Къде в Пловдив??? - 103

• 33 954
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
  • под тепетата
Той поне от година е така. Последно ходих по Коледа. Ще споделя, като намеря! Благодаря на всички за информацията!

# 676
Копирам от страничката на Природонаучния музей:

Христо Стоичков ще раздава автографи в петък /19.01.2024г./ от 11:00ч. до 12:00ч. в Регионален природонаучен музей Пловдив.

Най-успешният български футболист за всички времена ще се срещне с фенове в Регионален природонаучен музей – Пловдив този петък /19.01.2024 г./ В рамките на един час / от 11:00ч. до 12:00ч./ във фоайето на музея желаещите ще имат възможност да получат автограф лично от легендата на българския футбол.
Феновете трябва сами да подготвят съответните  тениски, футболни топки и други, върху които ще получат автограф от Камата.
Достъпът за събитието е свободен и всички малчугани са добре дошли – на среща с автограф с една истинска звезда, двигател на най-големите успехи на България на световната футболна сцена.
Входът за Експозицията на музея е с редовен билет!

Очакваме Ви!

# 677
  • гр.Пловдив
От къде се снабдявате с хубави и вкусни салати? Отдавна, за поводи в къщи сама си приготвям салатите, но сега нямам никаква възможност, а съвсем съм изостанала от пазара.

# 678
  • Пловдив
Харесвам тези от витрината на Слънчеви лъчи. Не знам кой им ги прави, но са вкусни. Има и избор.

# 679
  • Пловдив
Салати взимаме от Лекси /голямото/, отскоро и от БББ /на Младежка/.

# 680
Рядко купувам готови салати, защото не ги харесвам. Наскоро купувах от Лидл руска и млечна и не бяха лоши. Но конкретно тези кутии, на които пише шеф селект.

# 681
  • Майничка
Понякога от м-н "Централ", на главната.

# 682
Рядко купувам готови салати, защото не ги харесвам. Наскоро купувах от Лидл руска и млечна и не бяха лоши. Но конкретно тези кутии, на които пише шеф селект.
Снощи купих руска от Лидъл на Каменица -беше ужасна! Изхвърлих я!

# 683
bilqna_69 такива салфетки съм виждала в dm

# 684
  • Plovdiv
Салати съм взимала отдавна от Лекситата и от Стопчето в Гагарин. Хубава трушия и кьопулу има в магазините на Садово.

# 685
  • Пловдив
Зависи какви салати. В последно време "готвя" от магазин "Трапеза" на пазара срещу спортния диспансер. Всичко се приготвя на място и всичко има вкус на домашно приготвено. Има супи. Има разядки. Има баници. Има десерти......Преди взимах от "Централ" , но откакто наблегнаха на типа заведение за бързо хранене, вече рядко взимам. Познавам собствениците, кухнята е над магазина, готвят на място,  имат и собствено стопанство, но нещо не ми харесва в последно време.

# 686
+1 за Трапеза. Много вкусно готвят и имат супер голямо разнообразие.

# 687
къде около центъра има аптека, където забъркват маски

# 688
  • под тепетата
Mama irina, вчера проверих е ДМ и КИК, но нямаше. Намерих, но малък размер , в тип левче до книжарница "Хеликон" на главната. В Евроленд имаше големи , но по една бройка. Казвам го за информация. Продължавам към Четвъртък пазара.

# 689
  • Plovdiv
Момичета, някоя от вас пазарувала ли е от К-food, корейския магазин? Много ми е мерак да го опитам, но ми иска малко препоръка кое става и кое не, и като цяло бива ли го

Общи условия

Активация на акаунт