервиза!

# 557
Честит рожден ден на Иванчо!
Да расте здрав и много послушен Stuck Out Tongue Winking Eye

# 558
  • Враца
Честита годинка на сладур Вачи!!!И да почерпи и приятеля от автосервиза!

О, да! Вече бяхме! Там му включват газова печка и седи на един стол на топло, докато му се изсуши якето. 😀

Благодаря на всички за страхотните пожелания! Много сте мили! ❤❤❤

# 559
  • София
Минали през дъгата немска овчарка, доберман и шиба. На небето и тримата се изправили пред Бог, който искал да разбере в какво вярват.
Немската овчарка казала: „Вярвам в дисциплината, обучението и лоялността към моя господар.“
"Добре!" казал Бог. "Седни от дясната ми страна."
„Добермане, в какво вярваш?“ попитал Бог.
Доберманът отговорил: „Вярвам в любовта, грижата и защитата на моя господар.“
„Аха“, казал Бог. — Можеш да седнеш отляво на мен.
Бог погледнал Шиба и попитал: „В какво вярваш?“
Шиба отговорила: „Вярвам, че седите на моето място“.

# 560
Специални поздрави за Иванчо и от нас! Здрав, щастлив и взаимно да се радвате

# 561
Вицът е мнооого готин Simple Smile
Бих си позволила лека корекция:

Доберманът отговорил: „Вярвам в любовта, грижата и защитата на моя господар.“
„Аха“, казал Бог. — Можеш да седнеш отляво на мен.
Доберманът: "Предпочитам да седна в скута ти"

# 562
  • София
Е, вицът търпи корекции според породата. Майтап да става, това е важното. И да ни радват четирикраките ни деца. Heart Exl

# 563
  • в голямото село
Ехе, малкият, голям Иванчо пораснал.
Честит да е, дълги години кучешки лудории и големи лакомства за вече голямото момче.

# 564
  • Бургас
Един снежен поздрав да ви почерпим:
https://youtube.com/shorts/E4ed08ljYU0?si=iiPzfkxlSAOvdPSP

# 565
  • под тепетата
Ехааа, мама така "переше " килимите зимата едно време. Когато зимата беше зима и имаше сняг Wink

# 566
Момичета, да попитам. Ходили ли сте с 🐕 в Турция? Макс има всички ваксини и чип. Но още нещо трябва ли?

# 567
  • под тепетата
Ходили сме, но беше отдавна. Май това беше - паспорт с ваксини и чип.

# 568
  • Варна
Ей ни и нас днес:

# 569
Днес ми беше от гадните кучкарски дни. Има такива дни, в които се чувствам, че не ме бива за кучкарка и ми се плаче направо.
Изведох Зара наобяд на любимата поляна да потича, първата й работа беше да изнамери един голям мазен прясно умрял плъх и да го развее за опашката. Дали не ме чу половината махала как изкрясках да пусне плъха? Поне го пусна веднага. Поигра си и пак се присети за плъха, добре че я усетих навреме. Тръгнахме да се прибираме, налапа един огромен кокал. Накарах я да го пусне, пусна кокала, скочи и ме ухапа по китката. Не истински, само предупредително, с ръмжене, но пак ме заболя. Много се ядосах. Продължихме, още един кокал намери и пак ми се зъби гадината. Че и успя да го глътне цял. Ей, направо ми се дорева.
С мъжа ми не смее да прави такива номера. А да го ухапе, абсурд. Мен ме прави на дива калинка.
Привечер я наказах и я разходих с къс повод.
Тъй де, не става кучкар от мен. Бива ме да лигавя кучетата, да ги храня, да ги галя, ама да ги възпитавам не мога. Sad

Общи условия

Активация на акаунт