Любители на кучета - 138

• 32 791
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
galenaa благодаря. Явно от храната ще да е. Ще си караме на пуйка, определено доста добре й се отрази, а тя даже е и за кастрирани. Иначе си е същата дивачка и не мисля, че е болна нещо. Вчера с мъжа ми рязахме дърва навън и тя ни гледаше с едно любопитно. Взех една пръчка и й дадох, мале толкова беше щастлива, разнасяше си я насам натам. Пък легне да си я гризе ама гушнала си я с двете лапи много сладка, след малко стане разнася я пак. Изгриза й кората за нула време. Викам на ММ играчки ли да й купувам, гледай колко е щастлива с пръчката, а на играчките никакво внимание.
Весели Празници Ви пожелаваме. Да сте много здрави всички и само хубави моменти с близките 🙂

# 661
  • Mediterraneo
Аз не храня, кучето само си се храни. Винаги има храна в купичката, яде 1-2 пъти на ден, по- често само веднъж. В началото спазвах това да й сипвам за съответното хранене, но установих, че така или иначе си се храни, когато поиска. Като видя купата празна, сипвам, яде, когато е гладна. Отделно, че чака винаги в кухнята, докато готвя и после докато се храним, да отнесе някоя екстра. Прибирам храната, само когато стомахчето е нещо разстроено/ повръща/ дриска.

# 662
  • София
Много е индивидуално. Първото ми куче беше много добро, послушно и несъздаващо проблеми. Аз тогава бях на 18 години и нищо не разбирах, по от тук, от там научено я гледах.
Следващото пак беше ок, с малки забележки.
Сегашното е друга бира. Без сериозни тренировки и възпитание ще е опасен.
Всичко научено с годините ми е от полза.

# 663
Весели празници от Берга и мен!

# 664
  • Bарна, морето, сините вълни

Той вече не се казва Ерос, а Владимир. Моля, почерпете кучето водка със сельодка. 🤣
Весело посрещане на Рождество!❤️🎄🎅🏼

# 665
Весели празници и от нас!
Арес едва издържа снимките Grinning

# 666
Мужик Владимир връз тия весели чаршафчета не ми се връзва с водка и сельодка. Виж, ако беше някоя меча кожа или поне имаше брезова метличка и нажежени камъни до него, щях да го почерпя Stuck Out Tongue Winking Eye

# 667
Ние днес почетохме морето, изкефихме се максимално на пясъка и водата, ноооо читава снимка не успях да направя. Ми то шугава работа, за пет секунди не спря Simple Smile

Спокойни празници от нас! Бъдете здрави!

# 668
  • Bарна, морето, сините вълни
Идеята за веселите чаршафчета си откраднах от Билянка. Преди перях цялото му легло, а сега само плика от умалелите юрганчета на Мони. Боги все още ползва такива мънички.

# 669
  • под тепетата
Да, покрай дечурлигата много неща имат втори живот!
Аз до Владик очаквах да видя сушена риба Joy
 С много зор

За компенсация

Весело посрещане на Коледа ииии да видим на кого ще се падне късметчето!

# 670
  • Бургас
И така мога, но все пак предпочитам на сарми!

# 671
Аз казах, че няма да се мъча със снимки ама с подкрепата на мъжа и децата успяхме да направим няколко. И аз използвах вече малка рокля от щерката/то си личи от петното на яката, че е нейна/. С триста зора я нахлузихме, а отзад има 3 копчета .... мале едва ги закопчах. Не стига, че само мърда едва я удържаме с мъжа ми ами и й е тясна и бяхме като по филмите ония дето са от едно време с корсетите се опъват и викат гълтай корема. Голям смях падна докато я облечем ама после не мога да я хвана да я снимам, хукна по поляната да яде трева. И на синджира не ще да седи на едно място мани. От 20-30 кадъра само 1-2 стават.

# 672
  • под тепетата
Чудна е! Тъкмо е тренирана, догодина и диадема да не забравите!

# 673
Мн хубава роклА.

Ние направихме една разходка по плажа. Берга се налудува на воля. Видя и няколко кучета, заиграха се, ама наща още не знае как. Гони няколко котки.....като отпраши и изобщо не чува като я викаме. Мислих си, че като се приберем и ще е каталясала, ама нищо подобно. Неуморима е!

# 674
Светли и спокойни празници и от нас с Джинито! Да няма много пиратки и гърмежи!( ние живеем в крайно екстремистки квартал и ни е голяма мъка това). И от трапезите  хубави нещица  да падат:heart_exl:
Тя, от малка си мина на едно хранене дневно- вечер, след разходката. Е, обилно си похапва тогава, но пред деня и да ѝ дадем- не яде. Най- много някоя наградка...но купите не ги закача( често ѝ ги оставяме пълни, в случай че огладнее- да има).
Сега видях роклАта- е, много е джиджана! Ние, сме по червена бандана само, ма пък сме къпани...Simple Smile

Последна редакция: нд, 24 дек 2023, 18:43 от =-=-=-=

Общи условия

Активация на акаунт