КРУИЗИ /Тема 18/

• 56 054
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
MSH750925, благодаря много!

# 316
Здравейте, избирам първи круиз и харесах този - https://crusit.bg/kruizi/7-dni-italia-frantsia-ispania-tunis-uty … period=2024-04-05
Можете ли да ми препоръчате друг изгоден сайт за резервация? Не го намерих в seascanner, във vivavoyage е по-евтин, но не знам дали мога да резервирам от там. Предвиждаме преди качването нощувка в Неапол. Трудно ли се стига до терминала там? Благодаря!
Здравей, виж в този сайт: https://www.seereisedienst.de/?id=angebot&aid=186026&m=42&clb=0& … z=2024-04-27&bel=
Излиза с около 130 Е по-евтино на човек. Ние сме пътували 2 пъти през него, няма никакви проблеми.

# 317
Здравейте, момичета, искам да помоля тези от вас, които са били на круизи из гръцките острови да споделят опит как се слиза по пристанищата, ако не се ползват организираните екскурзии. Виждам, че на Санторини примерно корабът е 2 дни на котва, което означава, че не можеш да слезеш, когато и както си пожелаеш.

# 318
  • Sofia
Да. Конкретно на Санторини се слиза с тендери и има лифт (и стълби), който спира директно в най- туристическата част на острова.

# 319
  • София
Здравейте, момичета, искам да помоля тези от вас, които са били на круизи из гръцките острови да споделят опит как се слиза по пристанищата, ако не се ползват организираните екскурзии. Виждам, че на Санторини примерно корабът е 2 дни на котва, което означава, че не можеш да слезеш, когато и както си пожелаеш.

Питай конкретно. Какъв е маршрута септември правихме Гръцки острови с NCL и това беше един от най-хубавите ни досега. Ако потърсиш по-назад бях описала подробно за маршрута.

# 320
  • София
Здравейте, избирам първи круиз и харесах този - https://crusit.bg/kruizi/7-dni-italia-frantsia-ispania-tunis-uty … period=2024-04-05
Можете ли да ми препоръчате друг изгоден сайт за резервация? Не го намерих в seascanner, във vivavoyage е по-евтин, но не знам дали мога да резервирам от там. Предвиждаме преди качването нощувка в Неапол. Трудно ли се стига до терминала там? Благодаря!

За коя дата искате да е круиза? И бихте ли казали защо  искате да е през друга фирма?

Ние запазихме за този в началото на септември чрез Пемиер турс и се качваме в Ливорно, така цената падна с 1000 евро.Преговаряхме и с още една варненска фирма, но цените бяха идентични. На официалния сайт на MSC няма опция за резервация - препраща към фирми.

# 321
  • Враца
Здравейте. Дойде време за нашия чек-ин. Голямото дете е на 14 години, с паспорта или с личната карта да го чекирам, какво ще ми кажете? С Коста ще пътуваме, средиземноморие/Европа.

# 322
  • Sofia
Паспорт.

# 323
Някой запазвал ли е 2 каюти едновременно в seereisedienst.de.?
Не виждам опция за брой каюти. Опасявам се , че може да няма две на цената, която ми излиза. Отдавна не съм запазвала с тях и не си спомням, дали подписвам документи първо и тогава дърпат капарото. Или първо сумата.
Някой с прясна резервация чрез тях да сподели. Виждам , че директно запазвам каюта с номер,

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 16:45 от ivanova 1234

# 324
  • Пловдив
Иванова, дано не те подведа, предвид че само съпругът ми се занимава с резервациите, но е споделял, че прави няколко последователни резервации, а се е случвало да иска и различни мейли. Относно подписването -ако имаш предвид да ти пратят документи, да подпишеш и да ги върнеш сканирани, както в други немски сайтове, то през seereisedienst  не са пращали нищо за подписване /последната ни резервация от там е от края на декември и тогава направи за 3 семейства с 3 различни мейла/.

# 325
  • Dublin
Някой запазвал ли е 2 каюти едновременно в seereisedienst.de.?
Не виждам опция за брой каюти. Опасявам се , че може да няма две на цената, която ми излиза. Отдавна не съм запазвала с тях и не си спомням, дали подписвам документи първо и тогава дърпат капарото. Или първо сумата.
Някой с прясна резервация чрез тях да сподели. Виждам , че директно запазвам каюта с номер,
Здравейте,
най-вероятно нямат 2 каюти на същата цена.
Иначе по време на резервацията се дават данни на карта, но не дърпат пари тогава. Малко по-късно изпращат имейл-потвърждение и там има линк за плащане с карта, и тогава става плащането на капарото. Информация от декември.

# 326
Аз запазих през този сайт 2 каюти на една цена, с 2 отделни резервации и помолих да ги свържат.

# 327
Благодаря.  Запазих две каюти на две резервации. Имам и номер на каюти. Това означава ли, че нямам шанс за ъпгрейт?

# 328
Благодаря.  Запазих две каюти на две резервации. Имам и номер на каюти. Това означава ли, че нямам шанс за ъпгрейт?
Да, обикновено това означава, че кораба е пълен. Разпродават последните останали и те са с точни номера

# 329

Общи условия

Активация на акаунт