Привлича ме друг мъж

• 16 840
  • 212
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Едно е да се загледаш, второ е да се замислиш, пък дали ще го осъществиш....
Между впрочем, това със съседите е абсолютно загубена работа. Всеки се пази.

# 121
Едно е да се загледаш, второ е да се замислиш, пък дали ще го осъществиш....
Между впрочем, това със съседите е абсолютно загубена работа. Всеки се пази.
Ти сега като полуразведена си доста радиоактивна за комшиите. Най-близкото  място за лов е през девет блока в десети.

# 122
  • София
Никога не съм и помисляла за комшии. И те не ме знаят даже в какво положение съм от 3 години. No news, good news, дето викат англичаните.

# 123
Авторке, какво и че ти се иска, си личи от 100 километра. Според мен си и личи, че хич не те свърта, колкото и да обясняваш, как няма да го направиш. Хич не си си седнала на гъза, а вилнеят емоции. И изобщо няма да се учудя, ако накрая намериш извинение да си начешаш крастата, защото в даден момент изливането по форуми няма да е достатъчно да удържи емоцията. И ако не я включиш тая глава в схемата, скоро ще четем друга тема. А дали не  искаш точно това?

И като стане, какво? Ще я замеряш с камъни на площада, щото е блудница?
На такива като вас моралистки и съдници най-много ви се иска. Затова и си прикривате желанията зад яростен морал Wink

Оставете жената намира!

# 124
Ох, много забавен коментар!🤣
Лъвичка се беше притеснила за жената, която не познава и не е фактор в живота й!

# 125
  • София
Леле, интересна и много емоционална интерпретация на коментара ми Satisfied Авторката няма да отговаря пред мен, споко, но ще си носи последствията от действията, та да си прави сметка сега, докато може. Може би трябва да я подстрекавам за сеира, ама някак не ми идва.

# 126
Авторке, в първоначалното си питане се чудиш дали и той изпитва привличане към теб, което показва, че конят е в реката, работата е въпрос на желание от страна на съседа. Честно казано не вярвам мъжът да рискува със съседката, не знам дали въобще се замисля, че е в мокрите фантазии на някоя комшийка. Но по-добре. Като те чета, ако консумираш тая фантазия и съседът ти каже да си траеш и започне да те подминава по етажите, си готова да направиш панаира. Просто според мен не си от жените, които могат да треснат някой мъж и да го забравят, наречи го интуиция. Тъй че стискай палци съседът да не ти разчете желанията и да не поддаде на нишаните, че ще стане голям цирк. Не приемай съвети на жени да пробваш, че да ти мине. Това е опасен съвет, който по мое наблюдение при повечето жени не действа.

Признавам,вашият коментар ме впечатли 🤔😃
Всъщност, никак не съм влюбчива,напротив дори! И панаирите не са ми присъщи. Съмнявам се да разчете каквото и да е, защото не показвам такива желания към него. Нали целта е да ми мине, все пак.

# 127
Не знам съседа какво ще разчете,но мъжа ти определено ще надуши,ако вече не го е направил.

# 128
Правило номер 1:
От комшията се бяга с 200. Една ограда ви дели.
Бомбата е неизбежна, отиде градината.

# 129
Мен една комшийка ми намигаше няколко години като се засечем само двамата, а аз се правех на луд. Дали съм бил в нейните фантазии или е било просто тик?

# 130
Айде сега... клишета. Я гръмне бомбата, я не. Зависи кой как ще си изиграе картите.

# 131
То по тази логика няма логика хората да се женят:)))

А по коя логика има логика?

# 132
То ако беше незначително "заглеждане", нямаше да има тема. Жената си го иска и търси аргументи в подкрепа на желанието си да го изживее, затова пише във форум, където може да се фокусира върху мненията, които подкрепят нейното желание.
Аз ако за всеки, който ми хване окото пускам тема.. тук само мои щеше да има. Всички се заглеждаме, фантазираме... ама щом се почне едно такова фиксиране и разсъждения, чак в писмен вид - ако той й смигне много вероятно е вдигнала полите.

# 133
То ако беше незначително "заглеждане", нямаше да има тема. Жената си го иска и търси аргументи в подкрепа на желанието си да го изживее, затова пише във форум, където може да се фокусира върху мненията, които подкрепят нейното желание.
Аз ако за всеки, който ми хване окото пускам тема.. тук само мои щеше да има. Всички се заглеждаме, фантазираме... ама щом се почне едно такова фиксиране и разсъждения, чак в писмен вид - ако той й смигне много вероятно е вдигнала полите.

Пускам тема,защото ми се случва за първи път от 10г.
Както написах многократно, целта беше само да споделя! Не съм влюбена в него 😃, определено!

# 134
Тогава го зачеркни като "моментно заглеждане" и продължи напред. Недей да дълбаеш. Такива неща се случват на всеки, въпроса е да не решиш да скочиш в чужд креват, за да потушиш страстите.

Общи условия

Активация на акаунт