Любители на кучета - 138

• 32 819
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Да е жив и здрав хубавият, голям и страшен Иванчо 🥰🥰🥰🥰

# 526
  • Варна
Добро утро, драги съкучници! Heartpulse
Закусиха нашите две "китайки" само ориз - нямах размразено пилешко снощи. Буренцето не беше във възторг и за пръв път я видях да остави малко количество и да седне - "готова съм, достатъчно" ми казваше все едно Smile
Рая си хапна, да видим "ефекта" довечера. Май съм склонна да изчакам до понеделник сутрин и тогава да отивам до доктора за лекарства... Ще помисля още малко, имам два часа до работното му време, защото хем ми се ще да я види, хем с това пътуване и повръщане в кола...не ме радва... А да действам на "разказ по преживяване" не обичам, може и да не е правилна преценката ми  и да го подведа.
Да ви благодаря за съпричастността с едно фото на "настъпана жаба" и "гимнастичка":

ПП Да е здрав нашият семеен любимец Иванчо, както и всички негови "домашни любимци", които прави щастливи. Има си банкетна култура и опит - как чинно чака да мине фотосесията и тогава да го поканят за почерпка Bowtie

# 527
  • под тепетата
Направо си е йогинка, galenaa!
Иванчо калпазанчо, честита ти годинка! Да ни радваш още дълго с тез очички- маслинки! Ма много празници, бе! Ей след някой ден се задава и имения ти ден!
От вчера сме във филма мокро куче - снощи дъжд, днеска нещо като сняг...

# 528
  • Бургас
Голям да пораснеш, Иванчооо:)

Моя приятелка педиатър даваше на кучето си от човешкия Линекс:) И само с човешки лекарства го лекуваше...

# 529
  • София
Аз на бебето също. На половин цена са. Само дозировката трябва да се следи, но има много таблици в нета.

# 530
Ние като взехме Съни сменихме какви ли не храни и от всички само Педигрито й понасяше. Ветеринарите ни дадоха този пробиотик и веднага се оправяше с него.
Честит Рожден Ден на Иванчо. Много послушен и добричък.

# 531
Честит рожден ден на Иванчо-сладуранчо! Да ви е жив, здрав и взаимно да се слушате!

# 532
Да е жив и здрав Иванчо, и много да го слушат неговите хора! Heart Eyes
Взимам го за зет... такъв културен и възпитан мъж е Simple Smile Simple Smile

# 533
Благодаря на всички!
Започвам да варя сега ориз, че да изстине до утре сутрин.
Божеееееее, две внучета щях да отгледам досега, тоя моя син.....
Ама и мъжът ми, кучета ми намери....ще го убивам...... ПРез ум не ми е минавало кучкарка да ставам Head Band
Но пък си толкова сърцата и забавна кучкарка Simple Smile да благодариш на мъжа си от мое име Simple Smile

# 534
Здрав и много гушкан да е Иванчо!
Др@слите да се оправят бързо!

# 535
  • Bарна, морето, сините вълни
Честита първа годинка, сладък Иванчо!🥰 Дълги години бъди здрав и игрив и да те глезуркат много!❤️😘

# 536
Жив и здрав да си Иванчо! Голям да пораснеш 🎂😍

На Тайра съм давала Ентерол много пъти.Съответно след като съм питала ветовете де..

# 537
  • Варна
Давам отчет с идеята да е полезно на всички, които могат да имат проблем:
Докторът даде лекарство и диетична храна. Изненадата, която установих вкъщи е, че лекарството е Бисептол 400 мг - човешко Rolling Eyes Каза, че имат някаква дисбактериоза и ще го пият 5 дни, по едно сутрин и вечер. Ние му имаме пълно доверие на нашия доктор и не подлагам на съмнение мнението му, не питам, не проверявам, не се съмнявам, затова и не питах какво им дава. Аз съм така и с хуманните лекари - веднъж спечелили доверието ми, приключвам и изпълнявам.
Обаче май оризът от сутринта е оказал влияние /след преглед на поляната/ и ви благодаря сърдечно! :beer:beer:beer
Благодаря ви и за оценката и симпатиите, но.... абе "сърцата", ама към байпас отива работата.  Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes
Това си говорихме в кабинета, че на нашите им треперим за всяко нещо, а ако бяха останали на улицата. А докторът се смее и каза, че тогава щяха да  ядат мухлясъл хляб, вмирисани кокали и всичко от кофите, и нищо нямаше да ги "лови". Малко като дребното население от Максуда, Столипиново, Филиповци...

# 538
Ти наистина им трепериш и те гледат да не те разочароват в това отношение Simple Smile
И аз така правя със Зарка, защото ми е първо куче и всичко ми е ново и непознато и не знам къде е границата, кое е нормално и кое не. Втрисам се, а ветеринарката редовно ми набива канчето Simple Smile
Върхът беше като кастрира Зара и аз изявих желание да си я прибера същия ден. Е, голяма грешка! То кучето дриска десет пъти, само лежи като умряло, залита като върви, не яде. Щеше да ми се пукне сърцето, сто пъти писах на ветеринарката и накрая тя като звънна, че като ме насмете - "Знаех си аз, че не трябваше да ти я давам. Трябваше да я оставя в стационара една нощ. Стига с тая паника. Това е оперирано куче, ти какво искаш, да стане и да хукне."

# 539
  • Враца
Ееех, Иванчо пораснал, слабост моя 😍 Честит да си, все така тортата да е по-голяма от теб, много да те гушкат и да те глезят човеците ти!

Котешка консерва, от най-малките... Simple Smile

За Бисептол и аз съм чувала, че е много ефикасен, но не съм прилагала.

Ако ви кажа как лекувам разстройство.. сигурно ще ме насметете, но изпитано моите домашни любимци, а те към днешна дата (във времето) са вече пет, съм оправяла само с меки кокали. Фрейчо , френският ни булдог, след едномесечно лечение със всякакви лекарства, гранули и пробиотици, му дадох меки кокалчета и още на следващия ден беше топ. Simple Smile

И на Иванчо съм давала, от гръбчето на пилето има едни много мекичи миниатюрни кокалчета, но на него му ги стривам, изяжда тази кашичка и на другия ден е пушка, макар че, той е със изключително здрав стомах и "лапа" всичко.

Общи условия

Активация на акаунт