КРУИЗИ /Тема 18/

• 56 045
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
  • Русе
Коя страна на кораба да избера за кабина с балкон за Норвежки фиорди за по-добра видимост на забележителностите?
Маршрута е
DAY 3
Stavanger, Norway
DAY 4
Olden
DAY 5
Hellesylt/Geiranger
DAY 6
Haugesund

# 346
  • Bristol
И ново: На 08.03 в Италия ще има транспортна стачка.
А при нас ремонтираха линията от Чивитавикия до не си спомням коя гара и това разстояние се обслужваше от автобуси. Съответно придвижването до Рим отне повече време, от колкото очаквахме 😔

# 347
Здравейте,

Търсих в темата назад, но не намерих отговор, затова си позволявам да попитам. Темата с круизите ми е напълно нова, а искам да организирам един средиземноморски за това лято за свекър ми и свекърва ми, както и за моето семейство. По тази причина предпочитам някоя българска агенция, която да ни предложи оферта, но и да ни организира полетите и трансфера, защото ми е малко непосилно аз да отговарям за 6 души, нямам и време. Можете ли да препоръчате надеждна българска агенция, която да не ни натовари като за още един пасажер и която организира всичко, така че да не го мисля много?

Видях този seascanner, за който прочетох, но първо, не ми се видя нещо по-различно като цени и второ, безкрайно съм уморена, за да му разучавам тепърва функционалностите.

Предварително благодаря!

# 348
  • гр. София
Ние сме пътували с Оушън травел, резервирали сме и през crusit.bg, които са usit colors. И двете агенции могат да ви организират останалото предполагам. Разбира се, има и други ТА, които предлагат круизи.

# 349
  • Sofia
Аз ползвам Travel Holidays за дълги пътувания.

# 350
Аз също съм ползвала Travel Holidays и crusit.bg - usit colors. И двете са много добри. По спомен оскъпяването с агенция е около 200-300 Е на човек. Което за 6 човека ще излезе като за още един. Но пък не се занимавате с нищо. Аз лично предпочитам да си организирам сама, не толкова заради по-ниската цена, а по-скоро заради тръпката да си в нещата, да четеш, разглеждаш и търсиш за всяко едно място, на което ти предстои да бъдеш...

# 351
  • София
...Можете ли да препоръчате надеждна българска агенция, която да не ни натовари като за още един пасажер и която организира всичко, така че да не го мисля много?
Премиер турс препоръчвам! Опитни, много адекватни и внимателни. Имат отстъпки и от самолетни компании, когато резервираш с тях круиз. Ние се възползвахме от отстъпка с Търкиш.
Изберете нещо за май - юни - сега има много добри оферти за хубави компании - не залитайте по Costa и MSC, ако за същия бюджет, или малко по-голям има оферта от Селебрити, Роял Карибиан, Принцес, или Норуджиан.

# 352
https://celestyal.com/ie/you-just-have-to-leap-there/ Чудесна промоция на Celestial, тъкмо резервирах тези дни на по-високите цени

# 353
Някой успя ли да влезе в сайта и да запази?

# 354
Не съм имала намерения да запазвам - кликах от любопитство - сайта постоянно забиваше. Освен това за някои отплавания беше обявена една цена, а като кликнеш върху круиза - двойна.., но нито един не можа да стигне до резервация - забиваше преди това.

# 355
Благодаря Ви за предложенията! Още вчера писах на Usit с молба за оферта за един круиз, на който пише, че вторият плаща със 75% по-малко, но отстъпката не се визуализира при избор на кабина. Получих оферта за пълна цена, каквато и сама си виждам в сайта, без никакво обяснение тази оферта как точно се прилага. Започвам да си мисля, че ниската им оценка не е случайна.

На Travel Holidays сайтът е лесен за разбиране, но за съжаление изглежда предлагат само определени круизи и търсеният от мен маршрут не е сред тях.

Сайтът на Premier Tours е само на английски и няма оферта, изглежда ми бизнес ориентиран, което не е улеснението, което търся.

Писах за оферта на Ocean Travel, защото изглежда предлагат точно това, което търся - пълен пакет със самолетни билети, трансфери и придружаване, а и имат средиземноморски круиз, какъвто търся. Надявам се да ми дадат добра оферта, ще я cross-check-на като я получа.

Благодаря Ви още веднъж!

# 356
И аз от любопитство пробвам, не успях да стигна до финала, интересно дали може да е само рекламен трик

# 357
Сутринта ставаше бързо. Към 9 ч. мои познати си букнаха 4 н. за 116 Е. Сега пробвах, не става, непрекъснато забива. Или е много натоварено или са имали някакви промо кабини и като са разпродадени, не може да зарежда до края.

# 358
Момичета, да питам това хранене на смени само за основните ресторанти ли се прилага или важи и за бюфета. Искам да знам дали, ако примерно си разпределен в първа смяна и се върнеш по-късно, има някакъв вариант да вечеряш в рамките на безплатния пакет. Конкретно за Celestial Cruises се интересувам, но предполагам са едни и същи правилата.

# 359
Сутринта ставаше бързо. Към 9 ч. мои познати си букнаха 4 н. за 116 Е. Сега пробвах, не става, непрекъснато забива. Или е много натоварено или са имали някакви промо кабини и като са разпродадени, не може да зарежда до края.
  И аз искам за този от Истанбул. Забива сайта след като въведа брой хора.
Агенции дали правят резервации на тези цени?

Общи условия

Активация на акаунт