Любители на кучета - 138

• 32 822
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Нашият приятел голдън ритрийвъра имаше много стомашни проблеми заради гранулите Bosch, него го хранеха само с гранули. Периодично беше подрискан и го оправяха с варен ориз - примерно 1-2 дни само на ориз. Даже се чудехме дали няма гиардия. Накрая се оказа непоносимост към храната.
Така че няма проблем да даваш варен ориз. Ама й сменяй и гранулите, тези може би не й понасят.

# 511
  • Бургас
В гранулите има всичко друго, но не и пиле.
Мое мнение, не считам гранулите за нормална храна.
Не пречи да й даваш ориз и оризова вода, когато е разстроена.

# 512
  • София
Зависи от гранулите. Има достатъчно добри с високо съдържание на месо. Барф е супер, но много скъпо за големи кучета, а сам да го приготвяш е разправия.

# 513
Кучетата са всеядни като нас, даже не им правим хич услуга с тези гранули. Те би трябвало да ядат разнообразна храна, без подправки, сол и захар. Най-добре е да им готвим, ама като не ни се занимава...

# 514
  • Варна
В гранулите има всичко друго, но не и пиле.
Мое мнение, не считам гранулите за нормална храна.
Не пречи да й даваш ориз и оризова вода, когато е разстроена.
Само ориз, или ориз и гранули да редувам?

# 515
  • София
Само ориз няма да и е гот. Вземи пилешко, свари го с моркови и ориз и това и давай без гранули за два-три дни.
Кучетата не са всеядни, нищо, че не отказват плодове и зеленчуци. Основната им храна е месо и зърнени, които в дивата природа си набавят от стомаха на плячката.

# 516
  • Варна
Благодаря на всички!
Започвам да варя сега ориз, че да изстине до утре сутрин.
Божеееееее, две внучета щях да отгледам досега, тоя моя син.....
Ама и мъжът ми, кучета ми намери....ще го убивам...... ПРез ум не ми е минавало кучкарка да ставам Head Band

# 517
  • под тепетата
galenaa, приеми го като тренировка за внучетата Wink Поне при мен беше така. Скоро писахме за тиквата, но май е индивидуално. Аз специално съм чела, че регулира.

# 518
  • София
Не бих дала тиква, на мен ми действа....🤣.

# 519
  • Враца
Имам рожден ден и вече съм на една годинка! 🐭
Иванчо:

Последна редакция: сб, 16 дек 2023, 00:33 от vmarinska

# 520
  • Варна
Ами, да си здраво и щастливо сладкишче. Да носиш радост дълги години ❤️

# 521
  • София
Ееех, Иванчо пораснал, слабост моя 😍 Честит да си, все така тортата да е по-голяма от теб, много да те гушкат и да те глезят човеците ти!

# 522
  • sf
Ехеее, голям Иванчо! Да си жив и здрав, много лакомства и игри!

# 523
Да е жив и здрав Иванчо!
Galena, Макс също беше хванал вирус с разстройство от сина. Беше спрял да се храни и пие вода. Пробвахме с пробиотик, варих ориз, морков и пилешко, същата работа сутрин горе долу бива след това направо на вода. Изписа му антибиотик и за два дни Макс се оправи. Но все пак при нас беше вирус с повръщане.
ПП. Ветеринарната ни даде консерви на Happy dog за раздразнен и чувствителен стомах.
Дано се оправят кучета ви!

# 524
Благодаря на всички!
Започвам да варя сега ориз, че да изстине до утре сутрин.
Божеееееее, две внучета щях да отгледам досега, тоя моя син.....
Ама и мъжът ми, кучета ми намери....ще го убивам...... ПРез ум не ми е минавало кучкарка да ставам Head Band

Нашето куче също е с много чувствителен стомах, минала съм през какво ли не, да не говорим колко храни съм сменила. При такива случаи давам хомеопатия, Арсеникум албум 30 СН по 5 топчета пред два часа.

Общи условия

Активация на акаунт