ДВАНАДЕСЕТИ клас. Рокли, курсове, сертификати..., но още е спокойно на душата

• 51 710
  • 763
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Как пък една снимка не пуснахте в групата? Чак се чудя били ли сте на кръчма или не.

# 136
И аз чакам Лейди, да ни пусне какви сме красавици. Снимахме се преди първите Пепеляшки да си тръгнем.
И аз ползвам същия спрей клеева тинктура с невен. Купувам си и чиста клеева тинктура и ако положението е зле си капя директно в гърлото. Само за  повишаване на имунитетета е 30 капки във вода половин час преди хранене.

# 137
  • София
И аз си изкарах супер, момичета!
Липсваха ми липсващите, но и други срещи ще има, надявам се!
А картинки - във ФБ групата (Перличке, време е да се присъединиш.)

# 138
Голяма тайфа сте, браво! Само дето на сервитьора му липсва пожарникарската униформа.  Heart

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 14:45 от Светкавица

# 139
  • Sofia
Добре де, как така не съм видяла нова тема Scream Много имам да чета Heart

Разбрах как - Спунк-че е редактирала поста си с линк към новата тема, а при мен вече всичко е било изчетено и не ми е светнало за нов отговор.

# 140
  • София
Пропуснала съм тази тема, вероятно поради същата причина,поради която и АниК.Едва днес успях да я прочета и то малко по диагонал.Поради това пропуснах срещата,но датата не ми беше удобна и най-вероятно пак щях да отпадна.
Тези,които сте били на срещата, личи,че хубаво сте си изкарали.Дано предколедно или следколедно има и друга среща и да успея да се включа!
Периодично давам някакви пари за бал,фотосесии и т.н.Но има още за доплащане.Рокля няма госпожицата.Ходихме в един бутик,но не бях особено впечатлена.По скоро бях "впечатлена" от условията им на проба.Може би и на други места е така,но за мен е неприемливо.
Нямам идея и дали ще се канят гости на самия ден т.е. нямаме и ангажирано заведение.
За джобните давам 150-200 лева на месец т.е.по около 10 лева на учебен ден.Има дни,в които излиза от рано и се храни навън.Останалите и разходи ги поемаме ние,не работи.
Ще се опитам да съм по-активна,май съм оставила погрешното впечатление, че съм се отказала от писане във горума.
Хубав ден на всички!

# 141
  • София
Здравейте,
тъй като сина ми навърши 18г през август 2023, мога ли да подам декларация за данъчно облекчение за него?

# 142
Здравейте,
тъй като сина ми навърши 18г през август 2023, мога ли да подам декларация за данъчно облекчение за него?
Нашата HR-ка каза да подам. Важи за годината, в която детето навършва 18.

# 143
  • Sofia
Да, и нашата главна счетоводителка така каза, днес подадох

# 144
  • София
Благодаря.
И аз след като писах, потърсих и пише, че може

# 145
Искам да си сверя часовника - в училищата на децата ви над какъв успех взимат стипендии? Има ли класиране по успех и то прозрачно ли е, обявява ли се явно?

# 146
  • София
Синът ми учи в Испанската. Абсолютна прозрачност за класиране за стипендиите. В школо се обявяват условията за стипендия, след това кандидатстващите деца и след това официален списък на одобрените. Класирането е по-успех, но явно сумата за разпределяне е твърда и минималния успех за стипендия варира в зависимост от броя кандидати. В една от годините,  синът ми се закачи "на косъм" с успех 5.70. Взима стипендия вече пета година, винаги е 35 лв. на месец.

Последна редакция: чт, 30 ное 2023, 22:46 от buni

# 147
При нас е 21 лв 😊 всяка година взима. Над 5,50 е по принцип ама обикновено над 5,70...
6,00 е 26 лв
И да взима, и да не взима общо-взето все тая..

Последна редакция: чт, 30 ное 2023, 23:01 от duhi_puhi

# 148
Във ФЕГ е 50 лв над 5.80 и 30 над 5.50. Явно класиране с посочен минимум никога не е имало за тези 5 години.

# 149
Дъщеря ми взема стипендия за успех, условията се публикуват в Школо, изплащат им ги 2 пъти годишно накуп. За пълен отличен мисля е 40 лв, надолу до 5.50 има скала до 21 лв.

Общи условия

Активация на акаунт