ДВАНАДЕСЕТИ клас. Рокли, курсове, сертификати..., но още е спокойно на душата

• 51 705
  • 763
  •   1
Отговори
# 105
  • София
12-15 лв дневно разход докато е на училище.

# 106
  • На топло в неговото сърце.
20 лева на ден, храни се два пъти навън.А като ходи на дискотека получава 100. Всичко останало купуваме ние-дрехи, карта за ГТ, фитнес, фризьор, подаръци за РД.
Не работи.

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 10:28 от denissa22

# 107
На месец има минимум 400 лева. 70 за карти за транспорт, 50 за фитнес. Седмично 50 лв за хапване, ако излиза събота и неделя получава отделно. 10 лв вече не са нищо отдавна обяснявам това на мъжа ми но вчера и той беше навън с дребното и сам се убеди в това.Гледам да има закуска в къщи или правя банички, мъфини и всеки си взима за училище.

# 108
Дъщеря ми работи, но не си харчи парите.
Давам в началото на месеца 150 лв накуп, обикновено й ги превеждам на картата, и ежедневно 10-15 лв за храна, в зависимост от това колко хранения навън има. Когато излиза, й давам отделно, както и за дрехи, карта за транспорт, козметика и други нужди.

# 109
  • София
На дъщеря ми давам 50 за учебните дни, но тя гледа да си закусва и обядва вкъщи. За допълнителни нужди давам допълнително - фитнес, козметик, някое излизане (рядко напоследък). Не работи, но напоследък си продава разни дрехи, продаде си и Iwathca, купен с нейни си пари, има си спестени от лятната работа. Скоро купи доста скъп подарък (за моите представи) на приятел и каза, че не иска пари да и давам.

На синковец към 40, казва, че са му достатъчни.
Децата също се впечатляват от цените, аз от три дни се пуля на една бележка от Лидл за 160 лева и се чудя какво толкова купихме за тези пари.

# 110
И при нас бюджета излиза към 400 месечно:  горе-долу половината в карта, а другата джобни. Отделно мулти спорт карта. РД и дискотеки са също отделно. Тази година ги е разредил. Миналата по това време и около майските балове не се издържаше.  Не е от спестовните. Опита се да работи миналото лято, но тъкмо мина някакъв стаж, ходи на 2 морета и после започна шоф курс, та не се получи с работата. Сутринта ми каза, че искал да започне да работи, след като му мине ДСД2 изпита на 29 и после на 6.12 устен ( ще рече човек, че пет години само за тоя изпит е мислил … толкова му е важен, та чак вече цял месец учи за него 🤦🏻♀).  Аз съм ЗА да започне да работи няколко дни в седмицата.

# 111
При нас дневните за СМ са около 400 лв на месец, но той доста често обядва навън след тренировките. Отделно за кино, РД , излизания се дават допълнително. Има и карта за всеки случай , ама не я използва много.
Да ви питам дали можете да препоръчате частен учител по МАТ профил, че нещо синковецът закъса. Ако сте чували, ако сте ползвали, много ще ми помогнете!
Завиждам благородно, че днес ще се виждате, но съм лепнала някакъв вирус и не съм за сред хора! надявам се да мога да се включа е следваща сбирка

# 112
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Наборката работи.
Даваме 350лв. на месец и изключително рядко нещо допълнително. Карта за ГТ, рожденни дни и дрехи сама си купува. Сега като е втора смяна излиза в 12:00 и се прибира в 22:30 - рядко се храни в къщи.

# 113
  • На топло в неговото сърце.
Ох, няма да успея да дойда на сбирката довечера.Disappointed Relieved
 А така исках да се запозная с вас. Sob

# 114
Здравейте, благодаря за темата Hug При нас дневните са на седмична база (60), като отделно се покриват останалите разходи (ГТ, рождени дни и др.). Това не ми пречи всеки ден да питам дали има пари - обикновено отговорът е "да".
Благодаря, Лейди, за страхотната организация, от която за жалост аз няма да успея да се възползвам - пожелавам ви весела среща и ви казвам "Наздраве!".

# 115
Дъщеря ми разполага със 150 лв седмично, на пръв поглед не са малко, но тя обядва всеки ден в училище, с тези пари си пълни колата с гориво и си я мие, плаща си маникюр, фризьор, козметик, фитнес, купува си и дрехи с тях, купува и подаръци за рождени дни, излиза на дискотека. Даваме й ги на 2 седмици, тя си ги разпределя, понеже е спестовна, успява и да закъта Simple Smile. Единственото, което плащам отгоре е за урок по Испански веднъж седмично.

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 12:11 от BoeL

# 116
  • София
Ох, момичета, плашите ме. Аз явно съм много стисната. Давам 150 лв на месец, Отделно плащам карта за ГТ, фитнес с инструктор и разни доп дейности от време на време като кино, излизане с приятели (рядко).
Надявам се да ви видя всички довечера. Ако някой се освододи по-рано, може да отиде и да си правят компания с ninanb.
Пак подсещам за баджове. Толкова отдавна не съм ви виждала, че може и да не ви позная без тях Joy

# 117
Благодаря много за споделената информация.
Fair Lady, и ние сме в долната граница се оказва и се радвам, че ви попитах - 70лв на седмица. Отделно фитнес - 50лв. , дискотека давам по 50лв., таксито също отделно.
Ще ревизираме ситуацията, аз довечера ще дойда за малко Simple Smile

# 118
Аз мисля, че като сложиш всички пари допълнително, които даваш на месец, няма да си в долната граница, просто като се дадат накуп изглеждат много, но като се насмятат екстрите и сумата набъбва 😄.

# 119
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Lady, моя бадж се изпепели Laughing Невъзможно е да си го нося. Теб и няколко други, с който сме дружки във ФБ няма как да ви сбъркам. С останалите ще се опознаем наново.

Аз кротко чакам шефа да си тръгне по-рано петъчно и да се завра в мола да гледам до срещата ни Диада. Много искам, а никой не ще да дойде с мен. Идеалния момент да свърша тази работа.

Общи условия

Активация на акаунт