Привлича ме друг мъж

• 16 860
  • 212
  •   1
Отговори
# 75
  • Агент под прикритие
Това пък някой мъж да гледа на сестрата на жена си като сексуален обект ми е много противно!
Директно ми пада в очите!
Работата с "обекта" работи така: първо ти се поставяш в ролята на такъв (предизвикателно обличане, предизвикателно поведение и т. н.), след това хората започват да гледат на теб като на такъв обект. Това е поне 90% от случаите.
Ако се държиш свито и си облечена average, вероятността мъж да погледне към теб като на такъв обект е един на 10 или дори 15 мъже.

# 76
А, дай сега и бурки да си сложим, че някой да не си помислел нещо.. ама ай да мислите преди да пишете.

# 77
  • Агент под прикритие
Е, ти слагай, ако искаш, но това няма да промени това, че четенето с разбиране явно не е от силните ти страни.

Знаеш ли, в предния пост съм объркал цифрите даже. Във втория случай мъжете са дори 1 на 50-60...

# 78
Дефинирай "предизвикателно"
Аз много обичам да се обличам хубаво, и с къси поли ходя и се гримирам.

Хич не мисля, че е нещо лошо.
Мъжете както искат да си гледат.

Освен ако нямаш предвид стил "чалга звезда" с деколте до пъпа и пола тип колан.

# 79
  • Агент под прикритие
Вече го написах. Съвкупност е: обличане, поведение (което е може би по-важното от тези двете).

ПП: те такива обикновено се виждат ясно.

# 80
  • София
Жените са и сексуален обект и няма нищо драматично да бъдат разглеждани като такъв - то е почти неизбежно, особено за хубавите жени. Определено облекло или поведение може да предизвика такива мисли повече от друго, но не е задължително. В крайна сметка, аз не мога да отговарям от какво се предизвиква отсрещната страна, какъв процент и т.н. - това си е нейна функция, а аз нямам намерение да го играя регулатор. Ако за някой е толкова важно да не изглежда по определен начин в нечии очи, нека се съобразява, но ако някой се повлиява по определен начин от чуждата визия, това си е негов проблем. А пък хората се харесват, събират, имат връзки, размножават - и сексът е част от това.

# 81
Веднага се сещам за едно централно кафене в един град (не София), където винаги са ме шашвали късите панталонки на сервитьорките (едва прикриват чатала). Понеже си седнал, като дойде мацката, задникът й ти е тъкмо на нивото на очите, да не би да не забележиш гащите. Аз не се обличам консервативно, но някакси и на мен ми е туу мач този дрескод. Тъй че зависи.

# 82
Ако ще и гола да ходи, щом е сестра на жена ти, даже и на ум не трябва да ти идва. Трябва да го изключиш от ума си!
Иначе каква е разликата на хората от животните?

# 83
  • Агент под прикритие
Ако ще и гола да ходи, щом е сестра на жена ти, даже и на ум не трябва да ти идва. Трябва да го изключиш от ума си!
Иначе каква е разликата на хората от животните?
И всъщност повечето мъже не биха го направили, без значение дали става дума за сестрата, комшийката или някоя друга, но пак зависи кой в каква среда живее и съответно примерите, които има.

# 84
Мен пък не ми минават тия "мъж е, не може да се контролира"
Колко мъже познавам, дето съвсем добре си се контролират.

Оправдания.
Винаги е по-лесно да прехвърлиш вината на природата, предците или съдбата.

# 85
  • София
Или на жените Wink

# 86
Като не може да се владее, лежи в затвора, това са простите правила на света, в който живеем, поне западния
Успех после с намиране на работа, реализация или брак

Не можел бил да се владее…

# 87
Мен ми се е случвало точно обратното - един път съм имал сериозна зарибявка с друга докато съм във връзка- с първата ми приятелка като бях на 20 и няколко. Е не можах да се пречупя, момичето си заслужаваше, знаехме се от преди и я харесвах много, а тя май беше направо влюбена в мен, но като ми предложи след месец зарибявки, просто не можах да се реша и я отрязах. Много съжалявах след което, ама птиченцето отлетя.
Така че е много индивидуално това, не на всеки му струва някакви кански усилия да се удържа от нови увлечения. Иначе фантазиите са си фантазии, и мен ме привличат много жени, ама не преминавам границата на фантазията.

# 88
Лелеее, тук все с праведни е пълно. 🙈

# 89
  • София
След като съм подала молбата за развод, брои ли се за изневяра? 🤣

Общи условия

Активация на акаунт