Привлича ме друг мъж

• 16 837
  • 212
  •   1
Отговори
# 135
Пускам тема,защото ми се случва за първи път от 10г.
Както написах многократно, целта беше само да споделя! Не съм влюбена в него 😃, определено!
Разбира се, че не си влюбена, те чувствата идват като ти влезе в гащите. Тогава те удря адреналина и се почва с "пеперудите", самозаблужденията ии разбира се с издигането в собствените очи - че си по-желана от жена му, която е скучна и безинтересна, на мъжът ти пък не му става... или не го прави достатъчно добре, почва и да те дразни. Общо взето никой не може да ти каже какво да правиш и какво не, но е добре да си дадеш сметка за последствията и кое до какво води ... ей такива работи.

# 136
Пускам тема,защото ми се случва за първи път от 10г.
Както написах многократно, целта беше само да споделя! Не съм влюбена в него 😃, определено!
Разбира се, че не си влюбена, те чувствата идват като ти влезе в гащите. Тогава те удря адреналина и се почва с "пеперудите", самозаблужденията ии разбира се с издигането в собствените очи - че си по-желана от жена му, която е скучна и безинтересна, на мъжът ти пък не му става... или не го прави достатъчно добре, почва и да те дразни. Общо взето никой не може да ти каже какво да правиш и какво не, но е добре да си дадеш сметка за последствията и кое до какво води ... ей такива работи.

Да, права сте! Това го осъзнавам от самото начало! В момента се опитвам да се концентрирам върху секса с мъжа ми!
Знам,че така ще мине това желание към съседа!

# 137
Едно е да се загледаш, второ е да се замислиш, пък дали ще го осъществиш....
Между впрочем, това със съседите е абсолютно загубена работа. Всеки се пази.

Така е! Работата е загубена! 😁

# 138
  • София
Хич не трябва да лежиш на тая кълка, че съседите не се пипат, защото не е вярно.

# 139
  • София
Пък имам една съседка, ама през булеварда. Та тя набара един съсед през два блока, живее си сам, дискретно......си откараха към година. После спряха да се срещат.

# 140
  • here and now
Мен, мисълта че няма да ми хареса преживяването би ме отказала.
Я си представи, че не само не ти оправдае очакванията, ами и те разочарова.
Тези инициативните, обикновено не блестят на друго място и така компенсират. Такива са ми личните наблюдения и впечатления.

# 141
Тези инициативните, обикновено не блестят на друго място и така компенсират. Такива са ми личните наблюдения и впечатления.

Аз нямам наблюдения, но това е доста добра идея и ще я приложа!

# 142
Каквото и да приложиш няма да стане,след като се е стигнало до тема,че и отговорите ти на някои коментари крещят друго.

# 143
Да бе... ами я си помисли, че може да ти хареса, да изпиташ множествен оргазъм точно с този.

# 144
  • here and now
Моя опит показва друго. Невъзможно ми е да си го представя..

# 145
Баш пък с някакъв непознат първия път ще изпита множествен оргазъм.. мхммм и един мърмот..

# 146
  • София
Здравейте,
Имам нужда да излея някъде всичко,което се случва в главата ми, като се надявам да намеря спокойствие най-сетне!
И ето, най-неочаквано за мен, се случи да бъда привлечена от друг мъж, чисто сексуално.
Проблема е ,че и двамата сме семейни и никога няма да се случи нищо между нас (в това съм сигурна), защото държа на мъжа и семейството си. И въпреки че сячески се боря с тези мисли, то не мога да се справя. Желая го физически от както го видях за първи път.  От тогава се опитвам  да го избягвам, да не говорим изобщо, за да мога да се успокоя, но желанието ми не стихва за жалост. Явно нещо ми липсва във връзката,за да желая друг мъж сексуално?! Нямам обяснение. Понякога се питам дали и той има такова привличане към мен?
Не знам дори какво очаквам да чуя? Искам нещата да са както преди да го видя . Сега тези мисли ми влияят зле в ежедневието 😥

Ако наистина държиш на мъжа си и семейството си, ти остават две неща:
1. да не правиш нищо що се отнася до сексуалните си фантазии.

2. за улесняване на точка 1 и за по-малък риск от емоционални проблеми си представяй, че другият в свободното си време дере котки, ограбва хората по улиците или каквото там би те отвратило от човек. Това е решението - да се самонавиеш със съзнанието си и да приключиш драмата по по-безболезненен начин. Истината е, че въпросният е човек и със сигурност има поне едно качество или навик, който няма да харесаш. Никой не е чак толкова идентичен с нас, че да одобряваме всичко в него. Химията /любов или засилено либидо като при теб/ е до време, но когато спре да ни заслепява, виждаме какъв хубостник е отсреща.

# 147
Е нека си го представя как се праскат, то и без това трудно може да ги спре тези фантазии, ама да ограничи всички реални контакти. Или пък да си представя с друг мъж, различен от мъжа и- примерно някой колега или бензинаджията от бензиностанцията. Малко като клин клин избива. Омотаването става като почнат да си правят свалчици, тогава към леглото е само една крачка.

# 148
Пък имам една съседка, ама през булеварда. Та тя набара един съсед през два блока, живее си сам, дискретно......си откараха към година. После спряха да се срещат.
Щом ти знаеш от кога и с кого, кое му е дисктерното.

# 149
  • Пловдив
То по тази логика няма логика хората да се женят:)))

Ами женят се, именно защото семейството си заслужава, въпреки влюбчивата природа на хората.

Общи условия

Активация на акаунт