Любители на кучета - 138

• 32 789
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
  • Bарна, морето, сините вълни
Ерос яде 2 пъти, а ако с мъжа ми не сме се разбрали кой го е нахранил, яде и 3-ти път, пък колко го черпят и децата... Само, докато станат от масата, минава с големия език и почиства. Направо засмуква като мравояд. 🤣

# 646
  • Варна
🤣🤣🤣🤣🤣
Бизу е същия
И как само я дебнат да има нещо в ръцете й, но и тя е с широка душа. Пък кухнята как я обичат 🤣

# 647
Почнахте ли коледните фотосесиите? Аз днес се поизмъчих с Берга 1 час, нямам готина снимка,. Утре пак Simple Smile
Надявам се следващите дни да залеем темата със готини снимки!

# 648
Ох, аз само като си помисля колко трябва да се боря за 1 снимка и се отказвам директно.
Такамм онази вечер почнахме храната на Брит с пиле и ето я нашата с разхлабено положение. Брита с пуйка намаше проблем даже й бяха доста добре оформени и по-малко количество ама ей на сега от пилето ....  Пак ще си й върна пуйката дано да се оправи, че нямам Диа дог, а сега няма и от къде да купя.
galenaa при вас даде ли резултат ориза?

# 649
Аз имам само една мързелива предколедна Simple Smile

# 650
  • София
Днешна Буба Simple Smile Имаме нови одеала вкъщи, подарък от мама. Мисля, че Коледата там ще я изкара, адски си ги хареса. От нас коледна фотосесия не чакайте Grinning

# 651
Оплезена маймунка Simple Smile

# 652
Весели и топли празници от нас!🎄🎁

# 653
  • София
Ако е за плезене - и ние го можем. Stuck Out Tongue

# 654
  • София
От нас коледни фотосесии не чакайте. Абсурд е да го закича с нещо 😂 - най-много да ме перфорира подобаващо 😂🤣😆.
Тук е от снощи - беше много сладко "кюфтенце":

# 655
  • Sofia
Весели, топли и уютни празници и от нас!

# 656
  • Варна
Ох, аз само като си помисля колко трябва да се боря за 1 снимка и се отказвам директно.
Такамм онази вечер почнахме храната на Брит с пиле и ето я нашата с разхлабено положение. Брита с пуйка намаше проблем даже й бяха доста добре оформени и по-малко количество ама ей на сега от пилето ....  Пак ще си й върна пуйката дано да се оправи, че нямам Диа дог, а сега няма и от къде да купя.
galenaa при вас даде ли резултат ориза?
Едва сега сядам и прочетох, дано не е късно. Нямам идея дали даде резултат, защото аз съм страхлива и същия ден започнахме само диетична храна и Бисептол - по 1 табл. сутрин и вечер - за 5 дни, след посещение при чичо доктор. Още на следващия ден сутринта всичко беше наред. Но от два дни смесвам храната със старата, а от тази вечер давам само от тяхната - ден 7-ми е днес. Но днес нещо пак не ми хареса положението, та ако е така на 27 ще ходим за друга храна - пак по съвет на доктора.
Обаче, да кажа, че точно от Брит с пиле станаха посерковци преди, освен това бяха като бомби с "лютив газ" - разказвала съм как "обгазиха" кабинета на доктора и той се светна, че не им понася тази храна. Ние бяхме пълни лаици тогава и синът ми я купиха от представителен магазин с препоръки,  щото вътре боровинки, водорасли, кристали Сваровски, бла, бла...... Пропуснала си да го прочетеш, аз обяснявах по-рано. Те само от телешко са добре, агнешкото ги прави "мармалад", обаче явно е важен и класът храна, защото диетичната им сега била само агнешко, а са съвсем добре. Ма много скъпа, бееееееее......

Последна редакция: сб, 23 дек 2023, 21:44 от galenaa

# 657
  • в голямото село

Дзън, дзън, дзън..... по скоро грух, грух.
Поради липса на наша коледна снимка си позволих да сложа такава от нета.
Весели празници на всички ви.

# 658
  • Бургас
Екип дизайнери в постоянна готовност да украси дома ви за Коледа!

# 659
  • sf
Това е най-близкото до коледно...😆
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт