КРУИЗИ /Тема 18/

• 56 011
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Ако има останали малко каюти, изписва в синьо оцветено 1 или 2 налични от тази тарифа. И аз запазих 2 каюти с прозорец , като едната беше последна на дек8 с ограничена видимост, а другата на 5 дек с пълна .

А как запазихте двете каюти - едновременно или последователно? Аз не виждам опция за едновременно.

Имам вече няколко резервации от този сайт. Няма опция едновременно да запазите 2 каюти. Ще трябва една по една или успоредно в два браузъра да действате. Може да видите наличността когато стигнете до стъпка за избор на каюта и там от падащото меню се вижда какви са налични от селектираната категория. Аз съм говорила с тях по телефона и бяха много любезни (относно плащане на круиз за Аида, те не приемаха банков трансфер) Иначе аз не говоря също немски. Използвам хром с превод на англ. език и после, ако се налага комуникация по мейла пиша на англ. и така ми отговарят. Смело резервирайте!

# 391
  • София
И аз резервирах през немския сайт преди около 10-тина дни средиземноморски круиз MSC Grandiosa от Неапол, но никъде не видях опция за избор на каюта и съответно в договора пише само гарантирана. Възможно ли е офертата да е била без избор или съм го пропуснала? Пише, че качването е от 4:00 следобед. В колко часа трябва да сме на терминала? Може ли багажа да се остави по-рано? Първи круиз ще е.

# 392
  • гр. София
Когато каютата е гарантирана не може да избирате къде да бъде. Ще ви я изберат MSC малко преди началната дата

# 393
Имам вече няколко резервации от този сайт. Няма опция едновременно да запазите 2 каюти. Ще трябва една по една или успоредно в два браузъра да действате. Може да видите наличността когато стигнете до стъпка за избор на каюта и там от падащото меню се вижда какви са налични от селектираната категория. Аз съм говорила с тях по телефона и бяха много любезни (относно плащане на круиз за Аида, те не приемаха банков трансфер) Иначе аз не говоря също немски. Използвам хром с превод на англ. език и после, ако се налага комуникация по мейла пиша на англ. и така ми отговарят. Смело резервирайте!
[/quote]

Сега видях коментара Ви. Благодаря! В крайна сметка резервирах последователно, но през друг браузър, защото през Chrome непрекъснато забиваше, пробвах и едновременно, не стана. Току-що получих потвърждението за едната каюта и се радвам, че са потвърдили избрания номер, защото поне на схемата изглежда с по-голям балкон. Сега чакам потвърждение за другата, която избрах да е съседната каюта, въпреки че изглежда с по-малък балкон от стандартното, но поне да сме едни до други.

Тъй като потвърждението ми е в PDF файл на немски, вие как успяхте да си го преведете на английски? Не е отворе файл, за да го конвъртна, а и е доста текст. Аз съм малко назаднала технологично и малки текстове си превеждам с преводача на Гугъл, но тук ми трябва нещо по-умно.

# 394
На части копирайте текста и превеждайте пак с гугъл преводач

# 395
На части копирайте текста и превеждайте пак с гугъл преводач
Документът е 23 страници. Simple Smile

# 396
  • Bristol
Първи круиз ми е, не знаех, че популярните туровете от круиза могат да бъдат запълнени, преди круиза дори да е започнал. Сега ще търся каяци в норвежките фиорди, които няма да са от круиза 😔

# 397

Сега видях коментара Ви. Благодаря! В крайна сметка резервирах последователно, но през друг браузър, защото през Chrome непрекъснато забиваше, пробвах и едновременно, не стана. Току-що получих потвърждението за едната каюта и се радвам, че са потвърдили избрания номер, защото поне на схемата изглежда с по-голям балкон. Сега чакам потвърждение за другата, която избрах да е съседната каюта, въпреки че изглежда с по-малък балкон от стандартното, но поне да сме едни до други.

Тъй като потвърждението ми е в PDF файл на немски, вие как успяхте да си го преведете на английски? Не е отворе файл, за да го конвъртна, а и е доста текст. Аз съм малко назаднала технологично и малки текстове си превеждам с преводача на Гугъл, но тук ми трябва нещо по-умно.
Преводача на Гугъл има възможност за превеждане на файл. И аз го разбрах наскоро при резервация на круиз от немски сайт.

# 398
  • Sofia
Google lens също има опция за превод.

# 399
Момичета, можете ли да ми помогнете с инфо за най-късния час за качване от първото пристанище. Става въпрос за Celestial. Агентът дава 3 часа, но ми се струва твърде много, а ще пътувам в същия ден и не искам да се окаже, че съм се юрнала безсмислено

# 400
Преводача на Гугъл има възможност за превеждане на файл. И аз го разбрах наскоро при резервация на круиз от немски сайт.
[/quote]

Божеее, добре че ми казахте, никога нямаше да видя. Аз обикновено ползвам бързата форма и дори не отварям изцяло страницата и въобще не съм видяла другите функционалности. Благодаря!

# 401
  • гр. София
Момичета, можете ли да ми помогнете с инфо за най-късния час за качване от първото пристанище. Става въпрос за Celestial. Агентът дава 3 часа, но ми се струва твърде много, а ще пътувам в същия ден и не искам да се окаже, че съм се юрнала безсмислено

Обикновено качването на първото пристанище е до 2-3 часа преди часа на отплаване. Ако корабът тръгва в 17ч, до 16ч всички трябва да са на борда, а качването/чекиране е желателно да приключи докъм 14ч.
Обикновено в програмите пише.

# 402

Обикновено качването на първото пристанище е до 2-3 часа преди часа на отплаване. Ако корабът тръгва в 17ч, до 16ч всички трябва да са на борда, а качването/чекиране е желателно да приключи докъм 14ч.
Обикновено в програмите пише.

Това започва малко да ме напряга. Нашият час на отплаване е 18.00 ч., полетът ни е ранен сутрешен, но с тези закъснения и крайно ненадеждни вече полети се чудя да не стане беля.

# 403
  • Sofia
Септември ни канселираха полет София- Атина вечерта преди полета. Видях имейла в 1 ч. , в 3 тръгнахме с колата и успяхме да стигнем навреме, но не е приятно.

# 404
Септември ни канселираха полет София- Атина вечерта преди полета. Видях имейла в 1 ч. , в 3 тръгнахме с колата и успяхме да стигнем навреме, но не е приятно.

Много ненадеждни станаха полетите след ковид, намалиха и екипажи, и наземна адмнистрация и едно закъснение отнякъде да има, става като домино ефект. Мен това най-много ме притеснява. Ние до Барселона няма как да хванем колата. Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт