Любители на кучета - 138

• 32 852
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
Направо ми се напълно сърцето и душата с хубави емоции от снимките ви!

Берга преди:

Берга сега:

Последна редакция: нд, 10 дек 2023, 11:03 от Реа

# 391
  • Mediterraneo
Ох, прекрасни, прекрасни бебета! Аз нямам снимки на Рейна като бебе, осиновихме я, когато беше на годинка.

Това е първата й налична снимка в архива ни

И сега, почти на 10, побелява като човек

# 392
  • София
Аз нямам снимка на Ксена като бебе, защото се намерихме, когато тя беше на 8.5 г.
Но пускам снимка на една от дъщерите й като бебе на 3 месеца.

А това е Ксена сега.

# 393

Нормалните хора са в ляво,ние сме от дясно 😀

# 394
Гери на 40 дни

Гери на една година

# 395
Аз днес реших да правя на малката коледна сесия вкъщи и ще се включа с тяхна снимка помежду другото, когато Тайра дойде да види какво правя 😂

# 396
Момичета и момчета, минавам само да напомня за ежегодната фотосесия с Дядо Коледа на Нечовешкия магазин.
Оставям ви датите, които са останали:
⏳ на 9.12. и 10.12.
⭐ във Варна — бул. Владислав Варненчик 268 (Ритейл парк)
⭐ в София — ж.к. Люлин 3, бл. 386

⏳ на 16.12. и 17.12.
⭐ в Пловдив — ул. Коматевско шосе 24 (Технополис парк)
⭐ в София — ж.к. Младост 4, ул. Околовръстен път 265 (Технополис парк)

И ви поздравявам с тази сладка снимка, която намерих от вече готовите снимки.

# 397
Merry, Тайра каква красавица е 😍 Добре, че е сменила черния фон да можем да я видим каква е хубавица. А малката е разкошна 🥰 Здравичка да расте и да носи радост на мама и тате 🤗

Не мога да не се включа в серията преди и сега.. много обичам да гледам бебешки снимки, а и не само.. Снимки на кучаци да има 😍
Макс

Вивата

А тези са ми любими:

# 398
  • Пловдив
Когато Саско беше цигане и синковецът малко кифте

И Саско - принц покафенял, синковецът одъртял

# 399
Бебе Фют

И Фют сега

Всички бебета и муцунки са прекрасни! Heart

# 400
Хора, разкошни кучета . Аз не мога да се включа, защото нашето преди и сега  не е с  такава разлика
Но ето една сладурски снимка на нашия бебок

Вързан , че и котарака да се нахрани и подремне, иначе единия не смее да се прибере, а  кучо е решен че ще му спи на възглавницата.
Ето го курдисан на мястото на Багира

Малко му е, но важното е да е в джаза. Собствените си постелки ги дъвче, но към възглавницата на котарака е много внимателен-души я, облизва я, ама Баго още го наблюдава от високо и идва само когато Арес е вързан или прибран

# 401
Първият ден вкъщи и точно след година на същия ден. Кайра е тук на 3м и на 1г3м, сега е на 1.5. На Чери нямам като дойде , че беше уж за малко и така 7г

# 402
Прекрасни кучешки бебета, и големи и малки, и човешки също, и домове пълни с любов видях! Heart

Снощи се прибирам в тъмното и срещам едно съседче дого аржентино със собствениците си. Малък е, около годинка, но вече е 50 кила. Приближих се, обаче докато мигнем всички и бебокът вече ми се беше изправил и ми облиза лицето. Simple Smile
Аз нямам грам страх от кучета, но като се замисля, ако беше някой друг можеше и инфаркт да получи.
Малко ми стана смешно после, защото си спомних че преди 2-3 седмици мъжът ме беше срещнал на улицата със Зара и ме беше попитал нали зная колко опасно куче може да бъде доберманът и мога ли да я контролирам ако реши да нападне човек.
Слава богу, Зара не се е изправяла на човек много много отдавна, а й беше любимото. Що срам съм брала и аз с нея. Simple Smile

# 403
Хайде и наш Арес да покажа като бебе ♥️

Тук е на 43 дни и първа снимка в новият си дом

Тук е вече на почти 2 месеца и поне не е спящ 😁

И една прясна от преди 2-3 дни 🙂

Всички са страхотни и нека са ни живи здрави, дълги години да ни радват ♥️

# 404
Ох и Арес много се изправя и подскача, но все на мен и на синковеца. При ММ е най кроткото и възпитано куче. Изпълнява всички команди от първия път, а"седни" само с жест
 При мен първо подскача като кенгуру, трябва да повторя поне два, три пъти, а жеста действа само ако имам гранулиа в ръката.
Не е честно, защото аз го разхождам, храня, играя с него. Мъжът ми рядко, но като го види спира с лиготоите и става истинска немска овчарка. После се галят, вчесват и прочие, но го слуша много.
Сега ще гледам клип със Сизър Милър как да го отуча от това изправяне , че все ходя с кални лапи по якето, като някой клошар съм тук дупка от зъбчета, там кал и мръсотия.

Последна редакция: нд, 10 дек 2023, 19:10 от щастлива мама

Общи условия

Активация на акаунт